· 

Κατασκευή e-shop και εκπαίδευση στο Photoshop στα νέα προγράμματα του ΚΕΚ Καστοριάς

elerning
elerning

 

ΝΕΑ προγράμματα Επαγγελματικής Κατάρτισης e-learning

 

Το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Καστοριάς προσφέρει δύο νέα προγράμματα κατάρτισης μέσω e-learning στις εξής ειδικότητες:

 

1. «Κατασκευή ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων (e-shop) με το WordPress»

2. «Photoshop»

 

Κάθε πρόγραμμα παρέχει:

 

- Ασύγχρονη e-learning εκπαίδευση 400 ωρών

- Βεβαίωση παρακολούθησης προγράμματος

- Συμμετοχή σε εξετάσεις πιστοποίησης

- Προπαρασκευαστικά τεστ εξετάσεων

 

Τα προγράμματα απευθύνονται σε απόφοιτους Λυκείου και πτυχιούχος Α.Ε.Ι. – Τ.Ε.Ι. οι οποίοι επιθυμούν:

 

- να εκμεταλλευτούν την τεράστια ζήτηση που υπάρχει για ειδικούς στο WordPress, ή θέλουν να κατασκευάσουν ή να διαχειρίζονται την προσωπική τους ιστοσελίδα ή το δικό τους e-shop,

 

- να αποκτήσουν γνώσεις δημιουργίας και επεξεργασίας εικόνων και δημιουργίας γραφικών κάνοντας χρήση του Photoshop, ενός προγράμματος που κατέχει ηγετική θέση στην αγορά.

 

imerologia a5 spiral

 

Κόστος συμμετοχής: Το σύνολο των υπηρεσιών εκπαίδευσης και πιστοποίησης κάθε προγράμματος παρέχεται με κόστος το οποίο ξεκινά (για ανέργους – φοιτητές – ΑμεΑ) από 240,00€ και για εργαζόμενους από 260,00€.

 

Αιτήσεις συμμετοχής στον πρώτο κύκλο έως την Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2020.

 

Περισσότερες πληροφορίες για το περιεχόμενο των προγραμμάτων την μεθοδολογία υλοποίησης, το κόστος συμμετοχής όπως επίσης και την εκπτωτική πολιτική αλλά και την Αίτηση συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν διαδικτυακά στο https://kekorestias1.webnode.gr/ . Επίσης μπορούν να απευθύνονται στο Κ.Ε.Κ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Καστοριάς, καθημερινά (08:00 έως 15:00) και στο τηλέφωνο 2467025388.

 

imerologia a4 spiral
kastoria
ΚΑΣΤΟΡΙΑ · 21/10/2020

Επιστολή του εμπορικού συλλόγου Καστοριάς για επικείμενο lockdown

Κύριε Αντιπεριφερειάρχα Ο κλάδος μας στηρίζει τις προσπάθειες που καταβάλλει η τοπική κοινωνία και οι καθ’ ύλην αρμόδιοι για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορονοϊού και στηρίζουμε και ακολουθούμε κατά γράμμα στα καταστήματά μας τα μέτρα που έχουν ληφθεί με βάση τις υποδείξεις των ειδικών επιστημόνων.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ · 20/10/2020

Αναλυτικά Τι Ειπαν στη σημερινή ενημέρωση ο Νίκος Χαρδαλιάς και ο Γκίκας Μαγιορκίνης

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ: Καλησπέρα σας από το Υπουργείο Υγείας. Ξεκινά η ενημέρωση από τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά και τον Επίκουρο Καθηγητή της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Γκίκα Μαγιορκίνη. Στην...
xardalias covid
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ · 20/10/2020

"Καμπανάκι" για Καστοριά, Θεσσαλονίκη και Ιωάννινα από τον Νίκο Χαρδαλιά

Το φορτίο αυτό θα αξιολογηθεί από την ειδική επιτροπή επιδημιολόγων του χάρτη υγειονομικής ασφάλειας και προστασίας από τον κορονοϊό αύριο, Τετάρτη, στις 5.00 το απόγευμα, ανακοίνωσε ο κ. Νίκος Χαδραλιάς τονίζοντας ότι αύριο θα μεταβεί στην Καστοριά