· 

Ένα ακόμη σύγχρονο μηχάνημα απέκτησε ο Δήμος Γρεβενών

dimos grevenon

Ο Δήμος Γρεβενών παρέλαβε το μεσημέρι της Πέμπτης 6 Αυγούστου 2020, ένα ακόμη σύγχρονο χωματουργικό μηχάνημα τύπου JCB, το οποίο από σήμερα ενισχύει και ανανεώνει τον ήδη υπάρχοντα στόλο των οχημάτων του Δημοτικού Αμαξοστασίου.

 

Ότι χρειάζεστε για τον γάμο!

 

Προσκλητήρια, σετ, δίσκος, καράφες, ποτήρια κρασιού και σαμπάνιας, στέφανα, κηροστάτες κουτιά ευχών

 

Το νέο μηχάνημα έργου, προϋπολογισμού 100.000€, είναι φορτωτής και εκσκαφέας ταυτόχρονα ενώ η αγορά του χρηματοδοτήθηκε εξ’ ολοκλήρου μέσα από το πρόγραμμα ΦιλόΔημος.

 

'Ακόμη ένα ολοκαίνουργιο μηχάνημα έργου απέκτησε ο Δήμος Γρεβενών μέσα από το πρόγραμμα ΦιλόΔημος'

 

 

Κατά τη διάρκεια της παραλαβής το παρών έδωσε ο Δήμαρχος Γρεβενών κ.Γιώργος Δασταμάνης, ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας & Πρασίνου κ.Νίκος Τσικούρας, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων κ.Χρήστος Τριγώνης, καθώς και τα μέλη της αρμόδιας επιτροπής παραλαβής του μηχανήματος.

 

Συνελήφθησαν στη Φλώρινα δύο άτομα για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών

 

Προσλήψεις αορίστου χρόνου στην Τράπεζα της Ελλάδος

 

Covid- 19 Τα πρώτα έκτακτα περιοριστικά μέτρα στον Πόρο

 

«Με τη σημερινή παραλαβή του χωματουργικού αυτού μηχανήματος τελευταίας γενιάς, ολοκληρώνεται ένας μεγάλος κύκλος προσπαθειών που ξεκίνησε από την προηγούμενη μας θητεία και έφερε τελικά πολλά θετικά αποτελέσματα καθώς ο στόλος μας έχει εξοπλιστεί και ανανεωθεί σε έναν αρκετά ικανοποιητικό βαθμό μέσω του Προγράμματος ΦιλόΔημος», τόνισε στις δηλώσεις του ο Δήμαρχος Γρεβενών, προσθέτοντας τα εξής: «Εκμεταλλευτήκαμε όλα τα διαθέσιμα χρηματοδοτικά εργαλεία, πετυχαίνοντας έτσι να προμηθευτούμε τα τελευταία χρόνια νέα οχήματα που έχουν να κάνουν όχι μόνο με χωματουργικές εργασίες αλλά επίσης με τον αποχιονισμό και την αποψίλωση».

 

wedding invitations newage
NewAge Αθ. Διάκου 2 Καστοριά - Τηλ.2467081694

 

O κ. Γιώργος Δασταμάνης επισήμανε ακόμη ότι η ανανέωση σε μηχανήματα έργου δεν σταματάει εδώ καθώς θα συνεχιστεί μέσα από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, υπενθυμίζοντας παράλληλα το πρόσφατο “πράσινο φως” που έδωσε η Διαχειριστική Αρχή για την προμήθεια δυο καινούργιων απορριμματοφόρων με χρήματα του ΕΣΠΑ.

 

Ότι χρειάζεστε για τη βάπτιση!

 

Προσκλητήρια, λαμπάδες, σετ για αγόρι και κορίτσι, κουστουμάκια, παπουτσάκια, φορεματάκια

 

«Όλες αυτές οι ενέργειες και οι δράσεις που είτε ολοκληρώθηκαν είτε δρομολογούνται, θα συμβάλλουν όχι μόνο στην αρτιότερη παροχή υπηρεσιών προς τους συνδημότες μας αλλά και στην μείωση του κόστους για τον Δήμο καθώς όσο πιο σύγχρονος είναι ο στόλος μας τόσο λιγότερα τα έξοδα σε καύσιμα, επισκευές και συντηρήσεις», είπε στο τέλος ο κ.Δασταμάνης, ευχαριστώντας όσους βοήθησαν στην μέχρι τώρα προσπάθεια.