· 

Μεγάλες επιτυχίες για τον ΝΌΚ στο Παν. Πρωτάθλημα Κωπηλασίας

kopilasia

Με μεγάλες επιτυχίες ολοκληρώθηκε σήμερα 23 Ιουλίου το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας, για τις ηλικιακές κατηγορίες των Παίδων και Κορασίδων, στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά.

 

Το τετραπλό σκιφ παίδων, με τους Βούλτσιο Γιώργο, Ντίκο Αντώνη, Τσάτσο Μάκη  και Μέλλο Αλέξανδρο, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, μετά από μία καταπληκτική κούρσα, με ιδιαίτερα αντίξοες καιρικές συνθήκες.

 

Στο αγώνισμα του σκιφ κορασίδων, η Νάτσιουλα Στέλλα κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο, με διαφορά μόλις δύο δευτερολέπτων από την πρώτη, επίσης αγωνιζόμενη σε απίστευτα άσχημες καιρικές συνθήκες.

 

Ότι χρειάζεστε για τον γάμο!

Προσκλητήρια, σετ, δίσκος, καράφες, ποτήρια κρασιού και σαμπάνιας, στέφανα, κηροστάτες κουτιά ευχών

 

Ένα ακόμη μετάλλιο, το χάλκινο, χάθηκε για δεκατέσσερα εκατοστά του δευτερολέπτου, από την τετράκωπο κορασίδων, με τις Γιαννηκότσιου Θωμαή, Αβραμίδου Πηνελόπη, Νάτσιουλα Ελένη και Μόσχου Ιωάννα. Τα κορίτσια αγωνίστηκαν στήθος με στήθος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα με το πλήρωμα που πήρε την τρίτη θέση στον μεγάλο τελικό του αγωνίσματος, αλλά δυστυχώς για πάρα πολύ λίγο, έχασαν το πολυπόθητο μετάλλιο.

 

Τεράστιες επιτυχίες για τον Ναυτικό Όμιλο Καστοριάς

 

Απολιγνιτοποίηση - Ενός ανδρός Αρχή

 

Υλοποιήση προγράμματος δράσεων μεταλιγνιτικής περιόδου της Π.Δ.Μ.

 

Αξιοπρεπέστατες εμφανίσεις έκαναν επίσης ο Γεωργίου Γιώργος, στο αγώνισμα του σκιφ παίδων, καθώς και οι Μιχαλίστης Νίκος και Μόσχος Αργύρης, στο αγώνισμα του διπλού σκιφ παίδων, όπου και τα δύο μας πληρώματα αγωνίστηκαν στον μικρό τελικό των αγωνισμάτων τους. Το ίδιο ισχύει και για την αθλήτρια του Ν.Ο.Κ. Βασιλειάδου Αγγελική, η οποία αγωνίστηκε στο αγώνισμα του σκιφ κορασίδων.

 

Οι αγώνες συνεχίζονται πλέον με τη διεξαγωγή των αγωνισμάτων για τις μεγαλύτερες ηλικιακά κατηγορίες, έφηβοι / νεάνιδες, νέοι άνδρες / γυναίκες, άνδρες / γυναίκες και κατηγορίες ελαφρών βαρών, που θα ολοκληρωθούν την Κυριακή.

 

Ότι χρειάζεστε για τη βάπτιση!

Προσκλητήρια, λαμπάδες, σετ για αγόρι και κορίτσι, κουστουμάκια, παπουτσάκια, φορεματάκια

 

Το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς θα ήθελε να συγχαρεί θερμά όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες των κατηγοριών παίδων / κορασίδων που αγωνίστηκαν χθες και σήμερα κι έκαναν περήφανη όλη την πόλη της Καστοριάς, εκπροσωπόντας την επάξια, και να ευχηθούν υγεία και καλή επιτυχία στα υπόλοιπα πληρώματα που θα αγωνιστούν τις προσεχείς ημέρες.