· 

Τουρισμός: Ένα αναπτυξιακό «κλειδί» για τη μετάβαση στην εποχή μετά τον λιγνίτη

dimos kozanis

Η ιστορία της περιοχής, ο πολιτισμός, τα τοπικά έθιμα, η μακρόχρονη παράδοση,  η παρουσία ενεργειακών σταθμών και η βιοποικιλότητα της υπαίθρου, σε συνδυασμό με τις θεματικές διαδρομές  - Προσκυνηματικές, ενεργειακές, πεζοπορικές και ορειβατικές διαδρομές - τον πράσινο τουρισμό και τον αγροτουρισμό, μπορούν να αποτελέσουν όπλα στη φαρέτρα του τουρισμού για το Δήμο Κοζάνης.

 

Ότι χρειάζεστε για τον γάμο!

 

Προσκλητήρια, σετ, δίσκος, καράφες, ποτήρια κρασιού και σαμπάνιας, στέφανα, κηροστάτες κουτιά ευχών

 

Σε αυτή την κατεύθυνση, η Αντιδημαρχία Τοπικής Ανάπτυξης σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Τουρισμού ανέλαβαν  πρωτοβουλία διανομής προωθητικού υλικού, τουριστικών χαρτών αλλά και θεματικών φυλλαδίων σε ξενοδοχειακές μονάδες της περιοχής, στην Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη, καθώς και στο Λαογραφικό και Φυσικής Ιστορίας Μουσείο.

 

Μειώσεις στους λογαριασμούς της ΔΕΗ - Ποιοι ωφελούνται

 

Ένα ακόμη σύγχρονο μηχάνημα απέκτησε ο Δήμος Γρεβενών

 

Συνελήφθησαν στη Φλώρινα δύο άτομα για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών

 

Στόχος της εν λόγω προσπάθειας, η ανάδειξη των ιδιαιτεροτήτων της περιοχής και η προσέλκυση επισκεπτών.

 

wedding invitations
NewAge Αθ. Διάκου 2 Καστοριά - Τηλ. 2467081694

"Τουρισμός: Ένα αναπτυξιακό «κλειδί» για τη μετάβαση του Δήμου Κοζάνης στην εποχή  μετά τον λιγνίτη – Διανομή προωθητικού υλικού σε ξενοδοχειακές μονάδες και φορείς"

dimos kozanis

 

Βασικός άξονας της δράσης είναι η ενίσχυση της επιχειρηματικότητας στον τομέα του τουρισμού και η προβολή του Δήμου Κοζάνης σε μία μεγαλύτερη κοινότητα.

 

Ότι χρειάζεστε για τη βάπτιση!

 

Προσκλητήρια, λαμπάδες, σετ για αγόρι και κορίτσι, κουστουμάκια, παπουτσάκια, φορεματάκια

 

dimos kozanis

 

Ο αντιδήμαρχος Τοπικής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας, Κώστας Κυριακίδης επεσήμανε  «Κάνουμε μία συντονισμένη και οργανωμένη προσπάθεια, ώστε να αναδείξουμε την μοναδικότητα του Δήμου μας και να προσελκύσουμε επισκέπτες στην περιοχή. Η επόμενη μέρα και η μετάβαση στην απολιγνιτοποίηση πρέπει να μας βρουν προετοιμασμένους. Στο σύντομο χρόνο που μας δίνεται από την πολιτεία, αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες για την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας. Η σημερινή προσπάθεια εντάσσεται σε ένα σύνολο πρωτοβουλιών με αυτό το σκοπό.»

 

wedding invitations
NewAge Αθ. Διάκου 2 Καστοριά - Τηλ. 2467081694

 

 «Ο τουρισμός μπορεί να αποτελέσει ένα από τα αναπτυξιακά «κλειδιά» για την μετάβαση στη μετά τον λιγνίτη εποχή. Εργαζόμαστε συντονισμένα για την ενίσχυση του κλάδου και θα σταθούμε αρωγοί σε κάθε προσπάθεια στήριξης του τουρισμού». ανέφερε η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού, Ελπίδα Κουϊμτζίδου.