Συνάντηση με τους εκπροσώπους των συλλόγων ΑΜΕΑ της Περιφέρειας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συνάντηση, με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής Ανάπτυξης και Μέριμνας κ. Ηλία Τοπαλίδη, με τους εκπροσώπους των συλλόγων ΑΜΕΑ της Περιφέρειας Δ.Μακεδονίας.

 

Ότι χρειάζεστε για τον γάμο!

Προσκλητήρια, σετ, δίσκος, καράφες, ποτήρια κρασιού και σαμπάνιας, στέφανα, κηροστάτες κουτιά ευχών

 

Η συνάντηση, πραγματοποιήθηκε στο κτίριο της Περιφέρειας, στη ΖΕΠ, και συμμετείχαν οι Αντιπεριφερειάρχες Περιφερειακής Ανάπτυξης κ. Λυσσαρίδης Νικόλαος, Ενέργειας, Υποδομών και Περιβάλλοντος κ. Κυριακίδου Καλλιόπη και Παιδείας και Πολιτισμού κ. Πουταχίδου Όλγα.

 

Υγειονομικά Πρωτόκολλα των τουριστικών καταλυμάτων

 

Από το Ντεσεβό στο Drone Πρόοδος και ειρήνη για τον 21ο αιώνα

 

Πανελλήνια πρεμιέρα του 100% ηλεκτρικού μοντέλου ID.3

 

Παρευρέθηκαν επίσης και εκπρόσωποι του Συλλόγου Τυφλών και Ατόμων με Προβλήματα Όρασης Δ.Μακεδονίας, του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία Π.Ε. Κοζάνης, της Εταιρίας Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό Π.Ε. Καστοριάς, του Συλλόγου Καρκινοπαθών Εορδαίας, του Συλλόγου Γονέων Ατόμων με Αυτισμό Π.Ε. Κοζάνης, του Συλλόγου Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας Εορδαίας, του Συλλόγου Νεφροπαθών Δ.Μακεδονίας, του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων ΑΜΕΑ Δ.Μακεδονίας με την επωνυμία "Ηλιαχτίδα".

 

Βασικό άξονα της συζήτησης αποτέλεσε η δημιουργία μιας περιφέρειας πιο φιλικής για τα ΑΜΕΑ και η υλοποίηση έργων για τη διευκόλυνση της καθημερινότητας αυτών.

 

Ότι χρειάζεστε για τη βάπτιση!

Προσκλητήρια, λαμπάδες, σετ για αγόρι και κορίτσι, κουστουμάκια, παπουτσάκια, φορεματάκια

 

Η συνάντηση αυτή σηματοδοτεί την έναρξη μιας σειράς επαφών και δράσεων ώστε, μέσω της στενής συνεργασίας και της τακτικής επικοινωνίας της Περιφέρειας με τους Συλλόγους ΑΜΕΑ της περιοχής, να επιλυθούν χρόνια ζητήματα και να αντιμετωπιστούν πάγιες ανάγκες των συμπολιτών μας.