· 

Ανοικτή εκδήλωση διαβούλευσης – παρουσίασης της πρώτης έκδοσης του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας του Δήμου Γρεβενών

grevena

Ο Δήμος Γρεβενών διοργανώνει την 3η Δημόσια Διαβούλευση στο πλαίσιο εκπόνησης του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας του Δήμου, με σκοπό την παρουσίαση των σεναρίων, των στόχων,  και των εναλλακτικών μέτρων του Σχεδίου Δράσης τόσο στους πολίτες και το ευρύ κοινό, όσο και στο Δίκτυο Φορέων που έχει συσταθεί για την εκπόνηση του ΣΒΑΚ

Ότι χρειάζεστε για το γάμο! 10% έκπτωση για αγορές μέχρι 30/6 με τον κωδικό: its amazing

Στόχος είναι η ευρεία ευαισθητοποίηση και ενημέρωση προκειμένου να υπάρχει συνολική αποδοχή αλλά και η καταγραφή όλων των απόψεων που θα εκφρασθούν στο πλαίσιο του συμμετοχικού σχεδιασμού του ΣΒΑΚ.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020 και ώρα 11.00 π.μ. στην αίθουσα «Πέτρος Σιούλης» στο Διοικητήριο Γρεβενών (κτίριο Περιφέρειας).

Ότι χρειάζεστε για τη βάπτιση! 10% έκπτωση για αγορές μέχρι 30/6 με τον κωδικό: its amazing

Στο πλαίσιο αυτό καλούνται εμπλεκόμενοι φορείς, πολίτες και κάθε ενδιαφερόμενος να λάβουν μέρος στη διαβούλευση καταθέτοντας τις απόψεις – προτάσεις τους προκειμένου να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό και ευρέως αποδεκτό αποτέλεσμα.