· 

''Ευρωπαϊκή Νύχτα Χωρίς Ατυχήματα'' στον Δήμο Αμυνταίου

dimos amyntaiou

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε μια ακόμη δράση εθελοντισμού και ενημέρωσης για την αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων, από τον Δήμο Αμυνταίου και το Ι.Ο.ΑΣ Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας ''Πάνος Μυλωνάς''.

 

Η δράση ''Ευρωπαϊκή Νύχτα Χωρίς Ατυχήματα'' έλαβε χώρα στο cafe-bar NAMA, με την τήρηση όλων των κανόνων και των μέτρων ασφαλείας (μάσκες, επιστόμια μιας χρήσεως, τήρηση αποστάσεων) καθώς και με την παρουσία Αστυνομικών του Α.Τ Αμυνταίου, οι οποίοι πραγματοποίησαν τα φιλικά αλκοτέστ.

 

Κεντρικό μήνυμα της βραδιάς ήταν ότι αλκοόλ και οδήγηση δεν πάνε μαζί και η προτροπή, στις παρέες, να ορίσουν ένα άτομο που δεν θα καταναλώσει ποτό και θα αναλάβει το ρόλο του οδηγού της παρέας.

 

Ευχαριστούμε όλους τους Εθελοντές, το Αστυνομικό Τμήμα Αμυνταίου, το cafe-bar ΝAMA και τους παρευρισκόμενους για τη συμμετοχή στην έρευνα και στα φιλικά αλκοτέστ.

 

newamazingideas imerologia ημερολόγια
ΑΡΘΡΑ · 19/10/2020

"Εξέλιξη δίχως εκπαιδευτική υποβάθμιση" του Θανάση Βελώνη

Τους τελευταίους μήνες βιώνουμε καταστάσεις πρωτόγνωρες από κάθε άποψη. Η συγκυρία του ιού αποτέλεσε περίοδο αλλαγών τόσο στον τρόπο σκέψης και δράσης των πολιτών όσο και σε διάφορους τομείς της κοινωνικής ζωής. Ανεπηρέαστη δεν θα μπορούσε να παραμείνει η Παιδεία, ως βασικό μέλος της. Τα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας ήταν τα πρώτα στα οποία μπήκε «λουκέτο» εξαιτίας της επερχόμενης πανδημίας.
energiaki krisi
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ · 19/10/2020

Ενεργειακή φτώχεια και «απελευθέρωση» Τα στοιχεία του Παρατηρητηρίου Ενεργειακής Φτώχειας της ΕΕ

ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ: Δίνουμε παρακάτω για αναδημοσίευση από τη στήλη του ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ 16/10/20, «Αποκαλυπτικά», με τίτλο «Ενεργειακή φτώχεια και "απελευθέρωση"»
ΑΡΘΡΑ · 19/10/2020

«Σύγχρονοι Σερίφηδες», δημοκρατικά; και υπεύθυνα; λειτουργούντες.. Του Μητλιάγκα Γιάννη

Μας προστατεύουν λέει αλλά μήπως προσπαθούν να προστατευθούν οι ίδιοι; (Είχε απόλυτο δίκιο ο Δήμαρχος Κοζάνης για το ετεροχρονισμένο ενδιαφέρον της πολιτείας). Διατυμπανίζουν την αυστηρότητα τους, ψάχνοντας ίσως νέο πρωτοσέλιδο σε life style περιοδικό αλλά δε μπορούν να δεχθούν την αυστηρή πλέον κριτική των πολιτών.
statis konstantinidis
ΚΟΖΑΝΗ · 19/10/2020

Στάθης Κωνσταντινίδης βουλευτής Π.Ε. Κοζάνης: «Εταίροι στο ενεργειακό μέλλον του τόπου μας!»

Στη συνάντηση των βουλευτών των λιγνιτικών περιοχών με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, στις 20 Ιουλίου, ανάμεσα στις άλλες προτάσεις μου, είχα εισηγηθεί "Την απόφαση για την επενδυτική συμμετοχή των λιγνιτικών ΟΤΑ και επιχειρήσεων και ιδιωτών στα μεγάλα φωτοβολταϊκά πρότζεκτ στα εδάφη της ΔΕΗ
topiki koinotita melas
ΚΑΣΤΟΡΙΑ · 19/10/2020

Με Λιτότητα ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις εορτασμού του Μακεδονικού Αγώνα στην Τοπική Κοινότητα Μελά

Φέτος, συμπληρώθηκαν 116 χρόνια από την ημέρα που ο πρωτομάρτυρας του Μακεδονικού Αγώνα Παύλος Μελάς, έπεφτε ηρωικά στην Στάτιστα, σημερινός Μελάς Καστοριάς. Με λιγοστό κόσμο και τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για την αποφυγή του κινδύνου εξάπλωσης της λοίμωξης Covid-19, οι τοπικές αρχές και φορείς του τόπου απέδωσαν τιμές στον ήρωα του Μακεδονικού Αγώνα Παύλο Μελά.
ΚΑΣΤΟΡΙΑ · 18/10/2020

Το μήνυμα του Δημάρχου Καστοριάς Γιάννη Κορεντσίδη για την παρουσία του στις εορταστικές εκδηλώσεις της Ημέρας Μακεδονικού Αγώνα

“Η Ημέρα του Μακεδονικού Αγώνα τιμάται κάθε χρόνο την πρώτη Κυριακή μετά την 13η Οκτωβρίου, ημερομηνία θανάτου του Παύλου Μελά το 1904. Οι εορταστικές εκδηλώσεις στην Καστοριά, παρ’ όλο που φέτος έγιναν σύμφωνα με τα επίσημα υγειονομικά πρωτόκολλα, πραγματοποιήθηκαν με...