· 

Η Καστοριά μας, θα εξέλθει από αυτή την περιπέτεια, τρομερά πληγωμένη

vasilis tsiflikiotis

Η επόμενη μέρα.

 

Δεν θα αργήσει η ημέρα, όπως δείχνουν όλα τα στοιχεία, που η δύσκολη περιπέτεια του κορωνοϊού, με όλες τις τρομακτικές και τραγικές συνέπειες που θα έχει προκαλέσει, τόσο σε υγειονομικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο, θα αποτελέσει, ας ευχηθούμε οριστικό παρελθόν. Θα μας βρει όμως στην Καστοριά, να γλείφουμε τις πληγές μας, οι οποίες δυστυχώς από λάθη και παραλείψεις, θα είναι ακόμα πιο βαθιές. Κατορθώθηκε με τρομερά επικοινωνιακά και ουσιαστικά λάθη των αρμοδίων, να παρουσιάσουμε την ήδη δύσκολη κατάσταση της περιοχής μας, τραγική, με αποτέλεσμα να εμφανίζεται η Καστοριά, στις συνειδήσεις όλων των συμπατριωτών μας, ως το Μπέργκαμο της Ελλάδας και τη νέα Σπιναλόγκα. Που είναι άραγε οι λαλίστατοι αρμόδιοι που ζητούσαν αγωνιωδώς και μετ’ επιτάσεως την καραντίνα, να βγουν σήμερα να υπερασπιστούν την αναγκαιότητα της παράτασής της!

 

Παντρεύεστε! Επιλέξτε τα προσκλητήρια του γάμου σας στις χαμηλότερες τιμές και με την εγγύηση ποιότητας της Newage invitations

 

Σετ γάμου με τη τελευταία πινελιά της μόδας. Ροζ, χρυσά, ασημί και στρας, καράφες, ποτήρια κρασιού και δίσκοι, από 110€

 

Η Καστοριά μας, θα εξέλθει από αυτή την περιπέτεια, τρομερά πληγωμένη, θα μετρά δυστυχώς αρκετές ανθρώπινες απώλειες, αλλά και μια οικονομία εξουθενωμένη, καθώς ο ήδη εξασθενημένος τομέας της γουνοποιίας θα μπει στην βαθιά κατάψυξη, χωρίς προοπτική επανεκκίνησης, ο τουρισμός θα έχει πληγεί βαθιά εξ αιτίας της επιβληθείσας καραντίνας, ο αγροτικός και κτηνοτροφικός τομέας, θα έχουν επηρεαστεί από τις συνέπειες του περιορισμού στις μετακινήσεις.

 

Η Καστοριά μας πενθεί, είναι πληγωμένη, είναι σοκαρισμένη, είναι θυμωμένη, είναι πεσμένη, αλλά επιβάλλεται αμέσως να αντιδράσει και να σηκωθεί. Η επόμενη ημέρα, απαιτεί επαγρύπνηση, ετοιμότητα, όραμα, σχέδιο, απαιτεί δράση, απαιτεί ενότητα, απαιτεί διεκδίκηση, απαιτεί πλήρη αναστροφή της εικόνας της Καστοριάς.

newage luxury wedding invitations
wedding invitation

Την επόμενη μέρα, θα πρέπει άμεσα όλα τα προγραμματισμένα, έργα να ξεκινήσουν και να ολοκληρωθούν το συντομότερο δυνατόν. Δεν θα πρέπει να υπάρχει πλέον καμιά καθυστέρηση και καμιά αμφιβολία, για το φράγμα του Νεστορίου και του συνδεδεμένου με αυτό αρδευτικού έργου, για το φράγμα της Διποταμίας, για την ολοκλήρωση του δικτύου ύδρευσης της Καστοριάς, για την ποιότητα των νερών στο Άργος Ορεστικό, για το φυσικό αέριο και για την παροχή του, για την σήραγγα της Κλεισούρας, για την δημιουργία τεχνολογικού πάρκου στις εγκαταστάσεις της ΕΔΗΚΑ, για την τουριστική ενίσχυση και αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος, για την περαιτέρω αναβάθμιση του αεροδρομίου, του πανεπιστημίου και ασφαλώς του νοσοκομείου μέσω της επιβεβλημένης νέας μορφής του ΕΣΥ .

 

Η επόμενη ημέρα μας περιμένει και μας θέλει όλους μαζί για να σηκώσουμε την Καστοριά μας ξανά ψηλά και ακόμα ψηλότερα για να ξαναγίνει πρώτη μεταξύ των πρώτων.

 

Μη ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή στις σελίδες μας: facebook, twitter, youtube

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Πρόταση για κουπόνια τεχνολογίας για όλους τους κλάδους

Ευχαριστήριο Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Ελληνικής Αστυνομίας Ν. Καστοριάς

Εργασίες Άρσης Καταπτώσεων στη Βέργα από το Αμαξοστάσιο της Π.Ε. Καστοριάς