· 

Η ΚΕΔΕκαι η ΔΕΘ - Helexpo ενώνουν τις δυνάμεις τους

helexpo kede

Η ΔΕΘ-Helexpo και η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας ενώνουν τις δυνάμεις τους, με αιχμή την BEYOND 4.0

 

Ότι χρειάζεστε για την επιχείρηση!

Επαγγελματικές κάρτες, έντυπα Α5, Α4 και Α6, ημερολόγια, ετικέτες, εκτύπωση σε μουσαμά, πινακίδες, συνταγολόγια, μπλοκ, τιμολόγια

 

Τον Οκτώβριο, στη Θεσσαλονίκη το ετήσιο Συνέδριο της ΚΕΔΕ, στο πλαίσιο της Έκθεσης Τεχνολογίας

 

Μετά την απόφαση της ΚΕΔΕ να ενώσει τις δυνάμεις της με τον εθνικό εκθεσιακό φορέα η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας και η ΔΕΘ-Helexpo θα είναι συνοδοιπόροι στη διοργάνωση της έκθεσης τεχνολογίας BEYOND 4.0 . Μάλιστα, η Εκτελεστική επιτροπή της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας αποφάσισε κατά τη χθεσινή της συνεδρίαση την διεξαγωγή του ετήσιου Συνεδρίου της ΚΕΔΕ στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της BEYOND 4.0, που θα πραγματοποιηθεί από την 1η έως τις 3 Οκτωβρίου του 2020.

 

Covid 19 - Οι δηλώσεις της Περιφέρειας περί αλλαγών στη λειτουργία των λαϊκών αγορών

 

Συνεχίζεται το καλοκαιρινό πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Καστοριάς

 

Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δημήτρης Παπαστεργίου, Κεντρική Ένωση και ΔΕΘ-Helexpo θα διοργανώσουν από κοινού το Διεθνές Γεγονός Τεχνολογίας και Καινοτομίας BEYOND 4.0. Στο πλαίσιο αυτό τις ίδιες μέρες θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη και το ετήσιο Συνέδριο της ΚΕΔΕ. Υπενθυμίζεται ότι το Συνέδριο, που ήταν προγραμματισμένο για την περασμένη άνοιξη, ακυρώθηκε λόγω των μέτρων περιορισμού του covid-19.

 

Ο Πρόεδρος της ΔΕΘ - Helexpo, Τάσος Τζήκας ανέφερε από την πλευρά του «Υποδεχόμαστε με μεγάλη χαρά την ΚΕΔΕ και το Συνέδριό της στην BEYOND 4.0»

 

Στην παρούσα συγκυρία η ΚΕΔΕ αποφάσισε να διοργανώσει το ετήσιο Συνέδριό της στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, ώστε να εξασφαλιστεί η παρουσία των Δημάρχων όλης της Ελλάδας και εκπροσώπων των δήμων με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και κοινωνικής απόστασης. Το φετινό Συνέδριο θα είναι απολύτως οικολογικό, χωρίς εκτυπωμένα χαρτιά, και με τη βοήθεια των νέων τεχνολογιών θα γίνει διαδραστικό μέσω ειδικής πλατφόρμας που θα επιτρέπει την υποβολή ερωτήσεων και την κατηγοριοποίηση των θεμάτων που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

 

Ότι χρειάζεστε για την προβολή!

Δίκτυα αναζήτησης και προβολής, καμπάνιες, κοινωνικά δίκτυα, εικονική και επαυξημένη πραγματικότητα, δημιουργία ιστοσελίδας

 

Με επίκεντρο την αντιμετώπιση όλων των προκλήσεων που έχει μπροστά της η Τοπική Αυτοδιοίκηση, η ΚΕΔΕ θα διοργανώσει ένα συνέδριο που θα θέσει σε τροχιά εκκίνησης όλες τις διαδικασίες για το «αύριο» της ανάπτυξης των τοπικών κοινωνιών και με τη βοήθεια των νέων τεχνολογιών.

 

Η πρώτη Διεθνής Εκθεσιακή Πλατφόρμα Ψηφιακής Τεχνολογίας και Καινοτομίας BEYOND 4.0, λόγω των ειδικών υγειονομικών συνθηκών μετουσιώνεται φέτος σε ένα υβριδικό πολυδιάστατο event που θα αποτελέσει το προπομπό της BEYOND 4.0 / 2021, η οποία φιλοδοξεί να καταστήσει τη Θεσσαλονίκη Τεχνολογικό HUB της τέταρτης βιομηχανικής επανάστασης.

 

Τηλεδιάσκεψη του EDIC με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Συντονισμού για το Σχέδιο Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης

 

Drones, ποδήλατα και εκπαιδευτικά κιτ ρομποτικής παρέλαβαν οι μαθητές «Έξυπνη Πόλη»

 

Με βάση το νέο πρωτοποριακό σχεδιασμό, από την 1η έως τις 3 Οκτωβρίου, η καρδιά της BEYOND 4.0 θα χτυπάει παράλληλα σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης και στο HELEXPO Maroussi αντίστοιχα, με ένα διαδραστικό Διεθνές Forum με πλούσιο πρόγραμμα συνεδρίων και keynote speakers, Β2Β και B2G συναντήσεις, τόσο ζωντανά στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους όσο και ψηφιακά μέσα από την ειδικά σχεδιασμένη ψηφιακή πλατφόρμα.