ΓΡΕΒΕΝΑ

ΓΡΕΒΕΝΑ · 25/11/2020
η Δημοτική Αρχή των Γρεβενών, όπως υπογράμμισε ο Δήμαρχος, οφείλει να ανταποκριθεί στην μεγάλη αυτή αναπτυξιακή πρόκληση καταθέτοντας μια σειρά τεκμηριωμένων προτάσεων με κεντρικούς άξονες τον τουρισμό, τον πολιτισμό, την επιχειρηματικότητα, την ενέργεια και την αγροτική ανάπτυξη οι οποίες θα συνοδεύονται από τα κατάλληλα χρηματοδοτικά εργαλεία.

ΓΡΕΒΕΝΑ · 24/11/2020
Ο Δήμος Γρεβενών, πιστός στις δεσμεύσεις του απέναντι στην τοπική κοινωνία, προχωρά στην υλοποίηση ενός ακόμη αναπτυξιακού έργου που θα συμβάλλει σημαντικά στην ενίσχυση του τουριστικού μας προϊόντος και στην ενδυνάμωση της τοπικής μας οικονομίας μέσω της ουσιαστικής ανάδειξης της μοναδικής Γρεβενιώτικης Φύσης.

ΓΡΕΒΕΝΑ · 18/11/2020
Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται από τον Δήμο Γρεβενών και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Καθημερινότητας & Πρασίνου κ.Νίκο Τσικούρα, οι προγραμματισμένες εργασίες ανάπλασης και εξωραϊσμού σε κόμβους, νησίδες, πλατείες και πεζοδρόμια που υλοποιούνται κυρίως από ιδίους πόρους αλλά και με τη συμμετοχή του χρηματοδοτικού προγράμματος ΦιλόΔημος Ι.

ΓΡΕΒΕΝΑ · 16/11/2020
Λόγω της αλματώδους αύξησης των κρουσμάτων του κορονοϊού που σημειώνεται τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή μας, ο Δήμος Γρεβενών απευθύνει εκ νέου θερμή έκκληση σε όλους τους δημότες για την πιστή και αυστηρή τήρηση των μέτρων περιορισμού και κοινωνικής αποστασιοποίησης που προβλέπονται στο πλαίσιο της γενικής καραντίνας για την αναχαίτιση της πανδημίας.

ΓΡΕΒΕΝΑ · 14/11/2020
Στο πλαίσιο της 14ης Νοεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη, ο Δήμος Γρεβενών συμμετέχει ενεργά στην πανελλήνια δράση της Ελληνικής Ομοσπονδίας για τον Διαβήτη (ΕΛΟΔΙ), φωταγωγώντας με μπλε χρώμα το ιστορικό Ρολόι της Πλατείας Ελευθερίας το οποίο ως διατηρητέο μνημείο μετρά αισίως 244 χρόνια ζωής και αποτελεί το καμάρι και σήμα κατατεθέν της πόλης μας.

ΓΡΕΒΕΝΑ · 14/11/2020
Εξιχνιάσθηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Γρεβενών, έξι (6) διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών (3 τετελεσμένες και 3 σε απόπειρα), που διαπράχθηκαν κατά το χρονικό διάστημα από αρχές Ιουλίου του έτους 2019 έως αρχές Μαρτίου του έτους 2020, στα Γρεβενά.

ΓΡΕΒΕΝΑ · 12/11/2020
Με γνώμονα την προστασία της ανθρώπινης ζωής και τη διαφύλαξη της Δημόσιας Υγείας, ο Δήμος Γρεβενών απευθύνει θερμή παράκληση σε όλους τους δημότες να μην πραγματοποιούν περιττές και άσκοπες μετακινήσεις, τηρώντας πιστά τα αυστηρά περιοριστικά μέτρα που ορίστηκαν από...

ΓΡΕΒΕΝΑ · 11/11/2020
Με ταχύτατους ρυθμούς προχωρά στις Κοινότητες του Δήμου Γρεβενών η διανομή νέων και σύγχρονων κομποστοποιητών από την Υπηρεσία Καθαριότητας στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου “LESS WASTE II” που εντάσσεται στο διασυνοριακό πρόγραμμα του Interreg Ελλάδος-Αλβανίας (2014-2020) υπό την αιγίδα της ΔΙΑΔΥΜΑ.

ΓΡΕΒΕΝΑ · 07/11/2020
Προς υλοποίηση οδεύει η ενεργειακή αναβάθμιση των κτιριακών εγκαταστάσεων του 4ου και του 5ου Δημοτικού Σχολείου του Δήμου Γρεβενών καθώς υπεγράφη το σχετικό συμφωνητικό, προϋπολογισμού 291.800 ευρώ, μεταξύ του Δημάρχου κ.Γιώργου Δασταμάνη και της εκπροσώπου της αναδόχου εταιρείας.

ΓΡΕΒΕΝΑ · 07/11/2020
χθες το πρωί ημεδαπή κατήγγειλε ότι εξαπατήθηκε καθώς, κατόπιν επικοινωνίας με τον 44χρονο, αρχικά από μέσο κοινωνικής δικτύωσης και έπειτα τηλεφωνικά, κατέβαλε σε λογαριασμό του το χρηματικό ποσό των -170- ευρώ για αγορά ηλεκτρονικού υπολογιστή, πλην όμως δεν τον παρέλαβε.

Show more