COVID-19: Ιατρικές Οδηγίες από την FIFA για την επιστροφή στην ποδοσφαιρική δραστηριότητα

soccer
© photo enimerosou.gr

Η ΕΠΣ Φλώρινας σας ανακοινώνει ότι η FIFA έχει εκδόσει ιατρικές οδηγίες για την επιστροφή στην ποδοσφαιρική δραστηριότητα σε όλα τα επίπεδα ανά τον κόσμο.

 

Ότι χρειάζεστε για τον γάμο!

Προσκλητήρια, σετ, δίσκος, καράφες, ποτήρια κρασιού και σαμπάνιας, στέφανα, κηροστάτες κουτιά ευχών

 

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στα παρακάτω αρχεία PDF που μπορείτε να κατεβάσετε και να εκτυπώσετε προς διευκόλυνση σας:

 

Ιατρικές οδηγίες Α

Ιατρικές οδηγίες Β

 

ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ ΜΕΛΗΤΗΣ FIFA Εγκύκλιος Νο. 1718

 

Ζυρίχη, 29 Μαΐου 2020SG/awm/awe/hsp

 

COVID-19: Ιατρικές Οδηγίες για την Επιστροφή στην Ποδοσφαιρική Δραστηριότητα

 

Αξιότιμε Κύριε ή Κυρία, Ενόψει της πανδημίας του COVID-19, η FIFA εγκαθίδρυσε μία ομάδα εργασίας με υποστήριξη και αντιπροσώπευση από καθεμία από τις έξι συνομοσπονδίες και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) για να εξετάσει τις ιατρικές οδηγίες για μία επιστροφή στην ποδοσφαιρική δραστηριότητα σε όλα τα επίπεδα ανά τον κόσμο.

 

Ότι χρειάζεστε για τη βάπτιση!

Προσκλητήρια, λαμπάδες, σετ για αγόρι και κορίτσι, κουστουμάκια, παπουτσάκια, φορεματάκια

 

Ο σκοπός αυτής της συνεργασίας είναι να ληφθεί υπόψιν η υγεία όλων των συμμετεχόντων σε ποδοσφαιρικές δραστηριότητες, οι αξιολογήσεις του ρίσκου και οι παράγοντες που πρέπει να τεθούν ώστε το ποδόσφαιρο (επαγγελματικό και ερασιτεχνικό) να επιστρέψει με ασφάλεια.

 

Το συνημμένο έγγραφο έχει συμφωνηθεί από τα μέλη της ομάδας εργασίας και ακολούθως εγκριθεί από την Ιατρική Επιτροπή της FIFA.

 

Συναντήσεις Περιφερειάρχη με μέλη της Κυβέρνησης για θέματα της Δ. Μακεδονίας

 

Εγκλωβισμένο αρκουδάκι νεαρής ηλικίας, εντοπίστηκε σε αυλή οικίας

 

Διαμόρφωση περιοχής γηπέδου & λοιπών χώρων Τ.Κ. Πρωτοχωρίου

 

Η λίστα με τις συναλλαγές που δεν θα πραγματοποιούνται στα ταμεία των τραπεζών από σήμερα

 

Εργαλείο του ΠΟΥγια την αξιολόγησητου ρίσκου του COVID-19 ειδικά για το ποδόσφαιρο

Περιλαμβάνεται μέσα στο ,COVID-19: Ιατρικές Οδηγίες για την Επιστροφή στην Ποδοσφαιρική Δραστηριότητα,έγγραφο, το εργαλείο για την αξιολόγηση του ρίσκου ειδικά για το ποδόσφαιρο.

 

Αυτό το εργαλείο αξιολόγησης είναι το αποτέλεσμα της εντατικής δουλειάς μας με τον ΠΟΥ στον αγώνα ενάντια στην πανδημία του COVID-19. Μία υπο-ομάδα εργασίας που ονομάζεται «Εικονική Τεχνική Διαβούλευση, η οποία περιέχει συμμετέχοντες και ειδικούς (ποδοσφαίρου, ιατρικούς και πανδημίας) από όλο τον κόσμο.

 

baptism newamazingideas newage

 

Με τη βοήθεια αυτής της ομάδας, αυτό το εργαλείο έχει αναπτυχθεί για να υποστηρίζει πρακτικά τις ομάδες ποδοσφαίρου, τις εθνικές ενώσεις, τις συνομοσπονδίες και τους διοργανωτές στο να αξιολογούν τους συγκεκριμένους επιπρόσθετους κινδύνους, να αναγνωρίζουν τις ενέργειες για τη μείωση του κινδύνου και να λαμβάνουν ενημερωμένες, τεκμηριωμένες αποφάσεις στο να διοργανώνουν οποιαδήποτε ποδοσφαιρική δραστηριότητα. Βασίζεται στην τεχνική οδηγία του COVID-19 για τα σημεία εισόδου και τις μαζικές συγκεντρώσεις που αναπτύχθηκαν από τον ΠΟΥ, οι οποίες έχουν προσαρμοστεί στο συγκεκριμένο περιβάλλον του ποδοσφαίρου.

 

Η ποδοσφαιρική δραστηριότητα που καλύπτεται από το εργαλείο περιλαμβάνει την επιστροφή στην προπόνηση, την οργάνωση μεμονωμένων αγώνων και τη διοργάνωση τουρνουά, όπως επίσης και συγκεκριμένες οδηγίες για προτεινόμενα μέτρα για παίκτες και προσωπικό υποστήριξης που εμπλέκονται.

 

Το εργαλείο αξιολόγησης κινδύνου του COVID-19 του ΠΟΥ ειδικά για το ποδόσφαιρο μπορεί να βρεθεί εδώ. Μία λίστα με συνδέσμους και σημειώσεις καθοδήγησης παρέχεται επίσης μέσα στο εργαλείο για να καθοδηγήσει το χρήστη στην ολοκλήρωση του.

 

Αυτό είναι ένα ζωντανό έγγραφο και μπορεί να μοιραστεί, να προσαρμοστεί και να τροποποιηθεί για να εξυπηρετεί ατομικές ή λειτουργικές ανάγκες. Θα επανεξετάζεται συνεχώς καθώς η πανδημία προχωρά και τα επιστημονικά δεδομένα εξελίσσονται. Προορίζεται για να εφαρμοστεί σε χώρες όπου δεν έχουν επιβληθεί περιορισμοί στη μετακίνηση ή άλλα μέτρα που απαγορεύουν την επιστροφή στη σχετική ποδοσφαιρική δραστηριότητα. Η FIFA συνεχίζει να συγκεντρώνει και να αναλύει πληροφορίες για να προστατεύσει τους ποδοσφαιριστές από τον COVID-19. Μπορείτε να βρείτε τις τελευταίες πληροφορίες εδώ. Όπως αναφέρεται στην εγκύκλιο της FIFA Νο. 1714, η υγεία πρέπει πάντα να είναι η κατευθυντήρια αρχή για τη FIFA, τις ομοσπονδίες μέλη της και τα ενδιαφερόμενα μέρη όταν λαμβάνουν αποφάσεις σε αυτή τη συγκεκριμένη κατάσταση.

 

Εκτιμούμε τη συνεργασία και την κατανόηση σας κατά τη διάρκεια αυτής της μοναδικής περιόδου. Παρακαλούμε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τον Δρ. Άντριου Μάσεϊ τον Ιατρικό Διευθυντή της FIFA, στο medical@fifa.orgσε περίπτωση που χρειαστείτε περαιτέρω πληροφορίες. Είμαστε φυσικά στη διάθεση σας για συμβουλές και καθοδήγηση καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας.

 

Μετάτιμής,FÉDÉRATION INTERNATIONALE DE FOOTBALL ASSOCIATION

 

Διαβάστε εδώ τις Ιατρικές οδηγίες Β

 

Πηγή