· 

Πανελλήνια πρεμιέρα του 100% ηλεκτρικού μοντέλου ID.3

HELEXPO FOLF ID3

Πόλος καινοτομίας η 85η ΔΕΘ

 

Στην Έκθεση η πανελλήνια πρεμιέρα του 100% ηλεκτρικού μοντέλου ID.3 επίσημου αυτοκινήτου της 85ης ΔΕΘ

 

Ότι χρειάζεστε για τον γάμο!

Προσκλητήρια, σετ, δίσκος, καράφες, ποτήρια κρασιού και σαμπάνιας, στέφανα, κηροστάτες κουτιά ευχών

 

Ένα ηλεκτρικό Volkswagen e-Golf παραδόθηκε στη διοίκηση της ΔΕΘ-Helexpo από την Kosmocar

 

Τον διαχρονικό της χαρακτήρα ως εφαλτηρίου καινοτομίας επιβεβαίωσε η ΔΕΘ - Helexpo, παραλαμβάνοντας από την Kosmocar ένα Volkswagen e-Golf, ήτοι την ηλεκτρική έκδοση του μοντέλου - θρύλου της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας, για τις άμεσες ανάγκες της, εν αναμονή του Επίσημου Αυτοκινήτου της 85ης ΔΕΘ, ενός άλλου μοντέλου της Volkswagen, του απόλυτα καινοτόμου και πρωτοποριακού ID.3.

 

Ποια πιστοποιητικά μπορείτε να κατεβάσετε μέσω της εφαρμογής gov.gr

 

Νέα προβολή απόψε στο πλαίσιο των καλοκαιρινών πολιτιστικών εκδηλώσεων

 

Το ID.3  αναμένεται να πάρει τη θέση του στην ιστορία της αυτοκίνησης δίπλα στον Σκαραβαίο και το Golf αφού είναι ένα αποκλειστικά ηλεκτρικό αυτοκίνητο και θα κάνει την πανελλήνια πρεμιέρα του στην 85η ΔΕΘ.

 

wedding newamazingideas newage

 

Στην τελετή παράδοσης-παραλαβής του Volkswagen e-Golf, παρουσία και του διευθύνοντος συμβούλου της Kosmocar, κ. Αντώνη Μαυριδόγλου, ο διευθυντής πωλήσεων και marketing της Volkswagen στην Ελλάδα, κ. Νίκος Πρέζας, υπογράμμισε τη ευτυχή χρονική σύμπτωση της εκδήλωσης αυτής με τη συμπλήρωση των 50 ετών του ομίλου της Kosmocar. Αναφέρθηκε δε και στο ID.3 και στο νέο κεφάλαιο που ανοίγει για την ηλεκτροκίνηση.

 

Υγειονομικά Πρωτόκολλα των τουριστικών καταλυμάτων

 

Από το Ντεσεβό στο Drone Πρόοδος και ειρήνη για τον 21ο αιώνα

 

Ο πρόεδρος της ΔΕΘ-Helexpo, κ. Τάσος Τζήκας, κατά την τελετή παράδοσης - παραλαβής σημείωσε «Η ΔΕΘ είναι διαχρονικά ταυτισμένη με την καινοτομία και την παρουσίαση νέων προϊόντων» , ενώ με τη σειρά του ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, κ. Κυριάκος Ποζρικίδης, τόνισε πως το ολοκαίνουργιο ID.3, Επίσημο Αυτοκίνητο της 85ης ΔΕΘ, δείχνει το μέλλον.

 

HELEXPO

Το e-Golf, με πολύ πλούσιο εξοπλισμό, πληθώρα συστημάτων ασφάλειας, υποβοήθησης του οδηγού και άνεσης, αλλά και εντυπωσιακή αυτονομία που σε αστικό κύκλο φτάνει τα 316 χιλιόμετρα, αποτελεί μια ολοκληρωμένη πρόταση για την εποχή της ηλεκτροκίνησης.

 

Σε συνδυασμό με τη δυνατότητα βέλτιστης διαχείρισης ενέργειας και αυτονομίας, με την επιλογή ανάμεσα σε διαφορετικά προφίλ οδήγησης Normal, Eco, Eco+, το νέο e-Golf είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση τόσο στην πόλη όσο και έξω από αυτή.

 

Ότι χρειάζεστε για τη βάπτιση!

Προσκλητήρια, λαμπάδες, σετ για αγόρι και κορίτσι, κουστουμάκια, παπουτσάκια, φορεματάκια

 

Όσο για το ID.3, που θα κάνει το πανελλήνιο ντεμπούτο του στην 85η ΔΕΘ, ο προχωρημένος σχεδιασμός του παραπέμπει στη νέα εποχή της ηλεκτροκίνησης, ενώ η χωροταξική του διάταξη εκμεταλλεύεται πλήρως τα πλεονεκτήματα σχεδιασμού των ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Με εξωτερικές διαστάσεις συγκρίσιμες με το Golf, το ID.3 παρέχει εσωτερικούς χώρους μεγαλύτερους από οποιοδήποτε άλλο όχημα της κατηγορίας του. Θα είναι δε διαθέσιμο με δυνατότητα επιλογής μπαταρίας, με αυτονομία αντίστοιχα 330, 420 ή 550 χιλιόμετρα.