· 

Oλοκληρώθηκε ο Βιολογικός Σταθμός Νέου Οικισμού Κορεστίων

korestia

 

Σε χρόνο ρεκόρ ολοκληρώθηκε και παραδόθηκε προς χρήση ο Βιολογικός Σταθμός Νέου Οικισμού Κορεστίων από το Δήμο Καστοριάς

 

Ημερολόγια Α4 και Α3 plus!

0,40€/τεμ: Ημερολόγιο διάστασης 25x35εκ

0,80€/τεμ: Ημερολόγιο διάστασης 35x50εκ

 

 

Σε χρόνο ρεκόρ δημοπρατήθηκε, εκτελέστηκε και παραδόθηκε προς χρήση το έργο “Βελτίωσης Εγκαταστάσεων Επεξεργασίας Λυμάτων” (Βιολογικός Σταθμός) Νέου Οικισμού Κορεστίων, από τη ΔΕΥΑΚ και το Δήμο Καστοριάς.

 

Το έργο, προϋπολογισμού 124.000€, με χρηματοδότηση από το από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, έρχεται να απαντήσει στις απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής, καθώς ο Βιολογικός Σταθμός Κορεστείων μπορεί πλέον να λειτουργήσει στον μέγιστο βαθμό απόδοσής του, με στόχο τη βελτίωση των υγειονομικών συνθηκών, αλλά και γενικότερα την προστασία του περιβάλλοντος.

 

imerologia calendars

 

Σε σχετικές δηλώσεις τους, στην επιτόπια επίσκεψη που πραγματοποίησαν, ο Δήμαρχος Καστοριάς, Γιάννης Κορεντσίδης και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ, Πέτρος Τόσκος τόνισαν τη σημαντικότητα του έργου, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως πρόκειται για ένα σύγχρονο έργο, ζωτικής σημασίας, που υλοποιήθηκε από το Δήμο και τη Δ.Ε.Υ.Α. Καστοριάς, μέσα σε διάστημα μόλις τριών μηνών και για το λόγο αυτόν έδωσαν τα εύσημα στην κατασκευάστρια εταιρεία που συνέβαλε στην ταχύτητα και ποιότητα των εργασιών.

 

Παράλληλα, σημείωσαν για μία ακόμη φορά ότι τόσο η ΔΕΥΑΚ, όσο και ο Δήμος Καστοριάς βρίσκονται διαρκώς δίπλα σε κάθε δημοτική ενότητα κι ότι με λίγη υπομονή από τους πολίτες και με πολλή επιμονή και αποφασιστικότητα από τη δημοτική αρχή, τα επόμενα τρία χρόνια θα γίνουν ακόμη περισσότερα έργα και παρεμβάσεις σε κάθε περιοχή του Δήμου Καστοριάς.

 

epistoloxarta timologia fakela

 

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Νέου Οικισμού, κ. Τρύφωνας Σαραμπίνας δήλωσε την απόλυτη ικανοποίησή του για τη συνέπεια της δημοτικής αρχής, εκφράζοντας θερμές ευχαριστίες για την άμεση ανταπόκριση, διότι το συγκεκριμένο έργο αποτελούσε πάγιο και χρόνιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής.

 


ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ · 20/08/2020

Στείλε το δικό σου άρθρο και κέρδισε ένα smartphone

Το NewAge ideaς σε συνεργασία με το Next Generatios, διοργανώνει τον πρώτο τριμηνιαίο διαγωνισμό για την ανάδειξη του καλύτερου δικού σας άρθρου. Στο διαγωνισμό μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή όλοι όσοι θεωρείτε ότι μπορείτε να εκφράσετε και να αναπτύξετε την άποψη σας μέσα από την σύνταξη του δικού σας άρθρου, ρεπορτάζ ή συνέντευξης. Έπαθλο ορίστηκε το smartphone blackview A80.
epaggelmatikes kartes visit card

Απολιγνιτοποίηση - Επεκτείνεται ο κύκλος των Δήμων που μπορούν να χρηματοδοτηθούν από το Πράσινο Ταμείο

Δυνητικοί δικαιούχοι θα είναι και οι Δήμοι Βοΐου, Βελβεντού,Σερβίων της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης και Πρεσπών της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας. Η διοικητική διαδικασία και οι σχετικές αποφάσεις του Πράσινου Ταμείου θα έχουν εκδοθεί ως τα τέλη Σεπτεμβρίου.

ΚΟΖΑΝΗ · 07/09/2020

Συνάντηση του Βουλευτή Γ. Αμανατίδη με τη Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Συνταξιούχων Ν. Κοζάνης

Με σκοπό την αξιολόγηση των ενεργειών από την αρχική συνάντηση που έγινε στις 19 Αυγούστου, ο Βουλευτής Ν. Κοζάνης κ Αμανατίδης Γιώργος συναντήθηκε με τη Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Συνταξιούχων Ν. Κοζάνης.

ΚΑΣΤΟΡΙΑ · 07/09/2020

Η καινούρια σχολική χρονιά ξεκινά με καλές προϋποθέσεις

Καινούρια θρανία και καρέκλες,όπως και οι καθηγητές τους.Ο Βουλευτής αισθάνεται ιδιαίτερη ικανοποίηση που απέδωσε έγκαιρα η καλή συνεργασία του με τον Σύλλογο Γονέων και τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών του Σχολείου

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ · 07/09/2020

Τα τρία επιδόματα που πήραν δίμηνη παράταση

Θεσμοθετείται νέα δίμηνη παράταση για επιδοματούχους ανεργίας - τακτική επιδότηση ανεργίας, βοήθημα αυτοαπασχολουμένων, επίδομα μακροχρόνια ανέργων - το δικαίωμα των οποίων στην επιδότηση έληξε τον Ιούνιο, τον Ιούλιο και τον Αύγουστο.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στην προκήρυξη 6Κ/2020 - Κατηγορίες ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ

Γνωστοποιείται ότι εκκίνησε η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων των υποψηφίων των κατηγοριών Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Προκήρυξη 6Κ/2020 του ΑΣΕΠ που αφορά στην πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, χιλίων διακοσίων εννέα (1.209) θέσεων τακτικού προσωπικού

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ · 07/09/2020

Βασικοί στόχοι της Εθνικής Στρατηγικής για το Ποδήλατο

Το Ποδήλατο αποκτά Εθνική Στρατηγική | «Οδικός Χάρτης» για την αύξηση της χρήσης του ποδηλάτου για την επόμενη 10ετία από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.


 

 

Κοντεύει η στιγμή που θα βαπτίσετε το μωράκι σας;

Χρησιμοποιήστε τον κωδικό: its amazing και κερδίστε έκπτωση 20% σε όλα τα είδη γάμου και βάπτισης (ελάχιστη παραγγελία 50€) Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και ταξιδέψτε στα δικά σας παιδικά χρόνια. Προσκλητήρια, μπομπονιέρες, ετικέτες, χωνάκια, βιβλία ευχών, καβαλέτα, μπαλόνια, στολισμός, κεράσματα είναι κάποια από αυτά που χρειάζεστε για να ζωντανέψετε το δικό σας πρωταγω