· 

Τον Μελισσοκομικό Σύλλογο Ν. Κοζάνης επισκέφτηκε ο Βουλευτής Γιώργος Αμανατίδης

amanatidis

 

Τον Μελισσοκομικό Σύλλογο Νομού Κοζάνης επισκέφτηκε ο Βουλευτής  Γιώργος Αμανατίδης όπου συζήτησε, με το Διοικητικό Συμβούλιο, τρέχοντα θέματα του κλάδου καθώς και ζητήματα προοπτικής.

 

680 κωδικούς με 400 άτομα ενεργά από τα οποία τα 45 με πλήρη απασχόληση στον κλάδο έχει καταγεγραμμένους ο σύλλογος.

 

Στη συνάντηση συμφωνήθηκαν τα παρακάτω:

 

- Η χρηματοδότηση προς το Μελισσοκομικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας θα πρέπει να είναι σταθερή ανά 2μηνο για να λειτουργεί απρόσκοπτα και να στηρίζει με συνέχεια και επάρκεια τους μελισσοκόμους.

 

imerologia calendars

- Σε εφαρμογή του πρόσφατα ψηφισθέντος νόμου 4691/2020 του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, θα πρέπει να προστατευθεί μέσα από συστηματικούς και στοχευμένους ελέγχους, το Ελληνικό μέλι και το μέλι της περιοχής από παράνομες Ελληνοποιήσεις.

 

- Η προμήθεια ηλεκτροφόρων καλωδίων για προστασία των κυψελών από την αρκούδα θα πρέπει να αποτελεί επιδοτούμενη δαπάνη στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) της Ελλάδας.

 

Αντίστοιχα Μέτρα όπως, η αντικατάσταση κυψελών και η στήριξη της επικονίασης θα πρέπει να συνεχιστούν.

 

Τέλος, τέθηκε σαν προοπτική από τον Πρόεδρο του Συλλόγου Μεντεσίδη Αιμίλιο, η συγκρότηση Ομάδας Παραγωγών Μελισσοκόμων καθώς και η ίδρυση από αυτήν ενός τυποποιητήριου για επιτόπου ενίσχυση της προστιθέμενης αξίας.

 

Ο κ. Αμανατίδης Γιώργος δεσμεύτηκε για προώθηση των θεμάτων και ενημέρωσης του Συλλόγου επ’ αυτών.

 

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ · 20/08/2020

Στείλε το δικό σου άρθρο και κέρδισε ένα smartphone

Το NewAge ideaς σε συνεργασία με το Next Generatios, διοργανώνει τον πρώτο τριμηνιαίο διαγωνισμό για την ανάδειξη του καλύτερου δικού σας άρθρου. Στο διαγωνισμό μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή όλοι όσοι θεωρείτε ότι μπορείτε να εκφράσετε και να αναπτύξετε την άποψη σας μέσα από την σύνταξη του δικού σας άρθρου, ρεπορτάζ ή συνέντευξης. Έπαθλο ορίστηκε το smartphone blackview A80.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ · 01/09/2020

Στον Ατρόμητο Αθηνών ο Ισίδωρος Πρωτόγερος

Ο ΑΟ ΚΑΣΤΩΡ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως ο ποδοσφαιριστής ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΣ ΙΣΙΔΩΡΟΣ θα αγωνίζεται τη νέα περίοδο με το αστέρι στο στήθος για λογαριασμό της ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΑΘΗΝΩΝ.
ΦΛΩΡΙΝΑ · 01/09/2020

Κλήρωση Πρωταθλήματος ΕΠΣ Φλώρινας 2020 - 2021

Τη Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020 πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος της ΕΠΣ Φλώρινας 2020-2021 για την Α’ και την Β’ κατηγορία. Σε εκτυπώσιμη μορφή PDF μπορείτε να βρείτε το αποτέλεσμα της κλήρωση

Η Εταιρεία Τουρισμού Δ. Μακεδονίας για την ηλεκτρονική τουριστική προώθηση της περιοχής

Στην σημερινή εποχή τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (social media) αποτελούν πλέον την αιχμή του δόρατος για την επικοινωνία με τον κόσμο, και κάθε τουριστικός οργανισμός πρέπει να διαθέτει ενεργούς λογαριασμούς σε Instagram, Facebook και YouTube με συχνή ανανέωση του περιεχομένου.
ΓΡΕΒΕΝΑ · 01/09/2020

Αναρτήθηκε ο πίνακας για τις προσλήψεις προσωπικού καθαριότητας των σχολικών μονάδων

Κατά του πίνακα αυτού, επιτρέπεται στους ενδιαφερόμενους η άσκηση αντίρρησης, μόνο για εσφαλμένο υπολογισμό της μοριοδότησης και μέσα σε αποκλειστική προθεσμία δύο (2) εργάσιμων ημερών, η οποία αρχίζει από την επόμενη ήμερα της ανάρτησής του

2η προκήρυξη ιδιωτικού χαρακτήρα πράξεων CLID / LEADER

Σε αυτήν την δεύτερη προκήρυξη των ιδιωτικού χαρακτήρα πράξεων, περιλαμβάνονται 14 υποδράσεις με τις οποίες (ενδεικτικά) ενισχύονται: επενδύσεις σε διάφορους τομείς της οικονομίας όπως μεταποίηση, εμπορία και/ή ανάπτυξη γεωργικών προϊόντων, τουρισμός, λιανικό εμπόριο, παροχή υπηρεσιών, δασοκομικές τεχνολογίες, συνεργασίες επιχειρήσεων στον αγροτουρισμό, συνεργασίες φορέων για την ανάπτυξη τοπικών αγορών, κ.ά.
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ · 01/09/2020

Για ποια πράγματα αξίζει να θαυμάζεις τον Αρχαίο Ελληνικό πολιτισμό

Ο Αρχαίος Ελληνικός πολιτισμός διαφώτισε την ανθρωπότητα και εγκαθίδρυσε τις Τέχνες, τις Επιστήμες και τη Φιλοσοφία. Υπήρξε η βάση της Δημοκρατίας στην πραγματική της διάσταση, απέχοντας παρασάγγας από την πολιτική εκμετάλλευση και καταπίεση που βαπτίζεται Δημοκρατία σήμερα, με νόμους οι οποίοι δεν έχουν καν την έγκριση των πολιτών και τους επιβαρύνουν ασφυκτικά.

Σχέδιο της Eunice για μονάδα 250 MW κεντρικής αποθήκευσης με μπαταρίες

Μία μονάδα μπαταριών ιόντων λιθίου συνολικής ισχύος με 250 MW, το οποίο θα ενισχύσει την ευστάθεια και την ευελιξία του συστήματος, αλλά και θα ενισχύσει τη διείσδυση των ΑΠΕ στο εγχώριο ενεργειακό μίγμα, σχεδιάζει να εγκαταστήσει η ελληνική εταιρεία Eunice στη Δυτική...
31/08/2020

Συνεργασία με τη νέα Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης

Ο βουλευτής Π.Ε. Κοζάνης, Στάθης Κωνσταντινίδης, την Παρασκευή 28/8/2020 είχε τηλεδιάσκεψη με τη νέα Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κ. Δέσποινα Παπαδοπούλου. Κατά τη συνεργασία τους, συζητήθηκε το θέμα της στελέχωσης των σχολικών μονάδων γενικής παιδείας και ειδικής...
ΚΑΣΤΟΡΙΑ · 31/08/2020

Με πολλούς επισκέπτες επαναλειτουργεί το Σπήλαιο Δράκου στην Καστοριά

Εδώ και είκοσι περίπου μέρες επαναλειτουργίας του, το Σπήλαιο του Δράκου, στην Καστοριά, αποτελεί και πάλι πόλο έλξης αρκετών επισκεπτών, αναλόγως βέβαια και της κατάστασης που επικρατεί στη χώρα μας, εξαιτίας του κορωνοϊού. Αρκετοί μεμονωμένοι τουρίστες έκαναν και πάλι...
ΚΑΣΤΟΡΙΑ · 31/08/2020

“Ότι περισσεύει από εμάς μπορεί να είναι χρήσιμο σε κάποιον άλλον”

Σε πλήρη λειτουργία η Δημοτική Ιματιοθήκη του Δήμου Καστοριάς Με το μήνυμα: “ότι περισσεύει από εμάς, μπορεί να είναι χρήσιμο σε κάποιον άλλον”, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας – Εθελοντισμού και Αθλητισμού, κ. Πέτρος Δοκόπουλος, ανακοίνωσε την πλήρη ετοιμότητα και...

"Αναγκαίο να συμβαδίσει η τελική προθεσμία με την Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτιρίου"

Επιστολή προς τον Υπουργό Εσωτερικών Παναγιώτη Θεοδωρικάκο απέστειλε ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Γιώργος Στασινός ζητώντας παράταση μέχρι το τέλος του έτους για την προθεσμία υποβολής δήλωσης στην ρύθμιση για τα λεγόμενα «αδήλωτα τετραγωνικά».

Κοντεύει η στιγμή που θα βαπτίσετε το μωράκι σας;

Χρησιμοποιήστε τον κωδικό: its amazing και κερδίστε έκπτωση 20% σε όλα τα είδη γάμου και βάπτισης (ελάχιστη παραγγελία 50€)