· 

Διανομή ΤΕΒΑ με τη μεθοδολογία «Drive Through» από την ΠΕ Καστοριάς

teba pe kastoria
© photo license enimerosou.gr

 Η Περιφερειακή Ένότητα Καστοριάς συνεχίζει τις Διανομές Προϊόντων στο πλαίσιο του ΤΕΒΑ

 

H Διανομή θα γίνει με τη μεθοδολογία «Drive Through» στο πλαίσιο προστασίας από τον Covid-19

 

Ότι χρειάζεστε για τον γάμο!

Προσκλητήρια, σετ, δίσκος, καράφες, ποτήρια κρασιού και σαμπάνιας, στέφανα, κηροστάτες κουτιά ευχών

 

Η ΠΕ Καστοριάς ως επικεφαλής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης ΤΕΒΑ που έχει συσταθεί για το Νομό μας, ανακοινώνει ότι θα πραγματοποιηθεί διανομή τροφίμων του «Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής ΤΕΒΑ 2018-2019»,

 

- στις 20, 21 Ιουλίου,  ημέρες Δευτέρα και Τρίτη στο σημείο ΔΗ.ΝΑ.Κ. Καστοριάς, θα εξυπηρετηθούν ωφελούμενοι του Δήμου Καστοριάς και του Κέλετρον,

 

424031 οι αιτήσεις - Τουρισμός για όλους

 

Ο Φωτιάδης Πάνος, στο κοινόβιο ανάπτυξης, παρουσία των μεγαλύτερων ταλέντων από όλη την Ελλάδα

 

- στις 20 Ιουλίου, ημέρα Δευτέρα θα εξυπηρετηθούν οι ωφελούμενοι του Δήμου Νεστορίου

 

- στις 21 Ιουλίου, ημέρα Τρίτη στην εκκλησία του Άγιου Νικάνωρα θα εξυπηρετηθούν οι ωφελούμενοι της Ιεράς Μητρόπολης Καστοριάς.

 

- στις 22 Ιουλίου 2020, ημέρα Τετάρτη στο σημείο Αμαξοστάσιο του Δήμου Άργος Ορεστικού, θα εξυπηρετηθούν ωφελούμενοι του Δήμου Άργους Ορεστικού.

 

Θα διανεμηθούν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες της περιοχής μας οι οποίοι είναι δικαιούχοι του προγράμματος τα προϊόντα: Τυρί Φέτα, Ζυμαρικά, Ζάχαρη, Χοιρινό Κρέας, Βόειο Κρέας, Αλεύρι, Χυλοπίτες, Γάλα Εβαπορέ, Κασέρι Ημίσκληρο, Τομάτοχυμός, Τόνος σε κονσέρβα, Ψωμί του τοστ, Αγγούρια, Πιπεριές, Ροδάκινα, Τομάτες, Υγρό Γενικής Χρήσης.

 

Ότι χρειάζεστε για τη βάπτιση!

Προσκλητήρια, λαμπάδες, σετ για αγόρι και κορίτσι, κουστουμάκια, παπουτσάκια, φορεματάκια

 

Σε ότι αφορά τις διανομές που θα γίνουν από τα σημεία ΔΗ.ΝΑ.Κ. και Αμαξοστάσιο του Δήμου Άργος Ορεστικού οι ωφελούμενοι που θα προσεγγίσουν τα σημεία με όχημα πρέπει να τηρήσουν αυστηρά τις οδηγίες που αναλύονται παρακάτω.

 

Οι δικαιούχοι του προγράμματος θα παραλάβουν τα προϊόντα με την επίδειξη της απόφασης έγκρισης ΚΕΑ ή του ΑΜΚΑ του μέλους της αίτησης που παραλαμβάνει και σε περίπτωση αδυναμίας προσέλευσης των ιδίων, με επιπλέον κατάθεση εξουσιοδότησης ετέρου προσώπου και επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας.

 

baptism newamazingideas newage
wedding newamazingideas newage

Μεθοδολογία Διανομής «Drive Through»

 

Λόγω της υφιστάμενης κατάστασης και της πανδημίας Covid-19, οι ωφελούμενοι που θα προσεγγίσουν το σταθερό σημείο διανομής με όχημα θα ακολουθήσουν τους διαμορφωμένους διαδρόμους εισόδου και εξόδου του οχήματος στο περιβάλλοντα χώρο έτσι ώστε:

 

- Οι ωφελούμενοι δεν θα αποβιβάζονται σε καμία στιγμή από τα οχήματα τους.

 

- Να διέρχονται από δύο «στάσεις» όπου:

 

Ότι χρειάζεστε για τον γάμο!

Προσκλητήρια, σετ, δίσκος, καράφες, ποτήρια κρασιού και σαμπάνιας, στέφανα, κηροστάτες κουτιά ευχών

 

Στη πρώτη, θα πραγματοποιείται η ταυτοποίηση τους από υπαλλήλους του Δήμου που θα είναι προφυλαγμένοι με μάσκες και γάντια. Μετά την ταυτοποίηση οι ωφελούμενοι θα υπογράφουν σε σημείο που θα τους υποδεικνύεται.

 

Στη δεύτερη, ο ωφελούμενος θα υποδεικνύει στους υπαλλήλους του αναδόχου που θα τοποθετήσουν τα τρόφιμα (σχάρα, πορτ – παγκαζ, εντός του οχήματος) και οι υπάλληλοι της αναδόχου εταιρίας ολοκληρώνουν την διαδικασία.

 

Με την ολοκλήρωση της παραπάνω διαδικασίας συνεχίζουν την έξοδο τους από τον περιβάλλοντα χώρο του σημείου διανομής.

 

Υποχρεώσεις Ωφελούμενων

 

Οι ωφελούμενοι είναι υποχρεωμένοι να ακολουθήσουν τις παρακάτω οδηγίες:

 

1st Open Book Festival- Η εκδήλωση που ήρθε για να γίνει θεσμός

 

Άμεσα μέτρα και υποδομές για τη μετάβαση στη μεταλιγνιτική εποχή

 

Στην Ελλάδα, η γονιμότητα βρίσκεται κάτω από́ τον ελάχιστο δείκτη αντικατάστασης των γενεών

 

- Να προσέλθουν στο σημείο παραλαβής των τροφίμων αυστηρά στη προκαθορισμένη μέρα και ώρα που θα τους κοινοποιηθεί με SMS. Είναι εξαιρετικά σημαντικό να τηρηθεί ο συγκεκριμένος κανόνας για την αποφυγή μποτιλιαρίσματος.

 

- Κατά τη ταυτοποίηση και παραλαβή να φορούν μάσκα.

 

Το ΤΕΒΑ υποστηρίζει τη διανομή τροφίμων και βασικών υλικών αγαθών, συνδυάζεται με συνοδευτικά μέτρα τα οποία στοχεύουν στην κοινωνική ενσωμάτωση των ωφελουμένων και υλοποιείται στο σύνολο της χώρας.

 

Συμβάλλει στην επίτευξη του στόχου για την ανακούφιση των χειρότερων μορφών της φτώχειας, προάγει την κοινωνική συνοχή και ως εκ τούτου συνεισφέρει στον στόχο της εξάλειψης της φτώχειας και συγκεκριμένα στη μείωση του αριθμού των ατόμων που διατρέχουν κίνδυνο φτώχειας και κοινωνικού αποκλεισμού. Ενισχύει την δημιουργία ευρύτερου δικτύου συνεργαζόμενων Δήμων και Φορέων.

 

Ωφελούμενοι του Προγράμματος είναι:

 

Ότι χρειάζεστε για τη βάπτιση!

Προσκλητήρια, λαμπάδες, σετ για αγόρι και κορίτσι, κουστουμάκια, παπουτσάκια, φορεματάκια

 

- Άτομα και οικογένειες που διαβιούν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας πληρούν τα κριτήρια της υπ’ αριθμ. Δ23 / οικ. 17108 / 875 / 10.04.2017 Απόφασης της Αναπληρώτριας Υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης ΦΕΚ Β’1474/28.04.2017 και συμπεριλαμβάνονται στην πλατφόρμα του ΚΕΑ.

 

- Άστεγοι, που εξυπηρετούνται από αντίστοιχες δομές φιλοξενίας αστέγων π.χ. κέντρα ημέρας, συσσίτια αστέγων κτλ.