· 

Κοινωφελής εργασία - Τον Αύγουστο οι οριστικοί πίνακες

koinofeli ergasia

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της aftodioikisi.gr στα τέλη Ιουλίου αναμένεται να εκδοθούν οι προσωρινοί πίνακες  για τις 36.500 θέσεις πλήρους απασχόλησης και για χρονικό διάστημα 8 μηνών, στο πλαίσιο της δράσης «Προώθηση της απασχόλησης μέσω Προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα για 36.500 άτομα σε Δήμους, Περιφέρειες, Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφερειών (ΚΚΠΠ)/συναφείς φορείς, Υπηρεσίες Υπουργείων και άλλων φορέων».

 

Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής

 

Ξεκινούν οι εγγραφές στους Βρεφικούς Σταθμούς και στο ΚΔΑΠ του Δήμου Καστοριάς

 

 

Οι προσωρινοί πίνακες του νέου προγράμματος κοινωφελούς Εργασίας αναμένεται να αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ και κατά πάσα πιθανότητα στις 27 ή 28 Ιουλίου. Κι αυτό γιατί, παρότι όλος ο μηχανισμός του Οργανισμού έχει, κυριολεκτικά, πέσει πάνω στην συγκεκριμένη πρόκληση, η διασταύρωση των δικαιολογητικών των υποψηφίων με άλλους φορείς του Δημοσίου, στην οποία αναφέρθηκε η ιστοσελίδα σε προηγούμενο ρεπορτάζ, αποδεικνύεται χρονοβόρα διαδικασία.

 

Όπως έχει γράψει η aftodioikisi.gr, οι αιτήσεις έφτασαν περίπου τις 177.000 γεγονός το οποίο σημαίνει ότι μπαίνει σχεδόν 1 στους 5 υποψηφίους. 

 

Από την επομένη ημέρα της ανακοίνωσης των προσωρινών πινάκων και για 3 εργάσιμες ημέρες, οι υποψήφιοι μπορούν να καταθέσουν ένσταση, αυτοπροσώπως ή μέσω εξουσιοδοτημένου προσώπου, κατά των προσωρινών αποτελεσμάτων. Ο Οργανισμός στη συνέχεια θα προχωρήσει στην αξιολόγηση των ενστάσεων και θα διαμορφώσει τον Οριστικό Πίνακα Κατάταξης Ανέργων βάσει των μορίων των ανέργων.

 

Δεκαπενταύγουστο οι οριστικοί
Διαβάστε όλο το άρθρο (εδώ)