· 

Έρχονται προγράμματα με 129.000 θέσεις εργασίας

oaed

Έως το τέλος του έτους, θα προσφερθούν 129.000 θέσεις εργασίας από τον ΟΑΕΔ με προϋπολογισμό άνω του 1,13 δις ευρώ.

 

Ότι χρειάζεστε για τον γάμο!

Προσκλητήρια, σετ, δίσκος, καράφες, ποτήρια κρασιού και σαμπάνιας, στέφανα, κηροστάτες κουτιά ευχών

 

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στ. Πέτσας ανακοίνωσε "Όπως έμπρακτα αποδεικνύει, η Κυβέρνηση νοιάζεται και το Κράτος κάνει ό,τι χρειάζεται για να στηρίξει την εργασία και την επιχειρηματικότητα." σημειώνοντας ταυτόχρονα ότι  στις 20:00 ο υπουργός Επικρατείας Γ. Γεραπετρίτης, αντί του πρωθυπουργού που βρίσκεται στις Βρυξέλλες, θα μιλήσει σε εκδήλωση του ΟΑΕΔ στην οποία θα παρουσιαστούν βελτιωμένα, αλλά και νέα Προγράμματα Ενεργητικών Πολιτικών Απασχόλησης.

 

Ο κ. Πέτσας σημείωσε ότι πρόκειται για μια εκδήλωση που αφορά τον κόσμο της εργασίας, η προστασία του οποίου αποτελεί βασική προτεραιότητα της Κυβέρνησης.

 

Η απολιγνιτοποίηση δεν είναι μόνο ζήτημα χρημάτων

 

Στη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου απαντάμε με όπλα μας τη λύρα, τον αγιασμό και τον αμάραντο

 

Τεράστιες επιτυχίες για τον Ναυτικό Όμιλο Καστοριάς

 

Στο πλαίσιο αυτό, ο ρόλος του ΟΑΕΔ καλείται να προσαρμοστεί στα όσα προκάλεσε και συνεχίζει να προκαλεί η πανδημία. Να δημιουργήσει, δηλαδή, ένα ανάχωμα στην επέλαση της ανεργίας με τρεις τρόπους:

 

Προσφέροντας δεξιότητες της νέας εποχής στους ανέργους. Δίνοντας κίνητρα στις επιχειρήσεις να δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας, και «Γεφυρώνοντας» την προσφορά που υπάρχει στον χώρο της απασχόλησης με τις ανάγκες που προκύπτουν στον χώρο της Αγοράς.

 

Ότι χρειάζεστε για τη βάπτιση!

Προσκλητήρια, λαμπάδες, σετ για αγόρι και κορίτσι, κουστουμάκια, παπουτσάκια, φορεματάκια

 

Ήδη, έξη προγράμματά του ΟΑΕΔ, που επιδοτούν 40.200 δουλειές, με συνολικό προϋπολογισμό ύψους 500 εκατ. ευρώ, επανασχεδιάστηκαν. Σε αυτά προστίθενται δεκατρία νέα προγράμματα, ύψους 633 εκατομμυρίων ευρώ, που δημιουργούν ακόμη 88.600 νέες θέσεις εργασίας.

 

Για να είναι πιο ελκυστικά τα προγράμματα αυτά, αυξήθηκε το ποσό επιδότησης. Διευρύνθηκε ο κύκλος των υποψηφίων και των εργοδοτών. Απλουστεύτηκαν οι διαδικασίες πρόσληψης και ένταξης και δόθηκε προτεραιότητα σε ευάλωτες ομάδες και σε κοινωνικές κατηγορίες οι οποίες πλήττονται εντονότερα από την ανεργία.

 

Το βρήκαμε εδώ aftodioikisi.gr