· 

Τεράστιες επιτυχίες για τον Ναυτικό Όμιλο Καστοριάς

anastasiadou euaggelia
Η σπουδαία αθλήτρια του Ν.Ο.Κ. Αναστασιάδου Ευαγγελία

Η συνεχής ανοδική πορεία των αθλητών κι αθλητριών του ΝΟΚ αποτελούν πλέον αδιαμφισβήτητο γεγονός.

 

Ότι χρειάζεστε για τον γάμο!

Προσκλητήρια, σετ, δίσκος, καράφες, ποτήρια κρασιού και σαμπάνιας, στέφανα, κηροστάτες κουτιά ευχών

 

Με νέες, τεράστιες επιτυχίες, συνεχίζουν να προχωρούν οι αθλήτριες του Ν.Ο.Κ. Αναστασιάδου Ευαγγελία και Νάτσιουλα Στέλλα.

 

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook!

 

Μετά τους τελικούς αγώνες αξιολόγησης trials για την Εθνική Ομάδα Κωπηλασίας που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 19 Ιουλίου, η Αναστασιάδου Ευαγγελία κατάφερε να μπει με δύο συμμετοχές, στην Εθνική μας ομάδα που θα συμμετάσχει στο προσεχές Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας.

 

 Στη βουλή ο Γιάννης Κορεντσίδης

Οι πολιτικοί απατεώνες όταν είναι ανίκανοι να κάνουν ένα έργο, τότε κλέβουν έργα άλλων.

Με τρομερές εμφανίσεις η Ευαγγελία θα συμμετάσχει στο αγώνισμα του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών νέων γυναικών, κάτω των 23 ετών, καθώς και στο αγώνισμα του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών γυναικών, μαζί με την αθλήτρια του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Θεσσαλονίκης Φίτσιου Ζωή.

 

natsioula stella
Το ανερχόμενο αστέρι του Ν.Ο.Κ. Νάτσιουλα Στέλλα

Επίσης, το ανερχόμενο ταλέντο του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς Νάτσιουλα Στέλλα, κατάφερε με καταπληκτικές εμφανίσεις όλο το διάστημα της παραμονής της στο προπονητικό κοινόβιο της Εθνικής ομάδας, αλλά και στα χθεσινά trials, να κερδίσει με το σπαθί της και χωρίς να αμφισβητηθεί ούτε λεπτό η ανωτερότητά της έναντι όλων των υπόλοιπων νεανίδων που συμμετείχαν στο κοινόβιο, τη συμμετοχή της στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Σεπτεμβρίου, αγωνιζόμενη στο αγώνισμα του διπλού σκιφ νεανίδων, μαζί με την αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών Φράγγου Ευαγγελία.

 

Ότι χρειάζεστε για τη βάπτιση!

Προσκλητήρια, λαμπάδες, σετ για αγόρι και κορίτσι, κουστουμάκια, παπουτσάκια, φορεματάκια

 

Υπενθυμίζουμε πως η Ευαγγελία Φράγγου είναι η αθλήτρια η οποία μαζί με την Αναστασιάδου Ευαγγελία, κατάφεραν στο περσινό Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Τόκιο, να μπουν στο μεγάλο τελικό του αγωνίσματος του διπλού σκιφ νεανίδων.

 

Ξεκινούν οι εγγραφές στους Βρεφικούς Σταθμούς και στο ΚΔΑΠ του Δήμου Καστοριάς

Όλη η διαδικασία χορήγησης της εισοδηματικής ενίσχυσης σε οικογένειες ορεινών και μειονεκτικών περιοχών

Το Δ.Σ. του ΝΟΚ θα ήθελε να συγχαρεί τις 2 αθλήτριες του Ομίλου, οι οποίες μας έκαναν περήφανους όλους. "Ευχόμαστε να έχετε πάντα υγεία, επιμονή και υπομονή και να είστε σίγουρες πως η Διοίκηση του Ομίλου θα βρίσκεται πάντα στο πλάι σας, όπως και όλων των αθλητών του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς, προκειμένου να στηρίζει με κάθε δυνατό τρόπο τις προσπάθειές σας. Το μέλλον σας ανήκει. Θερμά συγχαρητήρια!!!"