· 

Περισυλλογή εγκαταλελειμμένων οχημάτων τέλους κύκλου ζωής από τη Δημοτική Αστυνομία

Βεβαίωση του γνησίου της υπογραφής κατ’ οίκον και περισυλλογή εγκαταλελειμμένων οχημάτων τέλους κύκλου ζωής από τη Δημοτική Αστυνομία

 

Από τη Δημοτική Αστυνομία του Δήμου Βοΐου ανακοινώνεται ότι παρέχεται, από την αρχή της λειτουργίας της, η δυνατότητα Βεβαίωσης του Γνησίου της Υπογραφής κατ’ οίκον, για περιπτώσεις δημοτών που αδυνατούν για διάφορους λόγους υγείας (κινητικά προβλήματα κλπ) να μεταβούν στα Κ.Ε.Π του Δήμου ή στις αρμόδιες αρχές.

 

Η Δημοτική Αστυνομία Βοΐου εξυπηρετεί τους πολίτες στέλνοντας έναν δημοτικό αστυνομικό στην οικία του ατόμου, ο οποίος θα βεβαιώσει το γνήσιο της υπογραφής.

 

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία, μπορείτε να καλείτε στα Κ.Ε.Π του Δήμου ή απευθείας στη Δημοτική Αστυνομία Βοΐου στο τηλ. 6955954030.

 

Επιπλέον, ανακοινώνεται ότι προσεχώς η υπηρεσία μας θα προβεί σε χαρακτηρισμούς οχημάτων και στη συνέχεια ο Δήμος Βοΐου θα περισυλλέξει τα εγκαταλελειμμένα οχήματα τέλους κύκλου ζωής (ΟΤΚΖ), τα οποία βρίσκονται σε δημόσιο ή δημοτικό χώρο. Παρακαλούνται, οι ιδιοκτήτες των εγκαταλελειμμένων οχημάτων σε δημόσιους χώρους να φροντίσουν να τα μετακινήσουν σε ιδιωτικούς, ώστε να αποφύγουν τη ρυμούλκησή τους.