· 

Ενεργειακή αναβάθμιση του 3ου Δημοτικού Σχολείου

kepaptsoglou

Υπογράφτηκε σήμερα 14 Ιουλίου μεταξύ του Δημάρχου Άργους Ορεστικού και του αναδόχου του έργου, η σύμβαση για την ενεργειακή αναβάθμιση του 3ου Δημοτικού Σχολείου Άργους Ορεστικού, προϋπολογισμού 418.643 €.

 

Ότι χρειάζεστε για τον γάμο!

Προσκλητήρια, σετ, δίσκος, καράφες, ποτήρια κρασιού και σαμπάνιας, στέφανα, κηροστάτες κουτιά ευχών

 

Είναι το δεύτερο σχολείο του οποίου η ενεργειακή αναβάθμιση συμβατοποιείται, καθώς έχει προηγηθεί το 2ο Γυμνάσιο Άργους Ορεστικού, ενώ υπολείπονται τα παρακάτω:

 

2ο Νηπιαγωγείο Άργους Ορεστικού

3ο Νηπιαγωγείο Άργους Ορεστικού

4ο Νηπιαγωγείο Άργους Ορεστικού

1ο Δημοτικό Σχολείο Άργους Ορεστικού

2ο Δημοτικό Σχολείο Άργους Ορεστικού

4ο Δημοτικό Σχολείο Άργους Ορεστικού

1ο Γυμνάσιο Άργους Ορεστικού

Γενικό Λύκειο Άργους Ορεστικού

ΕΠΑΛ Άργους Ορεστικού

 

Πρόγραμμα Δια Βίου Μάθησης "Διαχείριση κρίσεων και αλλαγών. Πρακτικές εφαρμογές στη Διοίκηση"

 

Διανομή ΤΕΒΑ με τη μεθοδολογία «Drive Through» από την ΠΕ Καστοριάς

 

Ο συνολικός προϋπολογισμός των παρεμβάσεων ανέρχεται σε 4.301.042 ευρώ στα έντεκα σχολεία που έχει εξασφαλίσει ο Δήμος Άργους Ορεστικού από το ΠΕΠ Δυτικής Μακεδονίας , ποσοστό 45,41% επί του συνολικού προϋπολογισμού των ενταγμένων έργων στον συγκεκριμένο άξονα από ολόκληρη την Περιφέρεια.

 

Στο ΠΕΠ Δυτικής Μακεδονίας έχει επιπλέον ενταχθεί η ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου του πρώην Γενικού Λυκείου που στεγάζει διάφορες υπηρεσίες, προϋπολογισμού 607.531 ευρώ και στο ΥΜΕΠΕΡΑΑ η ενεργειακή αναβάθμιση του Κλειστού Γυμναστηρίου, ύψους 1.020.000 ευρώ.

 

Ότι χρειάζεστε για τη βάπτιση!

Προσκλητήρια, λαμπάδες, σετ για αγόρι και κορίτσι, κουστουμάκια, παπουτσάκια, φορεματάκια

 

Μεταξύ των παρεμβάσεων προβλέπεται αντικατάσταση κουφωμάτων και τζαμιών, εγκατάσταση φωτοβολταϊκών, εγκατάσταση συστημάτων διαχείρισης αυτονομίας θέρμανσης, θερμομόνωση εξωτερικής τοιχοποιίας, μόνωση στέγης, αντικατάσταση λαμπτήρων με led,  αντικατάσταση συμβατικών συστημάτων θέρμανσης, λέβητες πετρελαίου, με αντλίες θερμότητας και εναλλακτικά με νέους λέβητες βιομάζας κ.λπ.

 

Με τον τρόπο αυτό, επιτυγχάνεται η μείωση των ενεργειακών αναγκών του κτιρίου, η εξοικονόμηση χρημάτων και η αισθητική αναβάθμιση του κτιρίου, η προστασία του περιβάλλοντος, ενώ ταυτόχρονα δημιουργούνται νέες θέσεις εργασίας σε μια δύσκολη οικονομικά περίοδο.