· 

Μειώσεις στους λογαριασμούς της ΔΕΗ - Ποιοι ωφελούνται

DEY

Η ΔΕΗ κατανοώντας τις ιδιαίτερα αυξημένες ενεργειακές ανάγκες της θερινής περιόδου διατηρεί την έκπτωση 8% για τις καταναλώσεις πάνω από 2.000 KWh για τους οικιακούς πελάτες έως τις 30 Σεπεμβρίου 2020.

 

Ότι χρειάζεστε για τον γάμο!

 

Προσκλητήρια, σετ, δίσκος, καράφες, ποτήρια κρασιού και σαμπάνιας, στέφανα, κηροστάτες κουτιά ευχών

 

Επίσης, στηρίζει την επανεκκίνηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, ενισχύοντας την προσπάθεια να ψηφιοποιήσουν περαιτέρω τις δραστηριότητές τους και προσφέρει έκπτωση €5 ή €2,5 μηνιαίως στους λογαριασμούς e-bill για όλους τους πελάτες, ιδιοκτήτες μικρομεσαίων επιχειρήσεων, που θα επιλέξουν να εγγραφούν και να λαμβάνουν ηλεκτρονικό λογαριασμό.

 

Ένα ακόμη σύγχρονο μηχάνημα απέκτησε ο Δήμος Γρεβενών

 

Συνελήφθησαν στη Φλώρινα δύο άτομα για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών

 

Προσλήψεις αορίστου χρόνου στην Τράπεζα της Ελλάδος

 

Συγκεκριμένα τα ευνοϊκά μέτρα αφορούν στα παρακάτω:

 

- Κατάργηση του 2ου κλιμακίου στη χρέωση ενέργειας όλων των Οικιακών τιμολογίων Γ1 και Γ1Ν η οποία ισοδυναμεί με έκπτωση 8%. Οπότε, η τιμή χρέωσης για τις καταναλώσεις ημέρας άνω των 2.000kWh , 2ο κλιμάκιο,  εξισώνεται με του 1ου κλιμακίου δηλαδή η χρέωση από 0,11936€/kWh μειώνεται σε 0,11058 €/kwh.

 

- Κατάργηση της χρέωσης 1 ευρώ για κάθε έγχαρτο λογαριασμό.

 

Newage wedding invitations
NewAge Αθ. Διάκου 2 Καστοριά - Τηλ. 2467081694

- Διατήρηση της έκπτωσης που παρέχεται στους πελάτες e-bill με Επαγγελματικό τιμολόγιο Γ21, Γ22 και Γ23 και Αγροτικό για κάθε ηλεκτρονικό λογαριασμό, 5 ευρώ για τους Διμηνιαίους και 2,5 ευρώ για τους Μηνιαίους.

 

Ότι χρειάζεστε για τη βάπτιση!

 

Προσκλητήρια, λαμπάδες, σετ για αγόρι και κορίτσι, κουστουμάκια, παπουτσάκια, φορεματάκια

 

Πατήστε (εδώ aftodioikisi.gr) για να δείτε ποιες κατηγορίες ευνοούν. Ποιο το διάστημα εφαρμογής των νέων μέτρων. Ποιες κατηγορίες Ευάλωτων πελατών ευνοούνται από τα νέα τιμολογιακά μέτρα και Πως επωφελούνται οι πελάτες με Κοινωνικό Τιμολόγιο από τα νέα τιμολογιακά μέτρα.