Υγειονομικά Πρωτόκολλα των τουριστικών καταλυμάτων

antiperifereia epixeirimatikis anaptixis

Ολοκληρώθηκε ο κύκλος σεμιναρίων στους ιδιοκτήτες των τουριστικών καταλυμάτων της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας.

 

Ότι χρειάζεστε για τον γάμο!

Προσκλητήρια, σετ, δίσκος, καράφες, ποτήρια κρασιού και σαμπάνιας, στέφανα, κηροστάτες κουτιά ευχών

 

Με πρωτοβουλία της Αντιπεριφέρειας Επιχειρηματικής Ανάπτυξης και σε συνεργασία με την Αντιπεριφέρεια Κοινωνικής Ανάπτυξης και Μέριμνας καθώς και με την Αντιπεριφέρεια της κάθε Περιφερειακής Ενότητας, οργανώθηκαν μια σειρά συναντήσεων - σεμιναρίων με κύριο εισηγητή τον εκπρόσωπο και συντονιστή του ΕΟΔΥ κ. Ιορδάνη Ρωμιόπουλο και την συνδρομή των κατά τόπους Ιατρικών Συλλόγων.

 

Οι συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν στις Π.Ε. Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης και Φλώρινας και απευθυνόταν σε ξενοδόχους, ιδιοκτήτες καταλυμάτων και ενοικιαζόμενων δωματίων οι οποίοι ενημερώθηκαν εκτενώς για τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα που πρέπει να τηρούνται στις επιχειρήσεις τους ενώ έθεσαν υπόψη των ειδικών και διευκρινιστικά ερωτήματα πάνω στα πρωτόκολλα.

 

 

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης κατόπιν συνεννόησης με το Υπουργείο Τουρισμού.

 

Ο κ. Γιώργος Βαβλιάρας ο οποίος μαζί με τον κ. Ηλία Τοπαλίδη συνόδευσαν την επιστημονική ομάδα στις συναντήσεις σε κάθε Περιφερειακή Ενότητα δήλωσε «Είναι σημαντικό οι επισκέπτες στην περιοχής να αισθανθούν ασφαλείς και να πεισθούν ότι γνωρίζουμε τα μέτρα προστασίας που πρέπει να ληφθούν»