Δημοσίευση ερωτήσεων & απαντήσεων για την ενίσχυση επιχειρήσεων της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας που επλήγησαν από τον COVID-19

efepae

 

Δημοσίευση συχνών ερωτήσεων & απαντήσεων

 

Εγκρίθηκε ο κατάλογος των συχνών ερωτήσεων - απαντήσεων για την πρόσκληση της Δράσης «Ενίσχυση Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία Covid-19 στην Δυτική Μακεδονία» στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Μακεδονία» 2014-2020.

 

 

Τον κατάλογο των συχνών ερωτήσεων - απαντήσεων για την πρόσκληση της Δράσης «Ενίσχυση Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία Covid-19 στην Δυτική Μακεδονία» στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Μακεδονία» 2014-2020 ενέκρινε και δημοσιεύει η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

 

Το αρχείο των χρήσιμων και συχνών ερωτήσεων - απαντήσεων (FAQs) για την Πρόσκληση επισυνάπτεται.

 

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Α.Ε. - ΑΝΚΟ

Μέλος του Ευρωπαϊκού Δικτύου Enterprise Europe Network - Hellas

 

Κατεβάστε το σχετικό αρχείο

 

Δείτε το πλήρες αρχείο των ανακοινώσεων

 

Επιστροφή στο "Νέα - Ανακοινώσεις"

 

efepae
newamazingideas imerologia ημερολόγια
ΦΛΩΡΙΝΑ · 19/10/2020

''Ευρωπαϊκή Νύχτα Χωρίς Ατυχήματα'' στον Δήμο Αμυνταίου

Κεντρικό μήνυμα της βραδιάς ήταν ότι αλκοόλ και οδήγηση δεν πάνε μαζί και η προτροπή, στις παρέες, να ορίσουν ένα άτομο που δεν θα καταναλώσει ποτό και θα αναλάβει το ρόλο του οδηγού της παρέας.
ΑΡΘΡΑ · 19/10/2020

"Εξέλιξη δίχως εκπαιδευτική υποβάθμιση" του Θανάση Βελώνη

Τους τελευταίους μήνες βιώνουμε καταστάσεις πρωτόγνωρες από κάθε άποψη. Η συγκυρία του ιού αποτέλεσε περίοδο αλλαγών τόσο στον τρόπο σκέψης και δράσης των πολιτών όσο και σε διάφορους τομείς της κοινωνικής ζωής. Ανεπηρέαστη δεν θα μπορούσε να παραμείνει η Παιδεία, ως βασικό μέλος της. Τα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας ήταν τα πρώτα στα οποία μπήκε «λουκέτο» εξαιτίας της επερχόμενης πανδημίας.
energiaki krisi
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ · 19/10/2020

Ενεργειακή φτώχεια και «απελευθέρωση» Τα στοιχεία του Παρατηρητηρίου Ενεργειακής Φτώχειας της ΕΕ

ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ: Δίνουμε παρακάτω για αναδημοσίευση από τη στήλη του ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ 16/10/20, «Αποκαλυπτικά», με τίτλο «Ενεργειακή φτώχεια και "απελευθέρωση"»
ΑΡΘΡΑ · 19/10/2020

«Σύγχρονοι Σερίφηδες», δημοκρατικά; και υπεύθυνα; λειτουργούντες.. Του Μητλιάγκα Γιάννη

Μας προστατεύουν λέει αλλά μήπως προσπαθούν να προστατευθούν οι ίδιοι; (Είχε απόλυτο δίκιο ο Δήμαρχος Κοζάνης για το ετεροχρονισμένο ενδιαφέρον της πολιτείας). Διατυμπανίζουν την αυστηρότητα τους, ψάχνοντας ίσως νέο πρωτοσέλιδο σε life style περιοδικό αλλά δε μπορούν να δεχθούν την αυστηρή πλέον κριτική των πολιτών.
statis konstantinidis
ΚΟΖΑΝΗ · 19/10/2020

Στάθης Κωνσταντινίδης βουλευτής Π.Ε. Κοζάνης: «Εταίροι στο ενεργειακό μέλλον του τόπου μας!»

Στη συνάντηση των βουλευτών των λιγνιτικών περιοχών με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, στις 20 Ιουλίου, ανάμεσα στις άλλες προτάσεις μου, είχα εισηγηθεί "Την απόφαση για την επενδυτική συμμετοχή των λιγνιτικών ΟΤΑ και επιχειρήσεων και ιδιωτών στα μεγάλα φωτοβολταϊκά πρότζεκτ στα εδάφη της ΔΕΗ
topiki koinotita melas
ΚΑΣΤΟΡΙΑ · 19/10/2020

Με Λιτότητα ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις εορτασμού του Μακεδονικού Αγώνα στην Τοπική Κοινότητα Μελά

Φέτος, συμπληρώθηκαν 116 χρόνια από την ημέρα που ο πρωτομάρτυρας του Μακεδονικού Αγώνα Παύλος Μελάς, έπεφτε ηρωικά στην Στάτιστα, σημερινός Μελάς Καστοριάς. Με λιγοστό κόσμο και τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για την αποφυγή του κινδύνου εξάπλωσης της λοίμωξης Covid-19, οι τοπικές αρχές και φορείς του τόπου απέδωσαν τιμές στον ήρωα του Μακεδονικού Αγώνα Παύλο Μελά.