· 

Σημαντική Ενημέρωση από το Δήμο Καστοριάς

Ενόψει της Λαϊκής Αγοράς της Τετάρτης στην Καστοριά, γίνεται έκκληση από την Αντιδημαρχία Αγροτικής Ανάπτυξης, Επιχειρηματικότητας & Εμπορίου του Δήμου Καστοριάς, τόσο στους πωλητές, όσο και στους καταναλωτές να εφαρμόσουν όλα τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα που έχουν οριστεί από τους αρμόδιους υγειονομικούς φορείς και από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.


Δεδομένου ότι η περιοχή μας βρίσκεται στο Επίπεδο 3 - Αυξημένης Επιτήρησης του Χάρτη Υγειονομικής Ασφάλειας και Προστασίας από τη λοίμωξη Covid-19 κι επειδή τις τελευταίες ημέρες έχει καταγραφεί αύξηση του αριθμού των κρουσμάτων από τους δειγματοληπτικούς ελέγχους που πραγματοποιούνται στην περιοχή, ο Δήμος Καστοριάς εφιστά για μία ακόμη φορά την προσοχή και κάνει έκκληση σε όλους για πιστή τήρηση των μέτρων προστασίας, ώστε να αποφευχθεί μία ραγδαία εξάπλωση του ιού και να διασφαλιστεί η δημόσια υγεία.


Υπενθυμίζεται ότι από την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου η εξυπηρέτηση των πολιτών στις υπηρεσίες του Δημαρχείου Καστοριάς γίνεται κατόπιν ραντεβού και μόνο σε επείγουσες περιπτώσεις, ενώ έχει ξεκινήσει πρόγραμμα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών. 


---


Αύριο Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020 θα πραγματοποιηθούν δωρεάν διαγνωστικοί έλεγχοι για SARS-COV 2 (κορωνοϊό) με rapid test αντιγόνου, στον προαύλιο χώρο του Δημαρχείου Άργους Ορεστικού από τις 11:00 έως 13:00 από κλιμάκια του ΕΟΔΥ.

 

Η πρόσκληση αφορά οποιονδήποτε επιθυμεί να ελεγχθεί

 

Η Επόπτρια ΚΟΜΥ Καστοριάς, Βασιλική Μπουργανού

 

Παράκληση για τήρηση των οδηγιών του ΕΟΔΥ για σωστή χρήση μάσκας και τήρηση αποστάσεων


 

Δωρεάν έλεγχοι rapid test

 

Την Πέμπτη 22/10/2020 θα πραγματοποιηθούν δωρεάν διαγνωστικοί έλεγχοι για SARS-COV 2 (κορωνοϊό) με rapid test αντιγόνου, στον εξωτερικό χώρο του ΚΑΠΗ Καστοριάς από τις 11:30 έως 13:00 από κλιμάκια του ΕΟΔΥ.

 

Η πρόσκληση αφορά οποιονδήποτε επιθυμεί να ελεγχθεί

Η Επόπτρια ΚΟΜΥ Καστοριάς, Βασιλική Μπουργανού

 

Παράκληση για τήρηση των οδηγιών του ΕΟΔΥ για σωστή χρήση μάσκας και τήρηση αποστάσεων