· 

Άλλη μία επιτυχία για το enimerosou.gr! Είναι μέλος του μητρώου e-Media και με υπογραφή!

 

Με αριθμό μητρώου 13672 το enimerosou.gr , ενημερωτική ιστοσελίδα της Δυτικής Μακεδονίας (Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα) εντάχτηκε στο Μητρώο των Διαδικτυακών Μέσων Ενημέρωσης όπου εντάσσονται οι πιστοποιημένες – ταυτοποιημένες ενημερωτικές ιστοσελίδες της χώρας  από το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, στο πλαίσιο της κατάρτισης του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης.

Η πιστοποίηση του Υπουργείου αποτελεί και την ύψιστη επαγγελματική αναγνώριση για την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει το www.enimerosou.gr στους αναγνώστες του.

Στα προνόμια των μελών του Μητρώου, μεταξύ άλλων, συγκαταλέγεται η διαπίστευση δημοσιογράφων, η συνεργασία σε ερευνητικά και εκπαιδευτικά προγράμματα του Εθνικού Κέντρου Οπτικοακουστικών Μέσων, καθώς και η δωρεάν παροχή Υπηρεσίας Εντοπισμού Λογοκλοπής, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Συλλογικής Διαχείρισης Έργων του Λόγου.

Η ηλεκτρονική διεύθυνση, όπου βρίσκεται αναρτημένη η λίστα των πιστοποιημένων μελών του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης, είναι: emedia.media.gov.gr