· 

Με προσωπικό ενισχύεται το Γ.Ν. Καστοριάς

xatsios

 

Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Καστοριάς ενημερώνει τους πολίτες του Νομού Καστοριάς, ότι στα πλαίσια του επιχειρησιακού της σχεδιασμού για την ποιοτική αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας, προέβη σε σημαντικό αριθμό προσλήψεων για την ενδυνάμωση του Νοσοκομείου μας, σύμφωνα με τον στρατηγικό σχεδιασμό του Υπουργείου Υγείας και την αμέριστη υποστήριξη της 3ης ΔΥΠΕ Μακεδονίας.

 

Συγκεκριμένα: Το Γ.Ν.Καστοριάς ενισχύθηκε με:

 

ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΙΑΤΡΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ (ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ)

 

1 ΕΠΙΜ. Β΄ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ

1 ΕΠΙΜ.Β΄ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΙΑΣ

1 ΕΠΙΜ. Α΄ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΑΣ

1 ΕΠΙΜ. ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗΣ-ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΑΣ

 

ΣΥΝΟΛΟ 4 ΜΟΝΙΜΟΙ ΙΑΤΡΟΙ

 

imerologia calendars

 

ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ:

 

1 ΙΑΤΡΟ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ

1 ΙΑΤΡΟ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΙΑΣ

1 ΙΑΤΡΟ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΩΡΛ

 

ΣΥΝΟΛΟ 3 ΘΕΣΕΙΣ

 

ΛΟΙΠΟ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ :

 

8 ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ

3 ΔΕ ΒΟΗΘΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ

2 ΤΕ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ

2 ΔΕ ΒΟΗΘΩΝ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ

2 ΔΕ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ

1 ΥΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΣΤΙΑΣΗΣ

5 ΥΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

4 ΥΕ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟΥ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

 

ΣΥΝΟΛΟ: 27 ΘΕΣΕΙΣ

 

imerologia calendars

ΠΡΟΚΗΡΥΓΜΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΜΟΝΙΜΟΥ ΛΟΙΠΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

 

1 ΠΕ ΑΚΤΙΝΟΦΥΣΙΚΗΣ

1 ΤΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ

1 ΤΕ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ

2 ΤΕ ΡΑΔΙΟΛΟΓΙΑΣ- ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΑΣ

1 ΔΕ ΒΟΗΘΩΝ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ

2 ΔΕ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ

1 ΔΕ ΒΟΗΘΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ

2 ΔΕ ΤΕΧΝΙΚΟΥ

1 ΥΕ ΕΡΓΑΤΩΝ

 

ΣΥΝΟΛΟ: 12 ΘΕΣΕΙΣ

 

Ζητήθηκαν για προκήρυξη οι κάτωθι μόνιμες θέσεις ιατρικού προσωπικού:

 

1 ΕΠΙΜ.Β΄ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ

1 ΕΠΙΜ. Β΄ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ

1 ΕΠΙΜ. Β΄ΟΥΡΟΛΟΓΙΑΣ

1 ΕΠΙΜ. Β΄ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ

 

ΣΥΝΟΛΟ: 4 ΘΕΣΕΙΣ

 

Τέλος, προκηρύχθηκαν αλλά απέβησαν άγονες οι κάτωθι θέσεις ιατρών:

 

1 ΕΠΙΜ. Β΄ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ

1 ΕΠΙΜ. Β΄ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΙΑΣ

1 ΕΠΙΜ.Β΄ ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΙΑΣ

2 ΕΠΙΜ. Β΄ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΙΑΣ Η ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ Η ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑΣ Η ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ Η ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΙΑΣ-ΦΥΜΑΤΙΟΛΟΓΙΑΣ Η ΓΕΝΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ Η ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΗΣ (με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική, διάσωση, προνοσοκομειακή περίθαλψη και διαχείριση – διοίκηση – συντονισμό του έργου της εφημερίας) ΓΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ.

 

ΣΥΝΟΛΟ 5 ΘΕΣΕΙΣ

 

Η Διοίκηση αλλά και το προσωπικό του Γ.Ν.Καστοριάς συνεχίζουν απρόσκοπτα το εντεταλμένο έργο τους στην υπηρεσία του κοινού, με γνώμονα την ταχύτερη και πιο αποτελεσματική εξυπηρέτηση του.

 

ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ

 


ΚΑΣΤΟΡΙΑ · 03/09/2020

Ανακοίνωση για την προθεσμία υποβολής Αιτήσεων για χρήση των δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων

Τα Σωματεία που επιθυμούν να κάνουν χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Καστοριάς, την αγωνιστική περίοδο 2020 – 2021 θα πρέπει άμεσα να απευθυνθούν εγγράφως με σχετική αίτηση στο Γραφείο Αθλητισμού του Τμήματος Παιδείας - Άθλησης του Δήμου Καστοριάς

ΚΟΖΑΝΗ · 03/09/2020

Επιμελητήριο Κοζάνης - «Νέο Πρόγραμμα “ΓΕΦΥΡΑ”»

Δικαιούχοι του προγράμματος “ΓΕΦΥΡΑ” είναι: Ελεύθεροι Επαγγελματίες, Φυσικά Πρόσωπα με Ατομική Επιχείρηση σε κλάδους που έχουν πληγεί από τον Covid-19, Εταίροι Προσωπικών ή Κεφαλαιουχικών Επιχειρήσεων των οποίων η λειτουργία έχει ανασταλεί υποχρεωτικά, κ.α.

ΚΑΣΤΟΡΙΑ · 03/09/2020

Στο φυσικό τους χώρο οι υπηρεσίες της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Μέριμνας

Ο κ. Πέτρος Δοκόπουλος αναφέρθηκε στην επιτυχημένη λειτουργία όλων των σχετικών υπηρεσιών και δομών ενώ, ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, τόνισε την ανάγκη τήρησης όλων των απαραίτητων μέτρων προστασίας κατά του κορωνοϊού.

Αναβάλλεται το 1ο Παγκόσμιο Συνέδριο Γούνας

Το 1ο Παγκόσμιο Συνέδριο Γούνας, επρόκειτο να πραγματοποιηθεί από την Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας, την Παγκόσμια Ομοσπονδία Γούνας και του Ευρωπαϊκού Τμήματός της, τον Οκτώβριο του 2020 στην Αθήνα.

Σχέδιο Έκτακτης Ανάγκης για την καταπολέμηση του Καταρροϊκού Πυρετού

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης με αφορμή την ύπαρξη κρούσματος Καταρροϊκού Πυρετού που εντοπίστηκε σε κτηνοτροφική εκμετάλλευση της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης και με γνώμονα τη διασφάλιση της προστασίας του ζωικού κεφαλαίου προχώρησε στην άμεση ενεργοποίηση του Σχεδίου Εκτάκτου Ανάγκης για την καταπολέμηση της νόσου

Την ένταξη 14ων πράξεων ύψους 3.865.156,72€ υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας

Ενισχύονται παρεμβάσεις με στόχο την προώθηση της συνεργασίας και δικτύωσης, την αύξηση της προστιθέμενης αξίας των γεωργικών και δασοκομικών προϊόντων, τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας της αλυσίδας αξίας του αγροδιατροφικού τοµέα, την ενθάρρυνση τουριστικών δραστηριοτήτων, τη δημιουργία και εκσυγχρονισµό ΜΜΕ.

 

ΦΛΩΡΙΝΑ · 03/09/2020

Συνελήφθη 62χρονος για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθη την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου το πρωί σε περιοχή της Φλώρινας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Διασυνοριακού Εγκλήματος του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής, 62χρονος ημεδαπός, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Εύρεση συγγενών των Δυτικομακεδόνων πεσόντων, λήψη δειγμάτων αίματος και ταυτοποίηση οστών μέσω DNA

Πραγματοποιήθηκαν στις Περιφερειακές ενότητες Κοζάνης, Φλώρινας, Καστοριάς και Γρεβενών οι συσκέψεις των εμπλεκομένων φορέων για τη διαδικασία αιμοληψιών των συγγενών των Δυτικομακεδόνων πεσόντων.

ΦΛΩΡΙΝΑ · 02/09/2020

Ενημερωτική ημερίδα για την παρουσίαση του έργου Complete και τον καταρροϊκό πυρετό

Παρουσιάστηκε το σχέδιο δράσης και τα μέτρα πρόληψης και αντιμετώπισης του καταρροϊκού και άλλων ζωονόσων, με την εφαρμογή ενός μοντέλου που προκύπτει από πρωτοποριακή έρευνα που αναπτύχθηκε το τελευταίο διάστημα στη Δυτική Μακεδονία.

Διδασκαλία της Ελληνικής ως Γ2/ΞΓ σε Διαπολιτισμικά Εκπαιδευτικά Περιβάλλοντα

Νέο μοριοδοτούμενο πρόγραμμα 600 ωρών. Σκοπός του προγράμματος είναι η παροχή εξειδίκευσης σε εν ενεργεία εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων και υποψήφιους εκπαιδευτικούς που έχουν να διαχειριστούν διαπολιτισμικά περιβάλλοντα μάθησης.

ΚΑΣΤΟΡΙΑ · 02/09/2020

Σεμινάριο: Δημιουργική & Καινοτόμα Επιχειρηματικότητα

Θα αναλυθούν οι έννοιες: Επιχειρηματικότητα. Διαμόρφωση επιχειρηματικής ιδέας. Επιχειρηματική καινοτομία και δημιουργική οικονομία. Χρηματοδοτικά εργαλεία. Καλές πρακτικές και επιχειρηματικές δυνατότητες στη Δυτική Μακεδονία.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ · 20/08/2020

Στείλε το δικό σου άρθρο και κέρδισε ένα smartphone

Το NewAge ideaς σε συνεργασία με το Next Generatios, διοργανώνει τον πρώτο τριμηνιαίο διαγωνισμό για την ανάδειξη του καλύτερου δικού σας άρθρου. Στο διαγωνισμό μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή όλοι όσοι θεωρείτε ότι μπορείτε να εκφράσετε και να αναπτύξετε την άποψη σας μέσα από την σύνταξη του δικού σας άρθρου, ρεπορτάζ ή συνέντευξης. Έπαθλο ορίστηκε το smartphone blackview A80.

Κοντεύει η στιγμή που θα βαπτίσετε το μωράκι σας;

Χρησιμοποιήστε τον κωδικό: its amazing και κερδίστε έκπτωση 20% σε όλα τα είδη γάμου και βάπτισης (ελάχιστη παραγγελία 50€) Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και ταξιδέψτε στα δικά σας παιδικά χρόνια. Προσκλητήρια, μπομπονιέρες, ετικέτες, χωνάκια, βιβλία ευχών, καβαλέτα, μπαλόνια, στολισμός, κεράσματα είναι κάποια από αυτά που χρειάζεστε για να ζωντανέψετε το δικό σας πρωταγωνιστή στο δικό του παραμύθι.