«Πράσινο φως» από το Technology Forum στην BEYOND 4.0

HELEXPO

Μεγάλοι «παίκτες» της ψηφιακής βιομηχανίας στην Έκθεση από τις 1-3 Οκτωβρίου

 

“Ψήφο εμπιστοσύνης” από τους είκοσι τρεις  φορείς που απαρτίζουν το Technology Forum απέσπασε η πρώτη Διεθνής Εκθεσιακή Πλατφόρμα Ψηφιακής Τεχνολογίας και Καινοτομίας BEYOND 4.0, που διοργανώνεται από τις 1 - 3 Οκτωβρίου 2020.

 

Κατά τη διάρκεια σημερινής συνεδρίασης της συντονιστικής επιτροπής του Technology Forum, στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ - Helexpo, αποτυπώθηκε η έμπρακτη και ενεργή βούληση των εκπροσώπων των 23 φορέων, προκειμένου να στηρίξουν την BEYOND 4.0.

 

Ότι χρειάζεστε για τον γάμο!

Προσκλητήρια, σετ, δίσκος, καράφες, ποτήρια κρασιού και σαμπάνιας, στέφανα, κηροστάτες κουτιά ευχών

 

Μεταξύ των φορέων που συμμετέχουν στο Technology Forum περιλαμβάνονται το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ο Δήμος Θεσσαλονίκης, το Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης, o Σύνδεσμος Βιομηχανιών Ελλάδος, η ΔΕΘ-Helexpo, ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων, η Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας, ο Σύνδεσμος Εταιριών Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος, το Enterprise Greece, η Τεχνόπολη Θεσσαλονίκης κα.

 

Στην έναρξη της συνεδρίασης ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) κ. Θεόδωρος Καράογλου, τόνισε πως η ανάδειξη της Θεσσαλονίκης ως τεχνολογικό hub της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, μέσω της εξωστρεφούς τεχνολογικής έκθεσης Beyond 4.0, εδραιώνει τη Βόρεια Ελλάδα στη συνείδηση της διεθνούς κοινότητας ως πρωτεύουσα της τεχνολογίας.

 

Τι απάντησε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών για τον κάθετο άξονα Κοζάνης- Λάρισας

 

Τον τρόπο λειτουργίας των ευρωπαϊκών και εθνικών προγραμμάτων για τη Δυτική Μακεδονία επεσήμανε ο Περιφερειάρχης Γιώργος Κασαπίδης

 

Απολιγνιτοποίηση - Ενός ανδρός Αρχή

 

Στο πλαίσιο αυτό, ο Υφυπουργός πρόσθεσε, η Θεσσαλονίκη από τις 1-3 Οκτωβρίου θα παρουσιάσει σε όλη τη χώρα τις ψηφιακές τάσεις της σύγχρονης εποχής και το Υπουργείο Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας και Θράκης) θα στηρίξει τη διοργάνωση, βοηθώντας την πόλη να υποδεχθεί τους μεγαλύτερους "παίκτες" της ψηφιακής βιομηχανίας.

 

Με βάση το νέο πρωτοποριακό σχεδιασμό της, η καρδιά της BEYOND 4.0 θα χτυπήσει παράλληλα σε Θεσσαλονίκη, στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο και στην Αθήνα, στο HELEXPO Maroussi με ένα διαδραστικό Διεθνές Forum με πλούσιο πρόγραμμα συνεδρίων και keynote speakers, Β2Β και B2G συναντήσεις, όλα τόσο ζωντανά στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους, όσο και ψηφιακά μέσα από την ειδικά σχεδιασμένη ψηφιακή πλατφόρμα.

 

Ότι χρειάζεστε για τη βάπτιση!

Προσκλητήρια, λαμπάδες, σετ για αγόρι και κορίτσι, κουστουμάκια, παπουτσάκια, φορεματάκια

 

Ο σχεδιασμός και η ανάπτυξη του πολυδιάστατου υβριδικού event καλύπτει τέσσερις βασικούς τομείς. Τον Τομέα Συνεδρίου, τον Τομέα Νεοφυών επιχειρήσεων - startups, τον Τομέα Ερευνητικών Κέντρων & Πανεπιστημίων και τον Τομέα Εμπορικών Εταιριών Τεχνολογικών Ψηφιακών Εφαρμογών.

 

Αρωγός και υποστηρικτής της Έκθεσης θα είναι και η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), η οποία μάλιστα αποφάσισε την διεξαγωγή του ετήσιου Συνεδρίου της στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της BEYOND 4.0.