Πρωτόκολλο Συνεργασίας Πανεπιστημίου Δ.Μακεδονίας με το Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης

panepistimio dytikis makedonias

Σε υπογραφή Πρωτοκόλλου Συνεργασίας με το Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΚΔΔΑ) προχώρησε την Τετάρτη 22 Ιουλίου, το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας.

 

Ότι χρειάζεστε για τον γάμο!

Προσκλητήρια, σετ, δίσκος, καράφες, ποτήρια κρασιού και σαμπάνιας, στέφανα, κηροστάτες κουτιά ευχών

 

Κύριος στόχος των δύο φορέων είναι η ανάπτυξη μίας στενής, συστηματικής και ουσιαστικής συνεργασίας δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην υλοποίηση επιμορφωτικών δράσεων.

 

Τα βασικότερα πεδία συνεργασίας είναι:

 

- Σχεδιασμός επιμορφωτικών δράσεων προσαρμοσμένων στις ανάγκες και τις προτεραιότητες του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

- Σχεδιασμός και υλοποίηση ερευνητικών μελετών σε θέματα των επιστημονικών πεδίων του Ιδρύματος, που άπτονται και των τομέων που δραστηριοποιείται το ΕΚΔΔΑ.

- Υποστήριξη των εκπαιδευτικών αναγκών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας μέσω της χρήσης των κτηριακών υποδομών του ΕΚΔΔΑ και της αξιοποίησης της ψηφιακής εκπαιδευτικής του πλατφόρμας (e-learning).

- Αξιολόγηση των επιμορφωτικών δράσεων και αποτίμηση των αποτελεσμάτων της επιμόρφωσης.

- Συνεργασία στο επίπεδο του σχεδιασμού και της υποβολής προτάσεων σε εθνικά, ευρωπαϊκά και άλλα προγράμματα.

 

1η ενημερωτική ημερίδα για το έργο LIFE ATIAS διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας

 

Η 75η αποστολή των Κινητών Ιατρικών Μονάδων πραγματοποιείται στις Πρέσπες

 

Σχεδιασμός της νέας προγραμματικής περιόδου 2021-2027

 

«Πράσινο φως» από το Technology Forum στην BEYOND 4.0

 

Τη βαρύνουσα σημασία της εν λόγω συνεργασίας τόνισε ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, καθηγητής Θεόδωρος Θεοδουλίδης, καθότι ένας από τους βασικούς στόχους του Ιδρύματος είναι η αναβάθμιση και ο εκσυγχρονισμός των υπηρεσιών του καθώς και η συνεχής επιμόρφωση του δυναμικού του, μέσα από την έρευνα, την τεκμηρίωση και την καινοτομία.

 

Ότι χρειάζεστε για τη βάπτιση!

Προσκλητήρια, λαμπάδες, σετ για αγόρι και κορίτσι, κουστουμάκια, παπουτσάκια, φορεματάκια

 

Ο Πρόεδρος του ΕΚΔΔΑ, κ. Διονύσιος Κυριακόπουλος εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι φορείς υψηλού κύρους, όπως είναι τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, επιδιώκουν τη συνεργασία με το ΕΚΔΔΑ και το εμπιστεύονται για την αναβάθμιση των υπηρεσιών που παρέχουν. Τόνισε ότι ο φορέας θα συνεχίσει τις εξωστρεφείς του πρωτοβουλίες και δήλωσε βέβαιος ότι η συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας θα αποδειχθεί αμοιβαία επωφελής.