· 

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Εσωτερικών, κ. Θεόδωρο Καράογλου

kastoria theodoros karaoglou

Συνάντηση εργασίας με τον Υφυπουργό Εσωτερικών, Μακεδονίας και Θράκης κ. Θεόδωρο Καράογλου, είχε στο Δημαρχείο ο Δήμαρχος Καστοριάς Γιάννης Κορεντσίδης, στο πλαίσιο επίσκεψης του κ. Υφυπουργού στην Καστοριά.

 

Ο Δήμαρχος Καστοριάς, στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Γραφείο του, ανέλυσε εμπεριστατωμένα τον κ. Υφυπουργό για όλα τα ζητήματα που απασχολούν αυτή την περίοδο το Δήμο, ζητώντας παράλληλα τη στήριξη της πολιτείας.

 

Ότι χρειάζεστε για τον γάμο!

Προσκλητήρια, σετ, δίσκος, καράφες, ποτήρια κρασιού και σαμπάνιας, στέφανα, κηροστάτες κουτιά ευχών

 

Ο κ. Καράογλου, ευχαρίστησε θερμά τον Δήμαρχο για τη φιλοξενία, τονίζοντας ότι το Υπουργείο προσφέρει σημαντική βοήθεια στην Τοπική Αυτοδιοίκηση με σημαντικά νομοσχέδια όπως, η τροποποίηση του υπάρχοντος εκλογικού νόμου της απλής αναλογικής για τους ΟΤΑ Α’ και Β’ Βαθμού και η σύνταξη νομοσχεδίου που θα αφορά το ξεκαθάρισμα των αρμοδιοτήτων μεταξύ κράτους, Αυτοδιοίκησης και Περιφερειών.

 

dhmarxeio kastorias

 

Η απολιγνιτοποίηση δεν είναι μόνο ζήτημα χρημάτων

 

Στη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου απαντάμε με όπλα μας τη λύρα, τον αγιασμό και τον αμάραντο

 

Νωρίτερα σήμερα το πρωί παρέστησαν στη Θεία Λειτουργία που τελέστηκε στον Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλία, για τον εορτασμού του προστάτη των γουνοποιών, ενώ αυτή τη στιγμή πραγματοποιείται ευρεία σύσκεψη στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Καστοριάς, στο πλαίσιο της διαβούλευσης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας με τις τοπικές κοινωνίες για την προετοιμασία σχεδιασμού και κατάρτισης σημαντικών αναπτυξιακών προγραμμάτων που “τρέχουν” αυτή την περίοδο στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.