· 

Επιχειρήσεις καθαριότητας σε κάθε γειτονιά και κάθε δημοτική περιοχή.

dimos kastorias

Την ώρα που όλοι μένουμε σπίτι, ο μηχανισμός της Αντιδημαρχίας Καθημερινότητας & Καθαριότητας του Δήμου Καστοριάς πραγματοποιεί ανελλιπώς επιχειρήσεις καθαριότητας σε κάθε γειτονιά και κάθε δημοτική περιοχή.

 

Με κάθε αγορά OLED 55C9, ΔΩΡΟ LG Bluetooth ακουστικά! Ισχύει για αγορές έως 12/04/2020 ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.dimos kastorias


Η ομάδα του συγκεκριμένου τομέα, υπό την καθοδήγηση του Αντιδημάρχου Άκη Λιάμη, καταβάλλει μία τεράστια προσπάθεια με οργάνωση και αποφασιστικότητα για τη διατήρηση της καθαριότητας και την προστασία της δημόσιας υγείας.

Επομένως, είναι απαραίτητο να δείξουμε όλοι μας περισσότερη κατανόηση, ευαισθησία και συνεργασία και για να τους προστατέψουμε και για να τους βοηθήσουμε στο δύσκολο έργο τους.

 

Προϊόντα περιποίησης αποκλειστικών brands και Sephora Collection με έκπτωση -30% και δωρεάν μεταφορικά! Ισχύει για αγορές έως 12/04/2020.dimos kastorias

 

Προϊόντα περιποίησης Sephora Collection με έκπτωση -30% και δωρεάν μεταφορικά! Ισχύει για αγορές έως 12/04/2020.dimos kastorias


Τι πρέπει να κάνουμε:
•    Μην αφήνετε τις σακούλες απορριμμάτων ανοικτές αλλά να δένονται καλά.
•    Μην τις αφήνετε εκτός των κάδων περισυλλογής.
•    Τοποθετείτε τις σακούλες μέσα στους κάδους περισυλλογής και μόνο το βράδυ.
•    Σε περίπτωση που ο κάδος είναι ήδη γεμάτος αναζητείστε κοντινό κάδο με διαθέσιμο χώρο ή κρατείστε τη σακούλα στο σπίτι για μια ακόμη ημέρα.
•    Αποφύγετε αυτό το διάστημα εργασίες που παράγουν επί πλέον ποσότητες απορριμμάτων και άλλων υλικών (κλαδέματα, επισκευές κλπ) και μη τα αφήνετε στο δρόμο, διότι γίνονται εστίες μικροβίων.
•    Σε αναγκαία περίπτωση και κατόπιν συνεννόησης, τηλεφωνείτε στο 2467081318

Η αυστηρή τήρηση όλων των παραπάνω αποτελεί ύψιστη υποχρέωση όλων μας και μία ελάχιστη συνεισφορά στην προστασία της δημόσιας υγείας και της ασφάλειας των πολιτών. Με την προσπάθεια και τη συνεισφορά όλων θα τα καταφέρουμε. Εμείς είμαστε στο καθήκον. Εσείς, μείνετε σπίτι!

 

Μη ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή στις σελίδες μας: facebook, twitter, youtube

 

Βρήκαμε τις καλύτερες προσφορές για εσάς σε γυναικεία και ανδρικά ρούχα, παπούτσια, είδη σπιτιού, αυτοκίνητο, pet shop

 

Διαβάστε περισσότερα:

Αποτελέσματα αναλύσεων πόσιμου νερού Καστοριάς
Ευχαριστήριο στον κ. Πασχαλίδη από τον Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς

Διευκρινίσεις για την πληρωμή λογαριασμών της Δ.Ε.Υ.Α. Καστοριάς μέσω Τράπεζας

Ενημέρωση για τους Κτηνοτρόφους της Π.Ε Καστοριάς

Γνωρίζετε κύριοι της κυβέρνησης τι συμβαίνει στο Νοσοκομείο Καστοριάς ή μας εμπαίζετε;