· 

Διαμόρφωση περιοχής γηπέδου & λοιπών χώρων Τ.Κ. Πρωτοχωρίου

dimos kozanis

Υπεγράφη από τον αναπληρωτή δημάρχου Κώστα Κυριακίδη και τον ανάδοχο, το πρωί της Τρίτης 4 Αυγούστου 2020, η σύμβαση για την κατασκευή του έργου «Διαμόρφωση περιοχής γηπέδου & λοιπών χώρων Τ.Κ. Πρωτοχωρίου».

 

Ότι χρειάζεστε για τον γάμο!

Προσκλητήρια, σετ, δίσκος, καράφες, ποτήρια κρασιού και σαμπάνιας, στέφανα, κηροστάτες κουτιά ευχών

 

Το «παρών» στη διαδικασία έδωσαν ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Βαγγέλης Σημανδράκος, ο αντιδήμαρχος Τοπικών Κοινοτήτων Γιώργος Δουγαλής, καθώς και ο διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κοζάνης Μιχάλης Πεχλιβανίδης.

 

Το έργο περιλαμβάνει την επισκευή και αποκατάσταση της περίφραξης του γηπέδου ποδοσφαίρου της Κοινότητας Πρωτοχωρίου. Συγκεκριμένα, την κατασκευή τοιχίου αντιστήριξης συνολικού μήκους 125μ, καθώς το υπάρχον έχει ρηγματωθεί σε πολλά σημεία ή ανατραπεί λόγω έλλειψης σωστής θεμελίωσης.

 

Η λίστα με τις συναλλαγές που δεν θα πραγματοποιούνται στα ταμεία των τραπεζών από σήμερα

 

Αυτοδιοικητικούς και κυρίως Προέδρους τοπικών κοινοτήτων υποδέχτηκε o Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κοζάνης

 

Στην στέψη του τοιχίου θα κατασκευαστεί μεταλλική περίφραξη ιδίου τύπου και διαστάσεων με την υπάρχουσα. Επίσης, θα αντικατασταθεί η περίφραξη όλου του γηπέδου συνολικού μήκους 416μ.

 

«Το έργο σχεδιάστηκε σωστά και έγκαιρα, με στόχο την αποφυγή τυχόν κατάρρευσης του τοιχίου και καταστροφή της νότιας πλευράς του αθλητικού κέντρου της Κοινότητας Πρωτοχωρίου. Στόχος μας, η αποφυγή ατυχημάτων και η ασφάλεια των αθλουμένων.», υπογράμμισε ο κ. Κυριακίδης.

 

Ότι χρειάζεστε για τη βάπτιση!

Προσκλητήρια, λαμπάδες, σετ για αγόρι και κορίτσι, κουστουμάκια, παπουτσάκια, φορεματάκια

 

Η χρηματοδότηση του έργου γίνεται από το ΕΑΠ 2012-2016, με τον προϋπολογισμό να ανέρχεται σε 64.000,00€. Η συμβατική δαπάνη του έργου είναι 40.320 ευρώ.