· 

Στείλε το δικό σου άρθρο και κέρδισε ένα smartphone

enimerosou steile to dikou sou arthro

 

Το NewAge ideaς σε συνεργασία με το Next Generatios, διοργανώνει τον πρώτο τριμηνιαίο διαγωνισμό για την ανάδειξη του καλύτερου δικού σας άρθρου.

 

Στο διαγωνισμό μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή όλοι όσοι θεωρείτε ότι μπορείτε να εκφράσετε και να αναπτύξετε την άποψη σας μέσα από την σύνταξη του δικού σας άρθρου, ρεπορτάζ ή συνέντευξης.

 

 

Οι συμμετέχοντες έχουν στην διάθεση τους να επιλέξουν μία θεματολογία από τις παρακάτω κατηγορίες:

 

- Πολιτική επικαιρότητα

- Επιχειρηματικότητα

- Τεχνολογία και ψηφιακή εφαρμογή

- Υγεία

- Ψυχαγωγία

- Περιβάλλον και πράσινη ενέργεια

- Αθλητισμός

- Τουρισμός

- Απόψεις γενικής και ελεύθερης θεματολογίας

- Μόδα

 

Δεν επιτρέπονται υβριστικά σχόλια και αρθρογραφία που να προκαλεί προσβολή δημόσιων ή επώνυμων προσώπων, καθώς και αναδημοσιεύσεων φωτογραφιών χωρίς την συναίνεση όσων εμφανίζονται.

 

 

Κάθε άρθρο, ρεπορτάζ ή συνέντευξη πρέπει να έχει επέκταση σχεδόν 500 λέξεις.

 

Όλα τα άρθρα που θα σταλούν, θα δημοσιευτούν στην ειδησεογραφική ιστοσελίδα enimerosou.gr, με ονοματεπώνυμο και προαιρετικά την φωτογραφία του κάθε υποψηφίου συμμετέχοντος.

 

Το έπαθλο του καλύτερου δικού σας άρθρου είναι το smartphone BlackView A80.

 

Ο νικητής θα ανακοινωθεί στην ιστοσελίδα enimerosou.gr

 

Οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία, να στείλουν και να δημοσιεύσουν έως 10 άρθρα.

 

Η έναρξη του διαγωνισμού, ορίζεται στις 20 Αυγούστου 2020 και η λήξη στις 30 Νοεμβρίου 2020.

 

Όλα τα άρθρα θα πρέπει να σταλούν δακτυλογραφημένα στην ηλεκτρονική διεύθυνση press@enimerosou.gr

 

Άρθρα που δε θα συνοδεύονται με φωτογραφία θα χρησιμοποιούμε φωτογραφίες από το δικό μας portfolio, με όλα τα νόμιμα πνευματικά δικαιώματα αυτών.

 

Παίρνοντας μέρος στο διαγωνισμό, καλείστε να ακολουθήσετε το enimerosou.gr στο facebook εφόσον διαθέτετε σχετικό λογαριασμό. Για να κάνετε like στη σελίδα μας στο facebook κάντε κλικ εδώ: https://www.facebook.com/enimerosou.gr/

 

Όροι συμμετοχής διαγωνισμού:

 

Στον διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι μόνιμοι κάτοικοι της Ελλάδος άνω των 18 ετών.

 

Νικητής θα είναι εκείνος του οποίου το άρθρο θα έχει τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα μας σύμφωνα με το google analytics.

 

Όλα τα άρθρα θα δημοσιευτούν! Έγκυρη συμμετοχή είναι αυτή που τηρεί τους όρους περί προστασίας των ανθρώπινων δικαιωμάτων, μη υβριστικών, ρατσιστικών σχολίων, προσβολής δημοσίων και επώνυμων φυσικών προσώπων, καθώς και δημοσιεύσεων φωτογραφιών χωρίς την συναίνεση όσων εμφανίζονται.

 

Έπαθλο ορίστηκε το smartphone blackview A80.

 

Ο νικητής θα ενημερωθεί μέσω του προσωπικού του email καθώς και από το enimerosou.gr

 

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από τις 20 Αυγούστου έως τις 30 Νοεμβρίου 2020. Η ανακοίνωση του νικητή θα γίνει στις 15 Δεκεμβρίου 2020. Έγκυρες συμμετοχές θα θεωρηθούν όσες σταλούν μέχρι και τις 30 Νοεμβρίου και ώρα 16:00

 

Προσοχή! Δε συμμετέχουν στο διαγωνισμό άρθρα που έχουν ήδη δημοσιευθεί σε άλλη ιστοσελίδα. Τα άρθρα θα πρέπει να είναι μοναδικά και σοβαρού περιεχομένου.

 

Η NewAge ideas διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί, ανακαλέσει, παρατείνει και να μειώσει την διάρκεια της παρούσας ενέργειας, χωρίς ειδοποίηση, καθώς και να μεταβάλει τους όρους, ημερομηνίες. Διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώνει συμμετοχές που παραβιάζουν και προσβάλουν δικαιώματα, νόμων ή και προς την ιδίαν.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε εδώ press@enimerosou.gr