· 

Άμεση η ανταπόκρηση του Γ. Δασταμάνη σε δημότη του οποίου το σπίτι κάηκε ολοσχερώς από κεραυνό

dimos grevenon

Άμεση ήταν η ανταπόκριση του Δημάρχου Γρεβενών στη στήριξη του κ.Τριαντάφυλλου Μιχαλόπουλου, του οποίου το σπίτι κάηκε ολοσχερώς από κεραυνό, το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης στο χωριό Ελεύθερο Ά του Δήμου.

 

Ότι χρειάζεστε για τον γάμο!

 

Προσκλητήρια, σετ, δίσκος, καράφες, ποτήρια κρασιού και σαμπάνιας, στέφανα, κηροστάτες κουτιά ευχών

 

Πιο συγκεκριμένα, ο κ.Γιώργος Δασταμάνης μαζί με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων κ. Τριγώνη, βρέθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης 11 Αυγούστου 2020 στην κοινότητα για να δουν από κοντά την ολοκληρωτική καταστροφή που δυστυχώς προκάλεσε η φωτιά στη διώροφη οικία του 63χρονου ο οποίος είναι μόνιμος κάτοικος του οικισμού.


«Έχουμε εμβόλιο»: Η ανακοίνωση του Πούτιν και ο εμβολιασμός της κόρης του

Η Ρωσία σκοπεύει να ξεκινήσει τον εμβολιασμό ιατρικού προσωπικού τον Αύγουστο, ενώ ο μαζικός εμβολιασμός θα ξεκινήσει στις αρχές του επόμενου έτους.

Κατά τη διάρκεια της αυτοψίας, ο Δήμαρχος Γρεβενών, αφού πρώτα εξέφρασε την ανακούφισή του που ο συμπολίτης μας είναι καλά στην υγεία του, είπε ότι ο Δήμος θα βρίσκεται στο πλευρό του κ. Μιχαλόπουλου σε οτιδήποτε χρειαστεί ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι ήδη δρομολογήθηκε από τη Δημοτική Αρχή μία έκτακτη οικονομική ενίσχυση προκειμένου να καλυφθούν οι πρώτες ανάγκες του συνδημότη μας, όπως ορίζει η κείμενη νομοθεσία.

 

newage wedding invitations
NewAge Αθ. Διάκου 2 Καστοριά - Τηλ. 2467081694

Από την πλευρά του ο Τριαντάφυλλος Μιχαλόπουλος δεν έκρυψε τη συγκίνησή του που ο Γιώργος Δασταμάνης έσκυψε προσωπικά και έμπρακτα στο πρόβλημά του, δηλώνοντας, ωστόσο, πολύ τυχερός που την κρίσιμη ώρα δεν ήταν μέσα στο φλεγόμενο οίκημα.

 

 

Επίσης, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει το προσωπικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για την άμεση επέμβαση στην κατάσβεση της πυρκαγιάς, στέλνοντας παράλληλα τις πιο θερμές ευχαριστίες του στο Δήμο Γρεβενών για τη γρήγορη έναρξη της επούλωσης των μεγάλων ζημιών που υπέστη η περιουσία του.


Newage luxury wedding invitations
NewAge Αθ. Διάκου 2 Καστοριά - Τηλ. 2467081694

Κατάρτιση ειδικού καθεστώτος φορολογικών κινήτρων για Φλώρινα, Κοζάνη, Αμύνταιο και Πτολεμαΐδα

Φορολογικά κίνητρα, επέκταση της Ρήτρας Δίκαιης Μετάβασης και χωροταξικές – πολεοδομικές παρεμβάσεις για Δυτική Μακεδονία και Μεγαλόπολη

 

V-Xelerate - Δωρεάν εξ'αποστάσεως σεμιναριακά μαθήματα

V-Xelerate | πρόγραμμα ταχύρρυθμης ανάπτυξης προϊόντων και υπηρεσιών.

 


 

Συνέντευξη του σχεδιαστή μόδας Παναγιώτη Ιντζίδη στο enimerosou.gr

4ο Fashion Gala | Παναγιώτης Ιντζίδης - Τετάρτη 26 Αυγούστου 2020 στην πλατεία Απόζαρι στην Καστοριά