· 

Ορισμός Αντιδημάρχων από τον Δήμαρχο Γρεβενών

dastamanis

 

Mε πρόσφατη απόφασή του ο Δήμαρχος Γρεβενών κ.Γιώργος Δασταμάνης ανανέωσε τη στήριξη στα πρόσωπα που εμπιστεύθηκε από την αρχή της θητείας του για τη στελέχωση των νευραλγικών θέσεων των Αντιδημάρχων.

 

Ημερολόγια Α4 και Α3 plus!

0,40€/τεμ: Ημερολόγιο διάστασης 25x35εκ

0,80€/τεμ: Ημερολόγιο διάστασης 35x50εκ

 

Πιο συγκεκριμένα, ο κ.Δασταμάνης, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από την επανεκλογή του στο τιμόνι του Δήμου, κρατά την ίδια ακριβώς μορφή του σχήματος διοίκησης.

 

Σύμφωνα με την απόφαση που έχει ήδη δημοσιευθεί, οι οκτώ δημοτικοί σύμβουλοι που τους μεταβιβάζονται οι σχετικές αρμοδιότητες και ορίζονται ως Αντιδήμαρχοι από την 1η Σεπτεμβρίου 2020 έως τις 31 Αυγούστου 2021 είναι:

 

ο κ.Μάνθος Αδάμος-Αντιδήμαρχος Οικονομικών & Διοικητικών Υπηρεσιών,

 

ο κ.Αλέξης Κατσάλης-Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας,

 

ο κ.Ζήσης Κιάκας-Αντιδήμαρχος Εμπορίου & Αγροτικής Ανάπτυξης,

 

ο κ.Δημήτρης Μπόλης - Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Παιδείας & Αθλητισμού,

 

ο κ.Χρήστος Πέτρου-Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος & Ανακύκλωσης,

 

ο κ.Αχιλλέας Πασχαγιαννίδης-Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού, Χωροταξικού Σχεδιασμού & Πολεοδομίας,

 

ο κ.Χρήστος Τριγώνης-Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και ο κ.Νίκος Τσικούρας-Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας & Πρασίνου.

 

Επισημαίνεται ότι όταν ο Δήμαρχος απουσιάζει ή κωλύεται, τα καθήκοντά του ορίζεται να ασκεί ο Αντιδήμαρχος κ.Πασχαγιαννίδης που θα τον αναπληρώνει.

 

epaggelmatikes kartes visit card

 

Ο Δήμαρχος Γρεβενών υπογράμμσε στο μήνυμα του: «Αποφάσισα να κρατήσω τη Δημοτική Αρχή ως έχει, πρώτον γιατί εμπιστεύομαι απόλυτα τα πρόσωπα που όρισα στη θέση των Αντιδημάρχων με το ξεκίνημα της δεύτερης θητείας μου ως Δήμαρχος Γρεβενών πριν ένα έτος και δεύτερον γιατί θέλω να δώσω στους συνεργάτες μου τον απαραίτητο εκείνο χώρο και χρόνο προκειμένου να υλοποιήσουν με τον αρτιότερο δυνατό τρόπο τις κρίσιμες δράσεις με τις οποίες έχουν καταπιαστεί» και πρόσθεσε:

 

«Συνεχίζουμε δυναμικά, με τον ίδιο ζήλο και την ίδια αποφασιστικότητα, τον αγώνα μας που στηρίζεται στην αρχή της διαφάνειας και της αξιοκρατίας και έχει ως σκοπό περισσότερες διεκδικήσεις και περισσότερα έργα ουσίας, αλλάζοντας προς το καλύτερο την καθημερινότητα των συνδημοτών μας. Αλλαγές, όμως, που θα γίνουν πράξη μόνο με την ενεργή συμμετοχή όλων των Γρεβενιωτών, την οποία αποζητούμε, γιατί θα μας κάνει αποτελεσματικότερους και πιο χρήσιμους».

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ · 02/09/2020

233 νέα κρούσματα - 2 ακόμα καταγεγραμμένοι θάνατοι

Ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορωνοϊό (COVID-19) Δεδομένα έως 2 Σεπτεμβρίου 2020, ώρα 15:00. Ο χάρτης με τα κρούσματα.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ · 02/09/2020

Τι συμβαίνει με τα κρούσματα Covid-19 σε «επώνυμες» αλυσίδες καταστημάτων;

Το σωματείο έχει δεχτεί από πολλούς εργασιακούς χώρους καταγγελίες για ύπαρξη κρουσμάτων που οι εργοδότες εξαναγκάζουν τους εργαζόμενους να κρατήσουν κρυφά απειλώντας τους με απόλυση.

Εύρεση συγγενών των Δυτικομακεδόνων πεσόντων, λήψη δειγμάτων αίματος και ταυτοποίηση οστών μέσω DNA

Πραγματοποιήθηκαν στις Περιφερειακές ενότητες Κοζάνης, Φλώρινας, Καστοριάς και Γρεβενών οι συσκέψεις των εμπλεκομένων φορέων για τη διαδικασία αιμοληψιών των συγγενών των Δυτικομακεδόνων πεσόντων.

Διδασκαλία της Ελληνικής ως Γ2/ΞΓ σε Διαπολιτισμικά Εκπαιδευτικά Περιβάλλοντα

Νέο μοριοδοτούμενο πρόγραμμα 600 ωρών. Σκοπός του προγράμματος είναι η παροχή εξειδίκευσης σε εν ενεργεία εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων και υποψήφιους εκπαιδευτικούς που έχουν να διαχειριστούν διαπολιτισμικά περιβάλλοντα μάθησης.
ΚΑΣΤΟΡΙΑ · 02/09/2020

Σεμινάριο: Δημιουργική & Καινοτόμα Επιχειρηματικότητα

Θα αναλυθούν οι έννοιες: Επιχειρηματικότητα. Διαμόρφωση επιχειρηματικής ιδέας. Επιχειρηματική καινοτομία και δημιουργική οικονομία. Χρηματοδοτικά εργαλεία. Καλές πρακτικές και επιχειρηματικές δυνατότητες στη Δυτική Μακεδονία.
ΚΑΣΤΟΡΙΑ · 02/09/2020

Στις 14/9 σε πλήρη λειτουργία οι Παιδικοί κι Βρεφικός Σταθμός του Δήμου Άργους Ορεστικού

Ο Δήμος Άργους Ορεστικού και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρησή του ενημερώνουν ότι οι Παιδικοί κι ο Βρεφικός Σταθμός θα ξεκινήσουν την πλήρη λειτουργία τους και θα υποδεχθούν παιδιά τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020, όπως και όλες οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ · 02/09/2020

"10.000 εκπαιδευτικοί μένουν αδιόριστοι από λάθος του ΑΣΕΠ"

Αναστάτωση και σύγχυση έχει προκαλέσει σε χιλιάδες εκπαιδευτικούς η ανακοίνωση του πίνακα των εκπαιδευτικών που διορίζονται στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση καθώς περίπου 10.000 εκπαιδευτικοί μένουν έξω από τους πίνακες κατάταξης του ΑΣΕΠ
ΚΑΣΤΟΡΙΑ · 02/09/2020

"Να σταματήσετε προσωρινά τη διαδικασία εγκατάστασης του φωτοβολταϊκού πάρκου Κωσταραζίου."

Τον τελευταίο μήνα οι κάτοικοι του Κωσταραζίου βρίσκονται σε αναβρασμό. Η εταιρία ΑΒΟ Wing AG γερμανικών συμφερόντων ενδιαφέρεται να κατασκευάσει 7 φωτοβολταϊκά πάρκα ισχύος 15MWp έκαστο σε περιοχή της Κοινότητας Κωσταραζίου εκτάσεως 3600 στρεμμάτων. Παρακολουθώ με μεγάλο ενδιαφέρον αλλά και προβληματισμό όλα τα τεκταινόμενα. Λαμβάνοντας υπόψη όσα διημείφθησαν έως τώρα αφενός σας ενημερώνω και αφετέρου σας δηλώνω τη θέση μου.

Ποιό είναι το σχήμα αποζημιώσεων στο οποίο κατέληξε η Γερμανία - Απόσυρση Μονάδων Άνθρακα

Μετά από πολυετείς αναλύσεις, έντονες διαβουλεύσεις και την παρέλευση 18 μηνών από την εισήγηση της ειδικής Επιτροπής που συγκροτήθηκε, το Γερμανικό Κοινοβούλιο θέσπισε στις 3 Ιουλίου 2020 το νομοθετικό πλαίσιο για την απόσυρση των μονάδων ηλεκτροπαραγωγής από άνθρακα, η δυναμικότητα των οποίων υπερβαίνει τα 44 GW. Η διαδικασία (coal phase out) θα ολοκληρωθεί το αργότερο έως το 2038.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ · 02/09/2020

Δύο προκηρύξεις του Αναπτυξιακού Νόμου

Δύο νέες προκηρύξεις του Αναπτυξιακού Νόμου 4399/2016, συνολικού προϋπολογισμού 500 εκατ. €, υπέγραψε ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Νίκος Παπαθανάσης. Πρόκειται για τα Καθεστώτα Ενισχύσεων «Γενική Επιχειρηματικότητα» και «Πολύ Μικρές και Μικρές Επιχειρήσεις».
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ · 20/08/2020

Στείλε το δικό σου άρθρο και κέρδισε ένα smartphone

Το NewAge ideaς σε συνεργασία με το Next Generatios, διοργανώνει τον πρώτο τριμηνιαίο διαγωνισμό για την ανάδειξη του καλύτερου δικού σας άρθρου. Στο διαγωνισμό μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή όλοι όσοι θεωρείτε ότι μπορείτε να εκφράσετε και να αναπτύξετε την άποψη σας μέσα από την σύνταξη του δικού σας άρθρου, ρεπορτάζ ή συνέντευξης. Έπαθλο ορίστηκε το smartphone blackview A80.

Κοντεύει η στιγμή που θα βαπτίσετε το μωράκι σας;

Χρησιμοποιήστε τον κωδικό: its amazing και κερδίστε έκπτωση 20% σε όλα τα είδη γάμου και βάπτισης (ελάχιστη παραγγελία 50€) Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και ταξιδέψτε στα δικά σας παιδικά χρόνια. Προσκλητήρια, μπομπονιέρες, ετικέτες, χωνάκια, βιβλία ευχών, καβαλέτα, μπαλόνια, στολισμός, κεράσματα είναι κάποια από αυτά που χρειάζεστε για να ζωντανέψετε το δικό σας πρωταγωνιστή στο δικό του παραμύθι.