· 

Υπογραφή Συμφωνητικών για Έργα Τσιμεντοστρώσεων, Τεχνικών και Συντήρησης Διαβάσεων

dimos grevenon

 

Υπεγράφη, το πρωί της Δευτέρας 5 Οκτωβρίου 2020, συμφωνητικό μεταξύ του Δημάρχου Γρεβενών κ.Γιώργου Δασταμάνη και του εκπροσώπου της αναδόχου κατασκευάστριας εταιρείας για εκτέλεση εργασιών τσιμεντοστρώσεων και τεχνικών με χρηματοδότηση από τη ΣΑΤΑ.

 

Ειδικότερα, το συγκεκριμένο έργο, προϋπολογισμού 200.000 ευρώ, αφορά παρεμβάσεις σε οδοποιία και υδραυλικά ανταποκρινόμενο σε σχετικά αιτήματα που θα υποβληθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών με σκοπό την κάλυψη απαιτούμενων αναγκών σε ολόκληρο τον Δήμο.

 

Επιπλέον, την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020, έλαβε χώρα στο Δημαρχείο και ανάλογη υπογραφή συμφωνητικού μεταξύ του επικεφαλής της Δημοτικής Αρχής και της μειοδότριας εταιρείας που θα αναλάβει την εκτέλεση εργασιών, προϋπολογισμού 50.000 ευρώ, για τη συντήρηση των διαβάσεων του Δήμου με πιστώσεις του Προγράμματος Φιλόδημος.

 

imerologia calendars

Ημερολόγια Α5 σπιράλ!

0,80€/τεμ: 4σέλιδο (3εσωτερικές + 1εξώ/λο)

1,00€/τεμ: 5σέλιδο (4εσωτερικές + 1εξώ/λο)

1,20€/τεμ: 7σέλιδο (6εσωτερικές + 1εξώ/λο)

1,60€/τεμ: 13σέλιδο (12εσωτερικές + 1εξώ/λο)


 

Αναλυτικότερα, το συγκεκριμένο έργο προβλέπει την τοποθέτηση ειδικών θερμοπλαστικών μεμβρανών διαγράμμισης στις διαβάσεις των πεζών που αντέχουν περισσότερο στον χρόνο και τα καιρικά φαινόμενα σε σχέση με την κλασική μπογιά ενώ αποτελεί ταυτόχρονα μια φιλική μέθοδο προς το περιβάλλον που προσδίδει στο οδόστρωμα ενισχυμένη αντιολισθητικότητα και υψηλή διακριτότητα.

 

imerologia calendars

Ημερολόγια Α4 σπιράλ!

1,20€/τεμ: 4σέλιδο (3εσωτερικές + 1εξώ/λο)

1,40€/τεμ: 5σέλιδο (4εσωτερικές + 1εξώ/λο)

1,60€/τεμ: 7σέλιδο (6εσωτερικές + 1εξώ/λο)


ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ · 07/10/2020

Διαδικασία χορήγησης κωδικών σε πρωτοετείς φοιτητές

Όσον αφορά στη διαδικασία χορήγησης κωδικών σε πρωτοετείς φοιτητές υπενθυμίζεται ότι οι Γραμματείες των Τμημάτων και Σχολών δύνανται να χρησιμοποιούν τα επιβεβαιωμένα στοιχεία επικοινωνίας των εγγραφέντων, τα οποία περιλαμβάνονται στους πίνακες που τους έχουν ήδη αποσταλεί, για απόδοση κωδικών χρήσης των ηλεκτρονικών υπηρεσιών τους και για επικοινωνία.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ · 06/10/2020

Δυνατότητα στα ΑΕΙ για εξ αποστάσεως διεξαγωγή των μεταπτυχιακών μαθημάτων

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοίνωσε τη δυνατότητα να διενεργούνται εξ αποστάσεως τα μεταπτυχιακά μαθήματα στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, το χειμερινό εξάμηνο 2020-21, ενώ αναμένεται άμεσα και η δημοσίευση της σχετικής Υπουργικής Απόφασης. Η δυνατότητα αυτή παρέχεται στα πανεπιστήμια - στα οποία θα ανήκει και η τελική επιλογή της δια ζώσης ή εξ αποστάσεως διενέργειάς τους

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ · 20/08/2020

Στείλε το δικό σου άρθρο και κέρδισε ένα smartphone

Το NewAge ideaς σε συνεργασία με το Next Generatios, διοργανώνει τον πρώτο τριμηνιαίο διαγωνισμό για την ανάδειξη του καλύτερου δικού σας άρθρου. Στο διαγωνισμό μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή όλοι όσοι θεωρείτε ότι μπορείτε να εκφράσετε και να αναπτύξετε την άποψη σας μέσα από την σύνταξη του δικού σας άρθρου, ρεπορτάζ ή συνέντευξης. Έπαθλο ορίστηκε το smartphone blackview A80.

imerologia calendars

Ημερολόγια Α4 και Α3 plus!

0,40€/τεμ: Ημερολόγιο διάστασης 25x35εκ

0,80€/τεμ: Ημερολόγιο διάστασης 35x50εκ


ΚΑΣΤΟΡΙΑ · 07/10/2020

Πρόγραμμα ρευστότητας Covid 19 Ενίσχυση Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων

Το Επιμελητήριο Καστοριάς ενημερώνει τις επιχειρήσεις για την δράση «Ενίσχυση Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία Covid-19 στην Δυτική Μακεδονία» που αφορά την ενίσχυση των επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία, με τη μορφή μη επιστρεπτέας επιχορήγησης ως κεφάλαιο κίνησης για την κάλυψη εξόδων τους.

Drosopigirace Bike Marathon 2020

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το " DROSOPIGIRACE BIKE MARATHON 2020" Την Κυριακή 6 Οκτωμβρίου 2020 στην τοπική Κοινότητα Δροσοπηγής Φλώρινας όπου πήραν μέρος 3ης Καστοριανοί "Ενα Μεγάλο Ευχαριστώ στα Μέλη του ΟΜΙΧΛΗ CREW : Ακης Γκίτσιος , Βασίλης Κοτσάκος , Μηχάλης Παλάσης και η Δανάη για την ηθική υποστήριξη τους στον αγώνα."

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ · 07/10/2020

Δέκα μήνες δίπλα σε όλους τους Δήμους που είχαν ανάγκη

Δ. Παπαστεργίου, Πρόεδρος Κ.Ε.Δ.Ε.: Σταθήκαμε με αξιοπρέπεια κι αποτελεσματικότητα δίπλα στους Δήμους και τις τοπικές κοινωνίες. Έναρξη Συνεδριακών Εκδηλώσεων της ΚΕΔΕ από τις 5 Νοεμβρίου, μεα φετηρία το Ηράκλειο Κρήτης. Στο Λουτράκι συνεδρίασε σήμερα το ΔΣ της Κεντρικής Ένωσης Δήμων, σε μια προσπάθεια για δια ζώσης συνεδρίαση μετά από πολλούς μήνες.

ΚΟΖΑΝΗ · 07/10/2020

Οι "ΤΟΞΟΚΛΥΤΟΙ” Κοζάνης ξεκίνησαν τις προπονήσεις κλειστού χώρου στο ΔΑΚ Λευκόβρυσης

Οι "ΤΟΞΟΚΛΥΤΟΙ” Κοζάνης ξεκίνησαν και φέτος τις προπονήσεις κλειστού χώρου στο προθερμαντήριο του ΔΑΚ Λευκόβρυσης, έχοντας τρία χρόνια παρουσίας στο αθλητικό κόσμημα της Λευκόβρυση. Είμαστε έτοιμοι να υποδεχθούμε μικρούς και μεγάλους φίλους του υπέροχου αυτού ολυμπιακού αθλήματος χαρίζοντας τους μια εμπειρία διαφορετική από όλα τα υπόλοιπα αθλήματα.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ · 07/10/2020

Δέκα μήνες δίπλα σε όλους τους Δήμους που είχαν ανάγκη

Δ. Παπαστεργίου, Πρόεδρος Κ.Ε.Δ.Ε.: Σταθήκαμε με αξιοπρέπεια κι αποτελεσματικότητα δίπλα στους Δήμους και τις τοπικές κοινωνίες. Έναρξη Συνεδριακών Εκδηλώσεων της ΚΕΔΕ από τις 5 Νοεμβρίου, μεα φετηρία το Ηράκλειο Κρήτης. Στο Λουτράκι συνεδρίασε σήμερα το ΔΣ της Κεντρικής Ένωσης Δήμων, σε μια προσπάθεια για δια ζώσης συνεδρίαση μετά από πολλούς μήνες.