· 

Η δημοπρασία της Saga Furs ξεκίνησε με θετικά μηνύματα

saga furs

 

Η δημοπρασία Σεπτεμβρίου της Saga Furs ξεκίνησε με την προσφορά 734,000 White Pearl mink γουνοδερμάτων. Παρά την δύσκολη συγκυρία της αγοράς, υπήρχαν περισσότεροι από εξήντα ενεργά συμμετέχοντες αγοραστές στην αίθουσα δημοπράτησης, γεγονός που δεν έχουμε δει σε καμμιά ζωντανή δημοπρασία από την αρχή ακόμη της πανδημίας του κορονοιού.

 

Η Saga Furs κατάφερε να πούλησε το 80% των θηλυκών White Velvet, ενώ τα White και Pearl πουλήθηκαν σε ποσοστό σχεδόν 100%. Οι τιμές παρέμειναν σε μη ικανοποιητικό επίπεδο, αλλά οι πωλήσεις αυτές καθ’ αυτές είναι θετικό στοιχείο και εκτιμώνται από τον κλάδο. Σε ορισμένα τμήματα των συγκεκριμένων γουνοδερμάτων, οι τιμές υπήρξαν ανοδικές, συγκρινόμενες με τις πρόσφατες διεθνείς δημοπρασίες. Η Κίνα υπήρξε κυρίαρχος αγοραστής με υποστήριξη από την Τουρκία, κυρίως στα αρσενικά.

 

imerologia calendars

 

Η προσφορά των 729,000 Silverblue mink, πουλήθηκε σε υψηλά ποσοστά και τα Silverblue Velvet females πουλήθηκαν σε ποσοστό 90%. Επιπρόσθετα, η προσφορά των Sapphire, μοναδικών North American mutation mink και των 32,000 Blue Iris πουλήθηκαν σε ποσοστό σχεδόν 50%. Και εδώ κυριάρχησε η Κίνα με ισχυρή υποστήριξη από την Τουρκία στα αρσενικά.

 

Ζήτηση για τις Βορειοαμερικάνικες συλλογές

 

Τα αρσενικά BLACKGLAMA πουλήθηκαν κάτω από έντονο ανταγωνισμό και πέτυχαν 70% πωλήσεις. Κύρια αγοράστρια χώρα ήταν η Κίνα, με υποστήριξη από την Ελλάδα. Οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί και η έλλειψη υποστήριξης από την Κορέα, είχαν ως αποτέλεσμα την χαμηλή ζήτηση θηλυκών. Πρέπει να σημειωθεί ότι οι τιμές των δερμάτων αυτών παραμένει πάρα πολύ χαμηλή.

 

Η Βόρειο-αμερικάνικη συλλογή των mink πωλήθηκε σε ποσοστό σχεδόν 100% σε μια αρκετά δραστήρια αίθουσα. Τα Pastels και Mahogany πωλήθηκαν σε υψηλά ποσοστά στην Κίνα με την υποστήριξη της Τουρκίας.

 

entypa a5 a4 brochures

 

Κατά τις τρεις πρώτες ημέρες δημοπράτησης, η Saga Furs πούλησε περισσότερα από 2 εκατομ. μινκ.

 

Η προσφορά των 621,000 αρσενικών Brown minks πουλήθηκε σε ποσοστό 70%, με την συλλογή κανονικής ποιότητας να πωλείται σε ποσοστό μεγαλύτερο του 50%. Οι συλλογές κανονικής ποιότητας Mahogany και Black επίσης πουλήθηκαν σε χαμηλότερα ποσοστά από τα Browns.

 

Τα Palomino πουλήθηκαν σε μεγάλα ποσοστά, κυρίως οι θηλυκές συλλογές, ενώ οι αρσενικές συλλογές πέτυχαν μικρότερα ποσοστά πωλήσεων κυρίως στην κλασική συλλογή.

 

Newage luxury baptism invitations
20% έκπτωση σε όλα τα είδη γάμου και βάπτισης με τον κωδικό: its amazing

 

Τα Ευρωπαϊκά θηλυκά πουλήθηκαν με τον ίδιο τρόπο που πουλήθηκαν τα αρσενικά γουνοδέρματα. Κυρίαρχη αγορά ήταν η Κινεζική, με υψηλά ποσοστά αγορών velvet τύπων, ενώ οι κλασικοί τύποι είχαν μικρότερα ποσοστά πωλήσεων.

 

Τα Cross mink πωλήθηκαν κυρίως στην Κίνα με υποστήριξη από ευρωπαίους αγοραστές, κυρίως Τουρκία και Ελλάδα.

 

Μεγαλύτερα ποσοστά πώλησης είχε το Silver Cross με ποσοστό 70%.

 

Οι πωλήσεις συνεχίζονται με τα breeders.


ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ · 20/08/2020

Στείλε το δικό σου άρθρο και κέρδισε ένα smartphone

Το NewAge ideaς σε συνεργασία με το Next Generatios, διοργανώνει τον πρώτο τριμηνιαίο διαγωνισμό για την ανάδειξη του καλύτερου δικού σας άρθρου. Στο διαγωνισμό μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή όλοι όσοι θεωρείτε ότι μπορείτε να εκφράσετε και να αναπτύξετε την άποψη σας μέσα από την σύνταξη του δικού σας άρθρου, ρεπορτάζ ή συνέντευξης. Έπαθλο ορίστηκε το smartphone blackview A80.

ΚΟΖΑΝΗ · 12/09/2020

Διευθέτηση της νομιμοποίησης του ακινήτου και του Αρχαιολογικού Μουσείου Αιανής

Σύσσωμη η αυτοδιοίκηση της περιοχής ενημερώθηκε για την πορεία και τις εργασίες που γίνονται για την διευθέτηση του ιδιοκτησιακού ζητήματος που ταλανίζει εδώ και πολλά χρόνια το Αρχαιολογικό Μουσείου της Αιανής.

Επίσκεψη Αντιπεριφερειαρχών Δυτικής Μακεδονίας στις εγκαταστάσεις του ΕΚΕΤΑ στην Πτολεμαΐδα

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας | Τις εγκαταστάσεις του Εθνικού Κέντρου Έρευνας & Τεχνολογικής Ανάπτυξης/ Ινστιτούτο Χημικών Διεργασιών και Ενεργειακών Πόρων (ΕΚΕΤΑ/ΙΔΕΠ) στην Πτολεμαΐδα, επισκέφτηκαν οι Αντιπεριφερειάρχες Δυτικής Μακεδονίας

ΚΟΖΑΝΗ · 12/09/2020

Ο δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας απαντά στον πρώην βουλευτή Μίμη Δημητριάδη

Αγαπητέ Μίμη, διάβασα προσεκτικά την ανοιχτή επιστολή σου, στην οποία αποτυπώνεται η έκκλησή σου προς εμένα, ως Δήμαρχο και προς τους Δημοτικούς Συμβούλους, να μην παραχωρηθούν δημοτικές εκτάσεις για φωτοβολταϊκά έργα σε μη τοπική εταιρεία και παρότι σέβομαι τις διαφορετικές απόψεις, δεν μπορώ να μην διατυπώσω κάποια ερωτήματα.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ · 11/09/2020

ΚΑΔ: Ξεκινά ο 3ος κύκλος της Επιστρεπτέας Προκαταβολής

Υπουργείο Οικονομικών | την Επιστρεπτέα Προκαταβολή ΙΙΙ το πεδίο των δικαιούχων είναι διευρυμένο και οι επιχειρήσεις καλούνται να υποβάλουν στοιχεία για τα ακαθάριστα έσοδα της περιόδου Ιανουαρίου-Αυγούστου 2020.

Κοσμογονία μεταρρυθμίσεων για την ψηφιοποίηση της Δικαιοσύνης

Την αναγκαιότητα της μετάβασης της Δικαιοσύνης στην ψηφιακή εποχή προς όφελος των πολιτών, αλλά και για την παραγωγή καλύτερου δικαστικού έργου, υπογράμμισε το πάνελ «Ψηφιακή Δικαιοσύνη» του Thessaloniki Helexpo Forum, που διοργανώνεται από τη ΔΕΘ-Helexpo και βρίσκεται σε εξέλιξη στο Συνεδριακό Κέντρο «Ι.Βελλίδης».

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ · 11/09/2020

5.000 αιτήσεις για επιδότηση αγοράς ηλεκτρικών οχημάτων σε 15 ημέρες

Kινούμαι ηλεκτρικά: 5.000 αιτήσεις για επιδότηση αγοράς ηλεκτρικών οχημάτων σε 15 ημέρες | Απορροφήθηκε το 10% των διαθέσιμων πόρων για φέτος (4,5 εκατ. ευρώ) - Με εντατικούς ρυθμούς η αξιολόγηση των αιτήσεων - Ξεκινούν άμεσα οι πρώτες καταβολές στους δικαιούχους