· 

Υποχρεωτική η μάσκα σε πολυκαταστήματα και εκκλησίες αναμένεται στις σημερινές ανακοινώσεις του Ν. Χαρδαλιά

XARDALIAS

Την επέκταση της υποχρεωτικής χρήσης της μάσκας σε περισσότερους κλειστούς χώρους σύμφωνα με το in.gr αναμένεται να ανακοινώσει ο Νίκος Χαρδαλιάς, στην μεσημεριανή συνέντευξη τύπου που θα παραχωρήσει σήμερα 28 Ιουλίου.

 

Ότι χρειάζεστε για τον γάμο!

Προσκλητήρια, σετ, δίσκος, καράφες, ποτήρια κρασιού και σαμπάνιας, στέφανα, κηροστάτες κουτιά ευχών

 

Tο πρωί ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη είχε σύσκεψη με τον πρωθυπουργό και ο κύβος ερρίφθη. Ο φόβος έξαρσης των κρουσμάτων κοροναϊού μέσα στο καλοκαίρι, οδηγεί την κυβέρνηση στη λήψη νέων έκτακτων μέτρων.

 

Οι πληροφορίες του in.gr αναφέρουν ότι ο κ. Νίκος Χαρδαλιάς θα ανακοινώσει στη 1 το μεσημέρι την επέκτασης της χρήσης μάσκας, εκτός των σούπερ μάρκετ και σε πολυκαταστήματα, εμπορικά κέντρα, στα κομμωτήρια και άλλους κλειστούς χώρους όπου συναθροίζονται πολλοί μαζί, όπως παραδείγματος χάριν στους χώρους θρησκευτικής λατρείας.

 

Ανάπτυξη δικτύων διανομής φυσικού αερίου στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

 

Κινεζικό ενδιαφέρον για επενδύσεις στη Δυτική Μακεδονία

 

Οργή ΠΑΟΚ για Λάζαρο Κυρίζογλου!

 

Η επιβολή υποχρεωτικής χρήσης μάσκας από τους πιστούς στις Εκκλησίες ενδεχομένως να προκαλέσει αντιδράσεις, ωστόσο, στην κυβέρνηση εμφανίζονται αποφασισμένοι.

 

Σύμφωνα με δηλώσεις του κ. Παπαθανάση «τίποτα δεν έχει φύγει από το τραπέζι. Επομένως, ανά πάσα στιγμή μπορεί να αποφασιστεί ότι θα φοράμε μάσκα και στα υπόλοιπα καταστήματα υγειονομικού χαρακτήρα, δηλαδή πχ. σε κρεοπωλεία σε φούρνους ή μπορεί να φοράμε μάσκα σε κλειστούς χώρους. Είναι κάτι το οποίο είναι συνεχώς στο τραπέζι».

 

Ότι χρειάζεστε για τη βάπτιση!

Προσκλητήρια, λαμπάδες, σετ για αγόρι και κορίτσι, κουστουμάκια, παπουτσάκια, φορεματάκια

 

Δεν αποκλείονται και ανακοινώσεις και για απαγόρευση αθλητικών εκδηλώσεων ή μπιτς πάρτι όπου πηγαίνει πολύς κόσμος. Με ενδιαφέρον αναμένονται και οι ανακοινώσεις για τα πανηγύρια, καθώς η απαγόρευση είναι μέχρι το τέλος του μήνα

 

Αποφασισμένοι στη κυβέρνηση είναι και στο να επιβάλουν πρόστιμα και σε όσους δεν τηρούν τα μέτρα που έχουν επιβληθεί.

 

Διαβάστε περισσότερα στο in.gr