· 

Νέα προβολή απόψε στο πλαίσιο των καλοκαιρινών πολιτιστικών εκδηλώσεων

festival aulis

Νέα προβολή απόψε στο πλαίσιο των καλοκαιρινών πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Καστοριάς για το “Φεστιβάλ Αυλής”

 

Ότι χρειάζεστε για τον γάμο!

Προσκλητήρια, σετ, δίσκος, καράφες, ποτήρια κρασιού και σαμπάνιας, στέφανα, κηροστάτες κουτιά ευχών

 

Πρόκειται για την αμερικάνικη ταινία μυστηρίου “Mememnto” 2000, σε σκηνοθεσία και σενάριο του Κρίστοφερ Νόλαν, που ήταν υποψήφια για Όσκαρ Καλύτερου Πρωτότυπου Σεναρίου και μοντάζ. Η ιστορία της ταινίας εξελίσσεται αντίστροφα. Ο Λίοναρντ ο οποίος πάσχει από μια ιδιάζουσα μορφή αμνησίας, που τον κάνει να μην θυμάται τι έχει γίνει στα πρόσφατα γεγονότα μετά από την επίθεση που δέχτηκε η γυναίκα του, προσπαθεί να σχηματίσει μια εικόνα του παρελθόντος με σημειώσεις πάνω σε φωτογραφίες πολαρόιντ και τατουάζ στο σώμα του, ενώ ταυτόχρονα αναζητά το δολοφόνο της γυναίκας του.

 

Μουσείο Μακεδονικού Αγώνα - Αρχοντικό Πηχεών.

Ώρα προσέλευσης στις 21:00 - Διάρκεια προβολής 1 ώρα και 53 λεπτά.

 

Υγειονομικά Πρωτόκολλα των τουριστικών καταλυμάτων

 

Από το Ντεσεβό στο Drone Πρόοδος και ειρήνη για τον 21ο αιώνα

 

 Παράδοση ιατρικού εξοπλισμού και μηχανημάτων στο Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς

 

Από την Αντιδημαρχία Πολιτισμού-Τουρισμού & Διεθνών Σχέσεων που εποπτεύει τη διοργάνωση των εκδηλώσεων, υπενθυμίζεται ότι:

 

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό, Θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφάλειας, σύμφωνα με τις επίσημες οδηγίες που εκδόθηκαν από το Υπουργείο Πολιτισμού και τις αρμόδιες Υγειονομικές Αρχές. Για τις προβλεπόμενες θέσεις θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Εάν συμπληρωθούν οι θέσεις δε θα επιτραπεί η είσοδος σε επιπλέον θεατές. Οι θεατές θα πρέπει να είναι καθήμενοι στις καρέκλες που θα είναι τοποθετημένες με αποστάσεις ενώ δε θα επιτραπεί κανείς να είναι όρθιος.

 

Ότι χρειάζεστε για τη βάπτιση!

Προσκλητήρια, λαμπάδες, σετ για αγόρι και κορίτσι, κουστουμάκια, παπουτσάκια, φορεματάκια

 

Κατά την είσοδο και έξοδο θα πρέπει να τηρείται απόσταση 1,5 μέτρου μεταξύ των ατόμων, ενώ κατά την είσοδο και μέχρι την τακτοποίηση κάθε θεατή στις καρέκλες συστήνεται η χρήση σχετικής μάσκας.

 

Την ίδια ώρα στην Πολυκάρπη, θα πραγματοποιηθεί θέατρο σκιών με το έργο: Ο καραγκιόζης γιατρός στην αυλή του παλαιού δημοτικού σχολείου στις 21:00