ΚΟΖΑΝΗ

ΚΟΖΑΝΗ · 27/11/2020
Στάθης Κωνσταντινίδης: «Ενισχύθηκε το κοινωνικό κράτος με την ψήφιση του ν/σ του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων με τίτλο "Μέτρα ενίσχυσης των εργαζομένων και ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, κοινωνικοασφαλιστικές ρυθμίσεις και διατάξεις για την ενίσχυση των ανέργων"»

ΚΟΖΑΝΗ · 27/11/2020
Καλούμε λοιπόν όλους να συνθέσουμε, να δημιουργήσουμε όλες εκείνες τις προϋποθέσεις, ώστε ενωμένοι αυτή την ώρα να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των πολίτων για μία υπεύθυνη προσέγγιση στο ζήτημα του νοσοκομείου και της υγειονομικής περίθαλψης της περιοχής.

ΚΟΖΑΝΗ · 27/11/2020
Ο Δήμος Κοζάνης ανακοινώνει ότι: • απαλλάσσονται από το σύνολο των τροφείων για το μήνα Νοέμβριο οι γονείς των παιδιών στα τμήματα των παιδικών Σταθμών, που δεν λειτούργησαν από 28/10/2020, λόγω επιβεβαιωμένου κρούσματος covid 19 (Παιδικού Σταθμός Καισαρειάς και νηπιακό τμήμα Γ΄...

ΚΟΖΑΝΗ · 24/11/2020
Στην Πλατανιά έγιναν δεκτοί από τον πολύ δραστήριο Πρόεδρο Μάριο Τσιαπατόρη κι επισκέφτηκαν περιοχές τόσο μέσα στη νοικοκυρεμένη κοινότητα αλλά και στο δρόμο προς Βογατσικό

ΚΟΖΑΝΗ · 24/11/2020
Στο πρόγραμμα DIAS, το οποίο συντονίζει η Επίκουρη καθηγήτρια του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Πανεπιστήμιου Δυτικής Μακεδονίας, Ματίνα Μπίμπη, συμμετέχουν ο Αναγκαστικός Συνεταιρισμός Κροκοπαραγωγών Κοζάνης, η εταιρία ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΠΕ και το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας.

ΚΟΖΑΝΗ · 24/11/2020
Έστω και τώρα, την τελευταία στιγμή, η κυβέρνηση και η 3η ΥΠΕ πρέπει να λάβουν μέτρα, να μη χαθεί άλλος πολύτιμος χρόνος. Η Επιτροπή Αγώνα Υγειονομικών Γ.Ν. Κοζάνης και Κ.Υ. Σιάτιστας συμμετέχει στην Πανελλαδική Απεργία στις 26/11 και διεκδικεί:

ΚΟΖΑΝΗ · 24/11/2020
Η Συντονιστική Επιτροπή Ενημέρωσης της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης για την πανδημία COVID-19, στα πλαίσια της καθημερινής ενημέρωσης των πολιτών αναφέρει τα παρακάτω:

ΚΟΖΑΝΗ · 19/11/2020
Την χρηματοδότηση με 32.000 ευρώ για την επικάλυψη της στέγης του περικαλλέστατου Ι. Ν. Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου Λευκοπηγής εισηγήθηκε στην Οικονομική Επιτροπή της 10ης Νοεμβρίου, από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους, ο Αντιπεριφερειάρχης Κοζάνης Γρηγόρης Τσούμαρης ανταποκρινόμενος στο αίτημα του εφημέριου πατρός Ιωάννη Χρυσοστομίδη.

ΚΟΖΑΝΗ · 17/11/2020
Τα δύο μαρτυρικά χωριά του π. Δήμου Καμβουνίων επισκέφτηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Κοζάνης Γρηγόρης Τσιούμαρης για να δει επί τόπου τα προβλήματα των τοπικών κοινοτήτων για ενέργειες και έργα από την Π.Ε. Κοζάνης που δρομολογήθηκαν και πρόκειται να προγραμματιστούν...

ΚΟΖΑΝΗ · 17/11/2020
Συγκεκριμένα, η ημεδαπή κατήγγειλε ότι εξαπατήθηκε από τους ανωτέρω, καθώς, έπειτα από αγγελία που ανήρτησε στο διαδίκτυο για πώληση καναπέ, αυτοί επικοινώνησαν τηλεφωνικά μαζί της ως υποψήφιοι αγοραστές και την έπεισαν να τους τον αποστείλει, χωρίς να καταβάλουν το αντίτιμο των -830- ευρώ.

Show more