· 

Η Καστοριά δημιουργεί στο Gamer Global Game Jam

 

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου το Global Game Jam 2020 στο Εργαστήριο «Εφαρμογών Τεχνητής Νοημοσύνης & Επεξεργασίας Δεδομένων και Σημάτων», στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στην Καστοριά.

 

Η Διοργάνωση διεξάγεται στα πλαίσια του Global Game Jam (www.globalgamejam.org) από την μη κερδοσκοπική εταιρεία με την επωνυμία GIFTED Hellas ΑΜΚΕ και την εταιρία ViRA.

 

Στόχος της Διοργάνωσης είναι να συμβάλλει στην ποιοτική και ποσοτική ανάπτυξη της παραγωγής παιχνιδιών στην Ελλάδα μέσα από τη δημιουργία ομάδων παραγωγής παιχνιδιών, δίνοντας την ευκαιρία σε νέους game developers να αναδείξουν το ταλέντο τους.

 

Η ομάδα του Newage ideas δημιούργησε το Wormholes , ένα επιτραπέζιο για 2 έως 5 παίχτες, με τελικό προορισμό τον αστερισμό της Ανδρομέδας.

 

"Wormholes is a board game for 3-5 players where the players are travelings through the spase try to reach the Andromeda galaxy."

 

Jam year: 2020
Installation Instructions:
Print all four pages. Follow instructions on the printed papers.
Credits: 

Protogerou Katerina, Protogeros Petros, Antoniou Eleutheria, Tsiapatoris Lazaros, Tsiapatori Alexandra

 

Μπορείτε να κατεβάσετε εδώ και να τυπώσετε δωρεάν τα αρχεία του παιχνιδιού με τις κάρτες. 

 

 

See all jammers (globalgamejamkastoria)

 

Το Global Game Jam (GGJ) είναι μια παγκόσμια διοργάνωση, που πραγματοποιείται ταυτόχρονα, σε πάνω από 800 φυσικά σημεία, σε όλο τον κόσμο, με στόχο να προάγει την καινοτομία, τη συνεργασία και τον πειραματισμό στη δημιουργία 2D, 3D, αλλά και επιτραπέζιων παιχνιδιών.