· 

Συνεδρίαση της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Άργους Ορεστικού

argos orestiko

Με θέμα τον σχεδιασμό και τις δράσεις για την αντιμετώπιση των κινδύνων λόγω δασικών πυρκαγιών κατά την αντιπυρική περίοδο 2020 πραγματοποίησε συνεδρίαση το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Άργους Ορεστικού, με όλους τους κανόνες ατομικής προστασίας, τη Δευτέρα 10 Αυγούστου 2020.

 

Ότι χρειάζεστε για την επιχείρηση!

Επαγγελματικές κάρτες, έντυπα Α5, Α4 και Α6, ημερολόγια, ετικέτες, εκτύπωση σε μουσαμά, πινακίδες, συνταγολόγια, μπλοκ, τιμολόγια

 

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν ο Δήμαρχος, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, ο Διοικητής της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καστοριάς, ο υποδιοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Άργους Ορεστικού, ο υποδιοικητής του 585 Τ.Π., ο Προϊστάμενος του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Άργους Ορεστικού, εκπρόσωποι του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Καστοριάς, Πρόεδροι Κοινοτήτων, Δημοτικοί Σύμβουλοι και εκπρόσωποι λοιπών εμπλεκόμενων φορέων.

 

newage epaggelmatikes kartes
NewAge Αθ. Διάκου 2 Καστοριά - Τηλ. 2467081694

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης πραγματοποιήθηκε ενημέρωση από τον Δήμαρχο κ. Παναγιώτη Κεπαπτσόγλου σχετικά με τον σχεδιασμό του Δήμου Άργους Ορεστικού για την αντιμετώπιση των κινδύνων λόγω δασικών πυρκαγιών κατά την αντιπυρική περίοδο 2020. Ο κ. Κεπαπτσόγλου διαβεβαίωσε ότι οι υπηρεσίες του Δήμου βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα για να αντιμετωπίσουν οτιδήποτε προκύψει.

 

Αντίστοιχες διαβεβαιώσεις υπήρξαν και από τους λοιπούς φορείς.

 


ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ · 11/08/2020

196 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα

ΕΟΔΥ | Ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορωνοϊό (COVID-19) Δεδομένα έως 11 Αυγούστου 2020, ώρα 15:00

Στη διαλογική συζήτηση που ακολούθησε, τέθηκαν όλα τα προβλήματα που εντοπίστηκαν στο παρελθόν σχετικά με το προαναφερθέν θέμα, τα οποία επιλύθηκαν χάρη στην άμεση κινητοποίηση του Πυροσβεστικού Σώματος, με τη συνδρομή του Δήμου και άλλων εμπλεκόμενων υπηρεσιών.

 

Για άλλη μια φορά, υπογραμμίστηκε η καλή συνεργασία του Δήμου με όλους τους φορείς και υπηρεσίες.

 

newage business cards
NewAge Αθ. Διάκου 2 Καστοριά - Τηλ. 2467081694


ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ · 11/08/2020

Αναλυτικά που εμφανίστηκαν τα 196 νέα κρούσματα covid 19

ΕΟΔΥ | Ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορωνοϊό (COVID-19) Δεδομένα έως 11 Αυγούστου 2020, ώρα 15:00

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ · 11/08/2020

«Sputnik V» το όνομα του πρώτου εμβολίου κατά του κορονοϊού

Πούτιν | Η Ρωσία ανέπτυξε το πρώτο εμβόλιο κατά του κορονοϊού Sputnik V

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ · 11/08/2020

«Έχουμε εμβόλιο»: Η ανακοίνωση του Πούτιν και ο εμβολιασμός της κόρης του

Η Ρωσία σκοπεύει να ξεκινήσει τον εμβολιασμό ιατρικού προσωπικού τον Αύγουστο, ενώ ο μαζικός εμβολιασμός θα ξεκινήσει στις αρχές του επόμενου έτους.

Ο εθνικός εκθεσιακός φορέας συνεχίζει να βρίσκεται στις επάλξεις, σχεδιάζοντας το μέλλον

Πολιτικο-οικονομικό φόρουμ από τη ΔΕΘ - Helexpo τις ημέρες της 85ης ΔΕΘ

Write a comment

Comments: 0