8ο Rally Greece offroad: ο επερχόμενος αγώνας «Υποψήφιος για το 2021 FIA European Baja Cup»

RALLI

 

Το 8ο RALLY GREECE OFFROAD, που θα διεξαχθεί 12-15 Νοεμβρίου στη Δυτική Μακεδονία με έδρα τη πόλη του Άργους Ορεστικού, ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά ότι η Διεθνής Ομοσπονδία Αυτοκινήτου (FIA) αποδέχθηκε το αίτημα της Οργανωτικής Επιτροπής ώστε να αξιολογηθεί ο επερχόμενος αγώνας ως «Υποψήφιος για το 2021 FIA European Baja Cup».

 

Η εξέλιξη αυτή πολύ πιθανό να σηματοδοτήσει το 2021 ως τη χρονιά που η Ελλάδα θα επιστρέψει με αγώνα σε επίσημο ημερολόγιο της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου.

 

Τη προσπάθεια στηρίζει ένθερμα το Υφυπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και η Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς.

 

Ιδιαίτερη μνεία αποδίδουμε στο Δήμο Άργους Ορεστικού καθώς είναι ο βασικός πυλώνας υποστήριξης του 8ου RALLY GREECE OFFROAD.

 

Ευχαριστούμε θερμά τους Χορηγούς της εκδήλωσης, τις ναυτιλιακές εταιρίες “G.Moundreas & Company S.A.” www.gmoundreas.gr και “Mare Management” www.mare-management.com που κάθε χρόνο στηρίζουν με συνέπεια τις προσπάθειες μας καθώς και την Π.ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΒΕ, επίσημο εισαγωγέα των οχημάτων ISUZU www.isuzu.gr που μας παραχωρούν τα ακούραστα Isuzu D-max.

 

Για περισσότερα νέα σχετικά με το 8ο RALLY GREECE OFFROAD επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα www.rallygreeceoffroad.gr

 

RALLY GREECE OFFROAD

Press – Media Office

 

imerologia calendars
FIA

 

8th RALLY GREECE OFFROAD, that will be run 12-15 November in West Macedonia Region and will have as race center the city of “Argos Orestiko”, proudly announces that FIA accepted Organization Committee’s petition to nominate the race as “Candidate Event of 2021 FIA European Baja Cup”.

 

This development most probably will signal the return of Greece in the 2021 FIA official international calendars.

 

Greek authorities of Ministry of Sports, Region of West Macedonia and County of Kastoria, fully support RALLY GREECE OFFROAD’s efforts to enter in FIA group of races.

 

Sincere gratitude to “Argos Orestiko” Municipality which is our main supporter and provides all necessary solutions for a successful event.

 

A special thank you to our sponsors, the maritime companies “G.Moundreas & Company S.A.” www.gmoundreas.gr and “Mare Management” www.mare-management.com which contribute every year to our efforts as also P.PETROPOULOS SA, official importer of ISUZU www.isuzu.gr, who offers a significant number of Isuzu D-Max to Organization Committee.

 

More news about the event at the official website www.rallygreeceoffroad.gr

 

RALLY GREECE OFFROAD

Press – Media Office

 

imerologia calendars

Επέκταση του επιδόματος προβληματικής περιοχής σε Κοζάνη και Πτολεμαΐδα

Επερώτηση του Περιφερειακού Συμβούλου του συνδυασμού «ΕΛΠΙΔΑ» Γιώργου Χριστοφορίδη για την επέκταση του επιδόματος προβληματικής περιοχής σε Κοζάνη και Πτολεμαΐδα. Η χώρα μας βρίσκεται σε κρίση. Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας βρίσκεται σε ακόμα μεγαλύτερη.
ΚΟΖΑΝΗ · 09/10/2020

Συνελήφθησαν δύο άτομα για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθησαν σήμερα 9 Οκτωβρίου 2020 τις πρώτες πρωινές ώρες σε περιοχή της Κοζάνης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, δύο ημεδαποί, 19 και 20 χρόνων, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν συνολικά 15,5 γραμμάρια κάνναβης.

Έναρξη εμβολιασμών της άγριας πανίδας για προστασία έναντι του ιού της λύσσας

Από το τμήμα Κτηνιατρικής της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της ΠΕ Καστοριάς, σύμφωνα με έγγραφο τη Διεύθυνση Υγείας των Ζώων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (Υπ.Α.Α.Τ.), γνωστοποιείται η έναρξη της φθινοπωρινής εκστρατείας του 2020 για τον από του στόματος εμβολιασμό της άγριας πανίδας έναντι του ιού της λύσσας.
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ · 20/08/2020

Στείλε το δικό σου άρθρο και κέρδισε ένα smartphone

Το NewAge ideaς σε συνεργασία με το Next Generatios, διοργανώνει τον πρώτο τριμηνιαίο διαγωνισμό για την ανάδειξη του καλύτερου δικού σας άρθρου. Στο διαγωνισμό μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή όλοι όσοι θεωρείτε ότι μπορείτε να εκφράσετε και να αναπτύξετε την άποψη σας μέσα από την σύνταξη του δικού σας άρθρου, ρεπορτάζ ή συνέντευξης. Έπαθλο ορίστηκε το smartphone blackview A80.
imerologia calendars
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ · 07/10/2020

Covid 19: Οι δηλώσεις του Ν. Χαρδαλιά για τα σχολεία

ύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και μετά από πάνω από 3 εβδομάδες λειτουργίας των σχολείων, οι μαθητές που έχουν βρεθεί θετικοί στον κορωνοϊό είναι το 0,016% του συνόλου, οι εκπαιδευτικοί το 0,033%, τα τμήματα σχολείων που παραμένουν κλειστά για προληπτικούς λόγους είναι στο 0,33% του συνόλου των τμημάτων, και τα σχολεία που παραμένουν κλειστά για προληπτικούς λόγους στο 0,1% του συνόλου.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ · 07/10/2020

Covid 19: Τι είναι ο χάρτης υγειονομικής ασφάλειας και προστασίας

Η ελληνική Κυβέρνηση ετοιμάζεται να θέσει σε εφαρμογή ένα πλαίσιο κατηγοριοποιημένων και στοχευμένων τοπικών μέτρων για την ασφαλή και ομαλή συνέχιση της οικονομικής και κοινωνικής ζωής στη χώρα μας, πλαίσιο που βασίζεται σε συγκεκριμένους δείκτες, αξιοποιώντας την πείρα της πρώτης φάσης της πανδημίας καθώς και τα επιστημονικά και τεχνολογικά εργαλεία που έχουν ήδη αναπτυχθεί.