· 

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Κοζάνης

dimos kozanis

 

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα υπάρξουν σε οδούς πέριξ του κέντρου της πόλης της Κοζάνης, την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020, στο πλαίσιο του εορτασμού της «Ημέρας χωρίς αυτοκίνητο». Αναλυτικά, αποφασίζεται:

 

Η διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων στις οδούς:

 

Μακεδονομάχων από τη συμβολή της με την οδό Πλακοπίτη έως τη συμβολή της με την οδό Π. Μελά

 

Παγούνη από τη συμβολή της με την οδό Μ. Αλεξάνδρου έως την συμβολή της με την οδό Ζαφειράκη

 

Συντεχνιών

 

Καρακάση

 

Ζαφειράκη από τη συμβολή της με την οδό Καρακάση έως την συμβολή της με την οδό Πλακοπίτη , την Τρίτη 22/09/2020 και ώρα 15:00μ.μ. έως 21:00μ.μ., στα πλαίσια του φετινού εορτασμού της Ημέρας Χωρίς Αυτοκίνητο. Η δράση θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τη Δημοτική Αστυνομία.

 

imerologia calendars

 

Η κυκλοφορία θα διεξάγεται μέσω παρόδιων οδών. (Μ. Αλεξάνδρου και Σιακαβάρα)

 

Η ρύθμιση της κυκλοφορίας θα πραγματοποιείται με τη σήμανση του Κ.Ο.Κ. με ευθύνη του αιτούντα.

 

Η ενημέρωση των μαζικών μέσων μεταφοράς και του ΕΚΑΒ, σε περίπτωση που διέρχονται από τη συγκεκριμένη οδό, είναι ευθύνη του αιτούντα τουλάχιστον 48 ώρες πριν τη διακοπή της κυκλοφορίας.

 

Οι παραβάτες της απόφασης αυτής διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 420 του Ποινικού Κώδικα και των άρθρων 4,5,52,103,104 και 105 του Ν. 2696/99 “περί κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας”, όπως τροποποιήθηκε με το Ν. 3542/2007 και το Ν. 4313/2014, αφού πρώτα τοποθετηθεί η κατάλληλη σήμανση και ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα.

 

Η ισχύς της απόφασης αρχίζει με την δημοσίευσή της σύμφωνα με το άρθρο 109 του Ν. 2696/1999 “περί κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας” και την τοποθέτηση σχετικής σήμανσης.

 

imerologia calendars

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ · 20/08/2020

Στείλε το δικό σου άρθρο και κέρδισε ένα smartphone

Το NewAge ideaς σε συνεργασία με το Next Generatios, διοργανώνει τον πρώτο τριμηνιαίο διαγωνισμό για την ανάδειξη του καλύτερου δικού σας άρθρου. Στο διαγωνισμό μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή όλοι όσοι θεωρείτε ότι μπορείτε να εκφράσετε και να αναπτύξετε την άποψη σας μέσα από την σύνταξη του δικού σας άρθρου, ρεπορτάζ ή συνέντευξης. Έπαθλο ορίστηκε το smartphone blackview A80.

Για τα προβλήματα και τη στήριξη των εργαζομένων στον κλάδο της γούνας στην Καστοριά και στη Σιάτιστα Βοίου Κοζάνης

Σε απόγνωση είναι οι εργαζόμενοι στον κλάδο της γούνας, που δραστηριοποιούνται στην περιοχή Καστοριάς και Σιάτιστας Βοίου Κοζάνης. Συγκεκριμένα προβλήματα αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι σε όλα τα στάδια της παραγωγής (κατασκευή, βυρσοδεψία, φάρμες) αλλά και εργαζόμενοι στο λιανικό εμπόριο.

ΚΟΖΑΝΗ · 21/09/2020

Stroller Workout - Συνεχίζεται το πλούσιο πρόγραμμα των δράσεων

Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας Δήμου Κοζάνης | Συνεχίζεται το πλούσιο πρόγραμμα των δράσεων - Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου, στις 6 το απόγευμα, Stroller Workout στο Δημοτικό Κήπο. Αναλυτικά, οι δράσεις.

ΚΑΣΤΟΡΙΑ · 21/09/2020

Ωράριο λειτουργίας πρατηρίων υγρών και αερίων καυσίμων - Χειμερινής Περιόδου

Από το τμήμα Εμπορίου & Τουρισμού της Διεύθυνσης Ανάπτυξης της ΠΕ Καστοριάς και με βάση απόφασης του Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς Δημήτρη Σαββόπουλου, γνωστοποιείται το ωράριο λειτουργίας, πρατηρίων υγρών και αερίων καυσίμων κατά την χειμερινή περίοδο 2020 - 2021 (Οκτώβριος 2020 – Απρίλιος 2021).

ΚΟΖΑΝΗ · 21/09/2020

Απάντηση στη Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να Ζεις»

Είναι πραγματικά προκλητική, μετά τα όσα συνέβησαν στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο, η καταγγελία της παράταξης «Κοζάνη Τόπος να Ζεις», για αντιδημοκρατική & αντιδεοντολογική συμπεριφορά της διοίκησης του Δήμου.

ΚΑΣΤΟΡΙΑ · 21/09/2020

Ολοκληρώθηκαν οι Ασφαλτικές Εργασίες στην περιοχή του Αγίου Αθανασίου

Έγιναν εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος που περιλάμβαναν, τομή με ασφαλτοκόπτη, όπου κρινόταν απαραίτητο, απόξεση ασφαλτοτάπητα με χρήση φρέζας, νέα ταπητίδια σε σημεία μεγάλης φθοράς και επούλωση λάκκων. Επίσης, σε όλο το μήκος της οδού παρέμβασης έγινε καθαρισμός ερείσματος από πέτρες, χόρτα και κλαδιά.

"Άμεσα μέτρα αντιμετώπισης των συνεπειών της Απολιγνιτοποίησης" του Γιάννη Στρατάκη

Προσλήψεις σε όλο το δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα της Δυτικής Μακεδονίας κάλυψης όλων των υφιστάμενων κενών. Μέτρα ενίσχυσης Επιχειρήσεων , Επαγγελματικών ομάδων και τοπικής οικονομίας για όλη τη Δ.Μ. Ενίσχυση των άμεσα πληττόμενων (εργαζομένων και επιχειρήσεων) από την ύφεση της λιγνιτικής δραστηριότητας.

Διεξαγωγή αθλητικού αγώνα αλιείας από τις 25 ως 27 Σεπτεμβρίου

Η διεξαγωγή του αγώνα να γίνει σύμφωνα με τον κανονισμό αθλητικής αλιείας επιφανείας γλυκών νερών της ομοσπονδίας Ε.Ο.Υ.Δ.Α. και επιπρόσθετα οι διαγωνιζόμενοι είναι υποχρεωμένοι να εφαρμόζουν απαρέγκλιτα τα μέτρα προστασίας κατά της μετάδοσης του κορονοϊού, όπως αυτά αναφέρονται στο σχετικό Αγωνιστικό Υγειονομικό Πρωτόκολλο Αθλημάτων της Γ.Γ.Α.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ · 19/09/2020

"Καρκίνος των όρχεων, η νόσος των νεαρών ανδρών" γράφει ο Γουγούσης Κ. Αναστάσιος

Γουγούσης Κ. Αναστάσιος M.D F.E.B.U Χειρούργος ουρολόγος ανδρολόγος. | Ο καρκίνος των όρχεων αποτελεί το 2% των κακοηθών όγκων στον άνδρα. - Εμφανίζεται συχνότερα μεταξύ των 18 έως 44 ετών, σπάνια σε μικρότερες ή μεγαλύτερες ηλικίες.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ · 19/09/2020

Συνέντευξη με τη συγγραφέα Ηλιάνα Κλειτσογιάννη "Πριν χαθεί το όνειρο"

Το πρώτο της βιβλίο «Πριν χαθεί το όνειρο» παρουσίασε πρόσφατα η Ηλιάνα Κλειτσογιάννη. Μία νέα συγγραφέας η οποία με το μυθιστόρημα της μας εξιστορεί πως είναι να κυνηγάς τα όνειρα σου και πως μπορούν να αλλάξουν ΠΡΙΝ ΧΑΘΕΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ… | Καλωσορίζουμε την Ηλιάνα στην ενημερωτική ιστοσελίδα enimerosou.gr - Συνέντευξη με τον Πέτρο Πρωτόγερο