ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

H Saga Furs εξασφάλισε μια πολύχρονη άδεια για το BLACKGLAMA brand. Η Saga θα συνεχίσει να είναι το αποκλειστικό δημοπρατήριο πώλησης των καλύτερων Black mink στον κόσμο.

Ως «γενικό, αόριστο και κυρίως άδικο για την Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών» χαρακτήρισε το Master Plan ο Δήμαρχος Γρεβενών κ.Γιώργος Δασταμάνης κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής του στη Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020 με τη διαδικασία της τηλεδιάσκεψης.

Κοινή συνεδρίαση Επιτροπών Περιβάλλοντος και Παραγωγικής Ανασυγκρότησης & Κοινωνικής Συνοχής του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας με θέμα τη συζήτηση για τη δημιουργία Χώρου Υγειονομικής Ταφής Αμιαντούχων Αποβλήτων στη θέση Ζιδάνι (24/11/2020)

Καλέστηκα χθες στο περιφερειακό συμβούλιο για να καταθέσουμε προτάσεις για το master plan της δίκαιης μετάβασης. Διαπίστωσα ότι κατά τη διάρκεια της συζήτησης το Υπουργείο Ενέργειας έστειλε δελτίο τύπου πως η Κυβερνητική Επιτροπή ήδη είχε εγκρίνει από την προηγούμενη ημέρα...

Η κυβέρνηση κοροϊδεύει τη Δυτική Μακεδονία. Αποφασίζει για μας χωρίς εμάς. Μας κάλεσαν σήμερα στο Περιφερειακό Συμβούλιο για να καταθέσουμε τις προτάσεις μας για το master plan της Δίκαιης Μετάβασης στη Δυτική Μακεδονία. Μόνο που την ίδια ώρα δημοσιοποιήθηκε Δελτίο Τύπου του...

Ο στόχος της συνάντησης Business2Finance είναι να φέρει σε επαφή τις συμμετέχουσες Επιχειρήσεις με δυνητικούς φορείς χρηματοδότησης και υποστήριξης της επιχειρηματικότητας έτσι ώστε να επιτευχθεί αντιστοίχιση των οικονομικών αναγκών των ΜΜΕ/εταιρειών και των απαιτήσεων των χρηματοδοτών.

Αξίζει να αναφέρω ότι είμαστε σε καλό δρόμο καθώς έχει ήδη ολοκληρωθεί το master plan και προχωράμε στη χρηματοδότηση του έργου, περίπου 10 εκατομμυρίων ευρώ

Καταβάλλουμε τεράστια προσπάθεια με το Υπουργείο, έτσι ώστε να ξεκινήσει το μεγάλο αναπτυξιακό έργο της περιοχής, που εδώ και 5 χρόνια είναι σταματημένο, το φράγμα Νεστορίου. Παρακολουθούμε στενά τη μελέτη υλοποίησης του αρδευτικού δικτύου και συζητήσαμε το ενδεχόμενο να προταθεί το έργο, προϋπολογισμού περίπου 80 εκατ. ευρώ, για χρηματοδότηση στο Ταμείο Ανάκαμψης

Εξιχνίαση απάτης μέσω διαδικτύου σε περιοχή της Καστοριάς. Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 28χρονου. Προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καστοριάς. Εξιχνιάστηκε απάτη που διαπράχθηκε στην Κοζάνη. Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης.

Τις βασικές του ενστάσεις στο υπό διαβούλευση Master Plan για την απολιγνιτοποίηση εξέφρασε ο Δήμαρχος Γρεβενών κ.Γιώργος Δασταμάνης στο πλαίσιο τηλεδιάσκεψης που οργάνωσε το μεσημέρι της Τετάρτης 18 Νοεμβρίου 2020 η Περιφερειακή Αρχή και είχε ως θέμα τις τελικές προτάσεις επί του Σχεδίου Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης που εκπόνησε η Κυβέρνηση.

Show more