Κατάρτιση και πιστοποίηση εργαζομένων στον κλάδο της Γούνας

KOSMIDIS

 

Η Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας ενημερώνει τα μέλη της και τους γουνοποιούς της Καστοριάς και της Σιάτιστας ότι εγκρίθηκε από το Υπουργείο Ανάπτυξης η πρόταση που είχε υποβάλει στο πλαίσιο του Προγράμματος " «Κατάρτιση και πιστοποίηση γνώσεων και δεξιοτήτων εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα (Β' κύκλος)» με Κωδικό ΟΠΣ 5035145 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία 2014-2020».

 

Σκοπός του Προγράμματος είναι η κατάρτιση και πιστοποίηση εργαζομένων για την απόκτηση νέων γνώσεων, δεξιοτήτων και ικανοτήτων σε τρία θεματικά αντικείμενα.

 

Τα αντικείμενα είναι:

 

Ότι χρειάζεστε για την επιχείρηση σας!

Επαγγελματικές κάρτες με πλαστικοποίηση. Χρυσοτυπία, ασημοτυπία, ανάγλυφες, τοπικό uv spot, σε όλες τις ποιότητες χαρτιού:

 

«Σύγχρονες τεχνολογίες και τεχνοτροπίες στην παραγωγή προϊόντων γούνας»,

 

«Έλεγχος και διασφάλιση ποιότητας»,

 

«Εξαγωγικό εμπόριο και ενίσχυση εξωστρέφειας».

 

imerologia calendars

 

Η πιστοποίηση των ωφελούμενων θα γίνει από διαπιστευμένους φορείς πιστοποίησης προσώπων, σύμφωνα με το διεθνώς αναγνωρισμένο πρότυπο ISΟ/IEC 17024.

 

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας κ. Κοσμίδης δήλωσε : "Επιτέλους ένα μακροχρόνιο αίτημα των Φορέων της Γούνας για την προώθηση πιστοποιήσεων επαγγελματικών προσόντων σχετικών και με τον κλάδο της γουνοποιίας πρόκειται να γίνει πράξη.

 

Η υλοποίηση του προγράμματος έρχεται στην πιο κατάλληλη στιγμή καθώς θα συνδεθεί με την μεγάλη προσπάθεια που θα καταβάλει ο κλάδος για την επανεκκίνηση του.

 

entypa a5 a4 brochures

 

Αναμένουμε άμεσα την ενεργοποίηση παρόμοιου εγκεκριμένου προγράμματος της Περιφέρειας για ανέργους με κατάρτιση σε αντικείμενα σχετικά και με την γουνοποιία το οποίο καθυστερεί εδώ και δύο περίπου χρόνια καθώς επίσης και την προκήρυξη αντίστοιχου προγράμματος για τους εργαζομένους.

 

Θέλω να ευχαριστήσω την ικανή και έμπειρη ομάδα τεχνοκρατών της Ομοσπονδίας που συνέβαλαν σημαντικά στην κατάλληλη τεκμηρίωση και υποβολή των προτάσεων.

 

epistoloxarta timologia fakela

 

Τέλος, θέλω να συγχαρώ την ηγεσία του Υπουργείου Ανάπτυξης για την ουσιαστική στήριξη που παρέχει στον κλάδο της γουνοποιίας, όπως επίσης και τον Βουλευτή ΝΔ Π.Ε. Κοζάνης Γιώργο Αμανατίδη ο οποίος προσφέρει τα μέγιστα τόσο στον κλάδο της γουνοποιίας, όσο και στην υλοποίηση του συγκεκριμένου προγράμματος».

 


ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ · 20/08/2020

Στείλε το δικό σου άρθρο και κέρδισε ένα smartphone

Το NewAge ideaς σε συνεργασία με το Next Generatios, διοργανώνει τον πρώτο τριμηνιαίο διαγωνισμό για την ανάδειξη του καλύτερου δικού σας άρθρου. Στο διαγωνισμό μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή όλοι όσοι θεωρείτε ότι μπορείτε να εκφράσετε και να αναπτύξετε την άποψη σας μέσα από την σύνταξη του δικού σας άρθρου, ρεπορτάζ ή συνέντευξης. Έπαθλο ορίστηκε το smartphone blackview A80.
epaggelmatikes kartes visit card

ΚΑΣΤΟΡΙΑ · 08/09/2020

"Η ίδρυση παραρτήματος της «Βυζαντινής Οικουμένης» δεν είναι απόφαση του κ. Κασαπίδη"

Ολυμπία Τελιγιορίδου | Η ίδρυση παραρτήματος της «Βυζαντινής Οικουμένης» στην Καστοριά αποφασίστηκε το 2017 στο Οικουμενικό Πατριαρχείο και δεν είναι απόφαση του κ. Κασαπίδη

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ · 08/09/2020

"Το να μεγαλώνεις είναι δώρο ζωής..." της Μαρίας Σκαμπαρδώνη

Οι περισσότεροι άνθρωποι αισθάνονται το χρόνο που περνά, όταν φτάσουν στην ηλικιακή περίοδο από τα 40 μέχρι τα 50. Μόλις ένας άνθρωπος διαβεί το κατώφλι των 40 ετών, είναι σύνηθες να κατακλυστεί από ένα υπαρξιακό άγχος το οποίο περιλαμβάνει τη μελαγχολία για το χρόνο που περνάει, όπως και τη μεγαλύτερη συνειδητοποίηση πως η ζωή αυτή κάποια στιγμή θα τελειώσει.

"Το Πάρκο Εθνικής Συμφιλίωσης και η μετεξέλιξή του σε Κέντρο Μελέτης της Πρόσφατης Ιστορίας" Του Γιάννη Στρατάκη

Σε πείσμα των ελάχιστων νοσταλγών της μελανής αυτής σελίδας που εργαλιοποιείται με διχαστική λογική, και που δυστυχώς ο διχασμός αναβαθμίστηκε τόσο με την παρουσία για πρώτη φορά επίσημου εκπροσώπου της Ελληνικής κυβέρνησης ,όσο με αντίστοιχες εκδηλώσεις της άλλης πλευράς στο Γράμμο, άλλο είναι το μήνυμα που εκπέμπει, και έτσι πρέπει, το ΠΕΣ, που δημιουργήθηκε στο χώρο αυτό όπου παίχθηκε η τελευταία πράξη του εμφύλιου δράματος.

ΚΟΖΑΝΗ · 08/09/2020

Ξεκινούν νέα τμήματα εκμάθησης γραφής Braille

Σύλλογος Τυφλών Δυτικής Μακεδονίας | Ξεκινούν νέα τμήματα εκμάθησης γραφής Braille - Με τη λήξη της εκπαίδευσης οι μαθητευόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα συμμετοχής στις εξετάσεις πιστοποίησης του Κέντρου Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών (ΚΕΑΤ), το οποίο χορηγεί αποκλειστικά την μοναδική και αναγνωρισμένη πιστοποίηση.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ · 04/09/2020

Οι σπουδές σε μεγαλύτερη ηλικία, είναι σπουδαιότερη εμπειρία

Οι σπουδές είναι από τις σπουδαιότερες και κοινωνικά αναγκαίες πλέον εμπειρίες στη ζωή ενός ατόμου. Η εξειδίκευση στο Πανεπιστήμιο είναι η εμβάθυνση σε έναν συγκεκριμένο επαγγελματικό τομέα η οποία θα βοηθήσει τον άνθρωπο να αντέξει και να αναρριχηθεί στο δύσκολο δρόμο της εύρεσης εργασίας. Τα φοιτητικά χρόνια κατά παραδοχή των περισσότερων, ανήκουν στα ωραιότερα της ζωής, ξεπερνώντας ακόμα και την ανεμελιά των σχολικών χρόνων.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ · 04/09/2020

Γιατί πρέπει να υπάρχει ηλικιακή διάκριση σε ορισμένα πράγματα;

Οι ηλικιακές διακρίσεις αφορούν τις διακρίσεις που αντιμετωπίζει ένα άτομο εξαιτίας της ηλικίας του. Οι διακρίσεις αυτές μπορούν να ξεκινάνε από το πόσο ερωτεύσιμος είναι ένας άνθρωπος μία συγκεκριμένης ηλικίας, μέχρι το πόσο όμορφη μπορεί να είναι μία γυναίκα και πώς πρέπει να συμπεριφέρεται στην ερωτική της ζωή.

 

 

Κοντεύει η στιγμή που θα βαπτίσετε το μωράκι σας;

Χρησιμοποιήστε τον κωδικό: its amazing και κερδίστε έκπτωση 20% σε όλα τα είδη γάμου και βάπτισης (ελάχιστη παραγγελία 50€) Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και ταξιδέψτε στα δικά σας παιδικά χρόνια. Προσκλητήρια, μπομπονιέρες, ετικέτες, χωνάκια, βιβλία ευχών, καβαλέτα, μπαλόνια, στολισμός, κεράσματα είναι κάποια από αυτά που χρειάζεστε για να ζωντανέψετε το δικό σας πρωταγω