· 

Σχετικά με δημοσιεύματα για το «ψαλίδισμα» αρμοδιοτήτων του Αντιδημάρχου Οικονομικών

eleutheriou xristos

Σχόλιο - επισήμανση του Δημάρχου Σερβίων κου Χρήστου Ελευθερίου


Με μεγάλη μου έκπληξη παρακολούθησα χθες διάφορα ιστολόγια και ιστοσελίδες (blogs & sites) να επιδίδονται σε μια προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης μέσω της ανωνυμίας και της ψευδωνυμίας που απολαμβάνουν, με αφορμή την απόφαση μου περί των αρμοδιοτήτων του Αντιδημάρχου Οικονομικών του Δήμου Σερβίων και την ανάκτηση από μέρους μου της ιδιότητας του διατάκτη δαπανών.


Παρόλο που δε συνηθίζω να απαντώ σε δημοσιεύματα αλλά ούτε να σχολιάζω αναρτήσεις που αφορούν αποφάσεις μου, οι οποίες λαμβάνονται με αποκλειστικό γνώμονα την καλύτερη λειτουργία και την αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών του Δήμου και επειδή δεν θέλω να αφήνω να δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις παρ’ όλα αυτά θέλω να επισημάνω δύο πράγματα που θα αποτυπώσουν και θα γνωστοποιήσουν την πραγματικότητα:


1. Διατάκτης των δαπανών του Δήμου κατά τον νόμο είναι ο ίδιος ο Δήμαρχος, ο οποίος, εφόσον το επιθυμεί και κρίνει, μεταβιβάζει αυτή την αρμοδιότητα. Δεν είναι λοιπόν αρμοδιότητα του αντιδημάρχου Οικονομικών, αλλά του Δημάρχου.


2. Ο κος Α. Κακαφίκας είναι και θα συνεχίσει να είναι Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου και απολαμβάνει της απόλυτης εμπιστοσύνης μου.

 

Για έναν ονειρικό γάμο, χειροποίητα προσκλητήρια πολυτελείας στις καλύτερες τιμές με την εγγύηση ποιότητας της newage invitations

 
Δηλώνω λοιπόν ότι η σκανδαλολογία δεν δύναται επ’ουδενί να επισκιάσει τη συλλογική προσπάθεια της ομάδα της «Γέφυρας στο Μέλλον» η οποία ήταν, είναι και θα παραμείνει αρραγής αλλά ούτε και να κλονίσει τους πυλώνες αυτής.


Η πόρτα του Δημάρχου όπως και του Δημαρχείου είναι πάντα ανοικτή για την επίλυση οποιουδήποτε πραγματικού προβλήματος των Δημοτών.

 

Δημάρχος Σερβίων Χρήστος Ελευθερίου

 

Mη ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή στις σελίδες μας: facebook, twitter, youtube