ΚΑΣΤΟΡΙΑ

ΚΑΣΤΟΡΙΑ · 24/11/2020
Στη γραμμή της αφετηρίας μπήκε τη Δευτέρα η διαδικασία διενέργειας των διαγωνισμών για τη ΛΑΡΚΟ, με τη δημοσίευση της πρόσκλησης του Ειδικού Διαχειριστή της εταιρείας για την εκδήλωση ενδιαφέροντος για την εκποίηση των περιουσιακών στοιχείων της ΛΑΡΚΟ.

ΚΑΣΤΟΡΙΑ · 19/11/2020
Στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου στις 27 Οκτωβρίου 2020 κατέθεσα ερώτηση προς τον Υπουργό Τουρισμού κ. Θεοχάρη με θέμα: «Τραγελαφική απόφαση της κυβέρνησης για τις επιχειρήσεις του τουριστικού κλάδου στην ΠΕ Καστοριάς εν μέσω lockdown».

ΚΑΣΤΟΡΙΑ · 19/11/2020
Σύμφωνα με σχετική Απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών εντάχθηκε στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» η Πράξη «Καταφύγιο αδέσποτων ζώων συντροφιάς, χώρος προσωρινής διαμονής», συνολικού προϋπολογισμού 744.000€, με δικαιούχο φορέα τη Διαδημοτική Συνεργασία Δήμων Καστοριάς και Νεστορίου και φορέα υλοποίησης το Δήμο Καστοριάς.

ΚΑΣΤΟΡΙΑ · 19/11/2020
Αποφασίσαμε ότι το Ξενία μπορεί να αποτελέσει μέρος ανάδειξης του βυζαντινού πολιτισμού έτσι ώστε να προβληθούν με τον καλύτερο τρόπο τα πολιτιστικά εκθέματα. Στόχος μας να δημιουργηθεί ένα πολιτιστικό πάρκο, που θα αναδεικνύει το πλούσιο πολιτιστικό απόθεμα της περιοχής.

ΚΑΣΤΟΡΙΑ · 19/11/2020
Στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου στις 18 Αυγούστου 2020 κατέθεσα ερώτηση προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με θέμα «Ενίσχυση των φασολοπαραγωγών των οικισμών Πτελέας και Κρανοχωρίου λόγω των ζημιών από την σφοδρή χαλαζόπτωση.»

ΚΑΣΤΟΡΙΑ · 17/11/2020
Στη διαμόρφωση του αύλειου χώρου του σχολικού συγκροτήματος του Κωσταραζίου προχώρησε ο Δήμος Άργους Ορεστικού με την αποκατάσταση της περίφραξης και την τοποθέτηση καινούριων οργάνων παιδικής χαράς και παγκακιών.

ΚΑΣΤΟΡΙΑ · 16/11/2020
Είναι δυνατόν η κυβέρνηση να μην καταλαβαίνει; Είναι δυνατόν να πιάνει τέτοιο άγχος για τη δημόσια υγεία τούς υπουργούς που ακόμα και τώρα αρνούνται πεισματικά να ανοίξουν τα κλειστά νοσοκομεία και να επιτάξουν τον ιδιωτικό τομέα; Πώς γίνεται με τέτοια ευκολία να βγάζουν φιρμάνια για διαδηλώσεις, ενώ δυσκολεύονται να κάνουν ελέγχους στους χώρους δουλειάς, όπου δεν παίρνονται μέσα προστασίας όπως και στον κλάδο της γούνας άλλωστε;

ΚΑΣΤΟΡΙΑ · 16/11/2020
Άκης Λιάμης, όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Καστοριάς και σε αυτή τη φάση της πανδημίας βρίσκονται καθημερινά και διαρκώς στο δρόμο για να διατηρούμε την καθαριότητα και να διασφαλίζουμε τη δημόσια υγεία

ΚΑΣΤΟΡΙΑ · 16/11/2020
Ο Βουλευτής Καστοριάς της Νέας Δημοκρατίας κ. Ζήσης Τζηκαλάγιας επισκέφθηκε το Νοσοκομείο. Διαπίστωσε πως ξεκίνησαν οι καλύτερες ημέρες. Υπάρχει κάμψη στην προσέλευση των πασχόντων από κορωνοϊό.

ΚΑΣΤΟΡΙΑ · 15/11/2020
Ένα χρόνο πριν σαν σήμερα. Η επανάληψη και υπενθύμιση αποστομώνουν τους δήθεν. Αυτούς που ενδιαφέρονται μόνον για την επιφάνεια και όχι για το βάθος και κυρίως την ουσία. Επί τάπητος το καυτό θέμα της θέρμανσης

Show more