· 

Απαλλαγή καταβολής τροφείων και ανταποδοτικών τελών κατά το διάστημα αναστολής λειτουργίας βρεφονηπιακών σταθμών και επιχειρήσεων

brefonipiakos stathmos

Λόγω αναστολής της λειτουργίας των Βρεφονηπιακών σταθμών, ως συνέπεια  των μέτρων προφύλαξης για τον περιορισμό διασποράς του κορωνοϊού, απαλλάσσονται πλήρως από την υποχρέωση καταβολής τροφείων όλες οι οικογένειες που τα παιδιά τους φιλοξενούνται  στους βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Κοζάνης, και για όσο χρονικό διάστημα αυτοί θα παραμείνουν κλειστοί.

 

Ατομικά ειδοποιητήρια χρεώσεων που εστάλησαν από την υπηρεσία  για το παραπάνω χρονικό διάστημα να μην ληφθούν υπόψη, δεδομένου ότι εστάλησαν πριν την απόφαση αναστολής. Όσες οικογένειες  κατέβαλαν τροφεία για το διάστημα αναστολής, θα τους επιστραφεί το ανάλογο ποσό ύστερα από αίτηση  τους στην αρμόδια Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου.

 

Προϊόντα περιποίησης αποκλειστικών brands και Sephora Collection με έκπτωση -30% και δωρεάν μεταφορικά! Ισχύει για αγορές έως 12/04/2020.

 

Προϊόντα περιποίησης Sephora Collection με έκπτωση -30% και δωρεάν μεταφορικά! Ισχύει για αγορές έως 12/04/2020.

 

Προσφορές σε top brands προϊόντων ήχου, έως -56%! Ισχύει για αγορές έως 19/04/2020.

 

 Το ίδιο, θα ισχύσει και για τα ανταποδοτικά τέλη (τέλη καθαριότητας, ηλεκτροφωτισμού) των επιχειρήσεων ατομικών και εταιρειών  (βάσει  ΚΑΔ),  των οποίων η λειτουργία ανεστάλη και για όσο χρονικό διάστημα ισχύει η αναστολή, όπως είχαμε ενημερώσει με προηγούμενη ανακοίνωση.

 

Μη ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή στις σελίδες μας: facebook, twitter, youtube

 

Βρήκαμε τις καλύτερες προσφορές για εσάς σε γυναικεία και ανδρικά ρούχα, παπούτσια, είδη σπιτιού, αυτοκίνητο, pet shop

 

Διαβάστε περισσότερα:

Ρύθμιση για τον διακανονισμό αγροτικών οφειλών προς τη ΔΕΗ
Οριστικοί πίνακες Λαϊκής για 11/4 & 17/4