· 

Ξεσκονίζουν το κινητό του δράστη της επίθεσης με τσεκούρι στην εφορία Κοζάνης

doy kozanis

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Κοζάνης ευελπιστούν να εντοπίσουν στο κινητό του 45χρονου δράστη ευρήματα που θα ρίξουν φως στα αίτια της επίθεσης με τσεκούρι στην ΔΟΥ της πόλης.

 

Βίντεο από την επίθεση με τσεκούρι στην Εφορία Κοζάνης

 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ οι αστυνομικοί ελπίζουν ότι θα βρουν κάποιες φωτογραφίες, βίντεο ή και μηνύματα του δράστη που θα αποκαλύψουν το μεγάλο του μυστικό και ίσως και δείξουν και τον χρόνο που σχεδίαζε να σπείρει τον τρόμο στην Εφορία Κοζάνης.

 

Ότι χρειάζεστε για τον γάμο!

Προσκλητήρια, σετ, δίσκος, καράφες, ποτήρια κρασιού και σαμπάνιας, στέφανα, κηροστάτες κουτιά ευχών

 

Όπως αναφέρουν πηγές της ΕΛΑΣ: «Ήταν αμίλητος ακόμη και στα κρατητήρια. Δεν του πήραμε κουβέντα, και δεν απάντησε ποτέ γιατί έκανε την επίθεση. Λες και μιλούσαμε σε ντουβάρι».

 

Σε κρίσιμη κατάσταση ωστόσο παραμένουν οι 2 από τους 3 τραυματίες που δέχτηκαν επίθεση στη ΔΟΥ. Όπως μετέδωσε το OPEN TV, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από το νοσοκομείο Παπανικολάου, ευχάριστα είναι τα νέα για τη 47χρονη που νοσηλεύεται στη νευροχειρουργική κλινική, καθώς έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

 

Στη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου απαντάμε με όπλα μας τη λύρα, τον αγιασμό και τον αμάραντο

 

Όλη η διαδικασία χορήγησης της εισοδηματικής ενίσχυσης σε οικογένειες ορεινών και μειονεκτικών περιοχών

 

Ωστόσο, τα πράγματα παραμένουν δύσκολα για τους άλλους 2 τραυματίες, την 67χρονη που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ και έχει υποβληθεί σε μια σειρά επεμβάσεων και τον 56χρονο που επίσης νοσηλεύεται στη ΜΕΘ.

 

Διαβάστε όλο το άρθρο στο ethnos.gr