Προσλήψεις αορίστου χρόνου στην Τράπεζα της Ελλάδος

trapeza ths ellados

Δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ η προκήρυξη 5Κ/2020 του ΑΣΕΠ για την πλήρωσης με σειρά προτεραιότητας τριάντα έξι θέσεων τακτικού προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Υποχρεωτικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών (Α.Δ.Α.Ε.) (Ανεξάρτητη Αρχή), στο Ινστιτούτο Φαρμακευτικής Έρευνας και Τεχνολογίας Ι.Φ.Ε.Τ. Α.Ε. (Υπουργείο Υγείας) και στην Τράπεζα της Ελλάδος.

 

Ότι χρειάζεστε για τον γάμο!

 

Προσκλητήρια, σετ, δίσκος, καράφες, ποτήρια κρασιού και σαμπάνιας, στέφανα, κηροστάτες κουτιά ευχών

 

Ειδικότερα, για την Τράπεζα της Ελλάδος:

 

Οι υποψήφιοι/ες του κλάδου/ειδικότητας ΔΕ Οδηγών που θα επιλεγούν θα έχουν ως κύριο αντικείμενο απασχόλησης την δια των οχημάτων της Τράπεζας εξυπηρέτηση των λειτουργικών αναγκών αυτής, όπως τη μετακίνηση των μελών της Διοίκησης, τη μετακίνηση υπαλλήλων και τη διακίνηση υλικού και αλληλογραφίας μεταξύ των εγκαταστάσεων της Τράπεζας που βρίσκονται στην Αττική, τη διενέργεια χρηματοαποστολών, καθώς και την εποπτεία των εργασιών συντήρησης και επισκευής των οχημάτων.

 

Covid- 19 Τα πρώτα έκτακτα περιοριστικά μέτρα στον Πόρο

 

Μηνιαίος απολογισμός της Γ.Π.Α.Δ. Δυτικής Μακεδονίας στην Οδική Ασφάλεια

 

5th FUR SHOPPING FESTIVAL - H διοργάνωση που κατάφερε να γίνει θεσμός

 

Επιπροσθέτως, οι υπάλληλοι της εν λόγω ειδικότητας καλύπτουν και ad hoc ανάγκες μετακίνησης υψηλόβαθμων στελεχών Εθνικών Κεντρικών Τραπεζών και οργανισμών του εξωτερικού που επισκέπτονται την Τράπεζα.

 

Ότι χρειάζεστε για τη βάπτιση!

 

Προσκλητήρια, λαμπάδες, σετ για αγόρι και κορίτσι, κουστουμάκια, παπουτσάκια, φορεματάκια

 

Οι υποψήφιοι/ες του κλάδου/ειδικότητας ΔΕ Τηλεφωνητών που θα επιλεγούν θα έχουν ως κύριο αντικείμενο απασχόλησης τον χειρισμό του τηλεφωνικού κέντρου του Κεντρικού Καταστήματος της Τράπεζας και την άμεση εξυπηρέτηση των αιτημάτων των καλούντων σε αυτό όπως προώθηση τηλεφωνικών κλήσεων στους τελικούς αποδέκτες τους, παροχή πληροφοριών κ.λπ.

 

aftodioikisi.gr